Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingKenny

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország legszebb Kádár-címere kapcsán vetette fel Aeidennis, a Dunai szigetek bloggere, hogy mennyi érdekes magyar településcímer van (bár ő azért sarkosabban fogalmazott). Nos kicsit körbenéztem a Nemzeti Jelkepek oldalon, ahol nagyon szépen és részletesen közzé vannak…..
KingKenny 2013.04.26 15:30:06
@KevinMulder: Lehet. De az is lehet, hogy a kétség kívül szörnyű címerük ellenére azért mégis utánajártak némileg a heraldikának, így tudják, hogy címer(pajzso)t mindig a címer(pajzs)tartó szemszögéből nézünk, ezáltal amit így szemből nézve jobb oldalinak látunk, az a bal oldala, amit bal oldalinak látunk, az a jobb oldala. Olyan ez, mint a fociban, mikor tisztán látod, hogy a csatár a bal alsó sarokba rúgta a labdát, a kommentátor meg végig azt kiabálja, hogy a jobb alsóba rúgta. Na ja, mert ott meg a kapus szemszögéből nézzük, hogy mi a jobb és mi a bal. :)
Mivel már egy ideje várat magára a PL-olvasónapló legújabb fejezete, összedugtuk a fejünket, hogy egy monumentális poszttal köszöntsük az angol foci rajongóit az újévben. Így születhetett meg idei leghosszabb írásunk, melyben a PL-ről az ősz folyamán összegyűjtött…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..