Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulipan51

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak emberek, akik szeretnek házimunkát végezni. Tudom, hogy meglepő, de tényleg vannak. Azt viszont senki nem mondja, hogy olyan ember is akad, aki élvezettel takarít vécét. Ha te mégis ezek közé, a szerintem nem létező emberek közé tartozol, akkor semmiképp se próbáld ki a következő tippet.…..
Horváth János 52 éves bicskei nehézgépkezelő öt éve Londonba költözött családjával. Munkája mellett népszerű blogot vezet, amire felfigyelt Bagossy László, az Örkény Színház egyik rendezője. A Mácsai Pál vezette teátrumból nem szóltak másfél éven át, nehogy megváltoztassa a blogger - kiváló -…..
tulipan51 2016.12.31 22:23:13
@diggerdriver: @I.A.: Imádtam az előadást.Hol mosolyogva, hol könnyezve, hiszen ismertem az összes szereplőt akiről szó esik. Janikám boldog vagyok, hogy dajkálhattalak, babusgattalak a nővéreddel. Imádni voltál kicsinek, most pedig nagyszerű, igazmondó ember vagy. Boldog vagyok hogy elvittél minket az előadásra, köszönet érte.A téged alakító Epres művész úrról csak legekben tudok beszélni. Különleges előadás, a lélekig hatol.
Anikót ezúttal drága Nagymamám sztájlingolta, éjszakára kisebb tincsekbe fonta a haját, ezután reggel, indulás előtt rábaszarintotta a déditől örökölt kockás abroszt majd - mosmán mehetsz Kincsem - felkiáltással kitessékelte az ajtón. Szavazás lesz, ki a legpletykásabb, a szerkesztők balhééhsége…..
tulipan51 2016.11.27 14:11:12
Anikó nem gyakorlott még, és nem is töri magát. Az öltözködése tényleg sok kívánnivalót hagy maga után.. van még ideje tanulni :))))) A villalakókat lehet szeretni és nem szeretni, de most a vége felé már sokszor nagyon idegesítő.Én Zsoltit tartom nagyon undorítónak nem a melegsége miatt, csak mindig ezzel kérkedik. Igaza van Dávidnak, hogy belehet fejezni, mert ők sem hangoztatják a nemi hovatartozásukat. " nagyszerű lenne, hogy egy meleg fiú nyerné meg a VV-t" mondta Zsoltika.
Hát én felrobbannék ha így történne.. na jó nem, de megenne a méreg :)))))) Jellemtelen, puhány. Soma pajtás megússza párbaj nélkül valószínűen hát... őt sem csípem, beképzelt és semmilyen. Azt állítják, nem a 36.000.000.- Ft a lényeg, hanem a barátság. Tivadar Tivy barátsága nem kellene. Megnéztem pár kis videót róla.. elképesztő, nézzétek meg. Klinikai eset.Az eddig kiesetteket nem sajnálom, egyetértek vele. Most már ott tartok, hogy bármelyik játékos győzhet, csak Zsolti és Soma ne... Szerintem egyedül Dávid érdemelné meg a végső győzelmet, Ő sem arról volt híres, hogy rendkívül szórakoztató volt, de legalább jól érvel, és csinos is. Micivel és Krisztiánnal semmi bajom. A "villaszerelemnek" nem lesz folytatása, jobb is, mert Krisztián visszaélne Mici múltjával, és nagyon rátelepedne. Ezt senki nem szereti.
Aki állandóan ócsárolja a műsort, annak nem kell nézni. Én megnézem, mert ahány villalakó, annyi karakter, ilyen- vagy olyan, az igazi életben is ez a helyzet. Hozzátéve, hogy senki sem szent.
Most gondolom én lettem a primitív és a fő hülye, de nem baj !!! :) :) :)
Ass blaster Barátok között 2016.08.11 22:44:51
Idén is megejtettük szokásos látogatásunkat Tibor barátomnál, és az általa vezetett Ramsbury sörgyárban. Több posztot is írtam már róla, most ez annyiban lesz más hogy eljöttek a szomszédék is akik egy fiatal pár, másfél év óta élnek Londonban és régóta jó barátságban vagyunk. Azért írom így mert ez…..
Ass blaster Lazuljunk... 2016.01.19 22:56:43
Ez a poszt lehet hogy nem illik bele ennek a blognak a tematikájába. Nem baj. Már úgy is kezdett itt olyan komoly lenni a helyzet mint egy vakbélgyulladás. Autókról írok most és hölgyekről. Vagy mindkettőről. Nem kell komolyan venni, a jellemek valósághoz közeli hasonlósága csak a véletlen…..
Ass blaster Karácsony 2015.12.25 10:09:51
Megint eltelt egy év. Rácsodálkozunk a gyerekekre hogy mekkorát nőttek megint öregebbek lettek egy évvel, csak mi fiatalodunk. Egyre gyorsabban szaladnak az évek mi pedig egyre sűrűbben mondjuk hogy "már megint itt a karácsony".  Nem akarom most az ünnep közhelygyűjteményét…..
tulipan51 2015.12.27 15:10:21