Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milyen nőazilyen

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
Nem az első eset, hogy ugyan jól hangzik és ad némi biztonságot a netes vásárlásokhoz az 14 napos elállási jog, de a gyakorlatban azért ez nem mindig megy flottul. Kisebb cégeknél sem oké ez az dolog, de hogy egy Euronics méretű áruházban ne legyen erre bejáratot protokoll, azért az elég gáz.…..
milyen nőazilyen 2017.11.28 11:51:05
@Fausto(tm): Nem baj, engem érdekelne :D
@stakeholder Manyecs: Hajdú energomat, centrifugázás, még férfi se kell ;)
@onlajnok: Ez is egy lehetséges verzió, ákár...
Az ember azért hajlandó extra díjakat fizetni, mert szeretne magasabb szintű szolgáltatásban részesülni, vagy épp bebiztosítani magát valami hátrányos szitu ellen. Na, Gáboréknak egyik sem jött össze. A Békéscsaba-Budapest vonatút utazási körülményeit 2. osztályon az ember persze nem a szexi és luxi…..
milyen nőazilyen 2017.11.27 08:59:09
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
A hírek  és a hozzánk érkező posztok szerint az eddig két budapesti és egy pécsi edzőtermet üzemeltető Life1 felvásárolta a legnagyobb fővárosi fitneszláncot, a Gilda Maxot, majd erőteljes belépőként egyszerűen szó nélkül bezárta annak legnagyobb, Savoya parki termét. Az érintettek beszámolói…..
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
milyen nőazilyen 2017.10.29 11:27:41
@Ezüst Harkály: Oké, de te miért álltál le egy ismeretlennel személyeskedni? Megy a cucc, és annyi... De nem, te írogattál neki, de miééééééééééért????
milyen nőazilyen 2017.10.31 17:47:06
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Hát mi lenne? - horkan fel az egyszeri vásárló - Vigyék szépen vissza oda, ahonnan hozták, de izibe, és cseréljék ki egy tökéletes állapotúra gyorsan. Ez az egyszerű megoldás. Meg van az, ami a valóságban történik, hogy mivel nem vette át olvasónk a horpadt mosógépet, ezért törölték az egész…..
milyen nőazilyen 2017.10.18 08:15:58
@Terézágyú: Jah, kb 50 forintot fogyaszt óránként, valamint a múltkor azon nyígott itt mindenki, hogy a vattaúj hiper-szuper gép szarul mos. Igen, mert nincs benne víz, ebben van, sőt az alkatrész is igen olcsó. Mind1, én személy szerint nem szeretek hitelre vásárolni.
milyen nőazilyen 2017.10.18 09:36:31
@stakeholder Manyecs: Ne jáccad má' magad ;) neked is vót, oszt mindent kimosott áztatás nekül is :D Fiad? Lyányok?
milyen nőazilyen 2017.10.18 19:52:15
@stakeholder Manyecs: palettét az oxi se szedi ki ;)
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
milyen nőazilyen 2017.09.25 12:17:53
@baszás közben dúdoló édesapa: Még gyúrsz egy kicsit, és kompi leszel :)
@manyecska: te azt csak szeretnéd ;)
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
milyen nőazilyen 2017.09.22 21:27:47
Régvolt tartozás miatt hajkurássza a T Z-t, akit az elmúlt másfél évben nem nagyon próbáltak megtalálni ezzel (legalább is nem a címén, tán azért, mert azt egy ponton elvesztették a rendszerben), most viszont nagyon. Megkérdezzük, mikor évül el egy ilyen ügy. Kedves Homár! Egy Telekomos otthoni…..
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
  Az embereknek két csoportja van: az egyik némi mérgelődés után rálegyint, ha nem egetrengető összegben károsították meg, és a lelki egészsége miatt elengedi a történetet, a másikat viszont a elv érdekli,  és összegtől függetlenül addig megy az igazáért, amíg csak bír. Köszönjük meg nekik…..
Kedves olvasó, jól nézd meg a fenti képet! Látsz különbséget a dobozok között? Az éles helyzethez, mondjuk egy hipermarketes tejfalhoz, vagy egy félszuterénben működő kisbolt sötét hűtőjéhez képest most persze megvan az a helyzeti előny, hogy valami oka van, hogy idekerült ez…..
milyen nőazilyen 2017.08.03 09:42:50
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
milyen nőazilyen 2017.07.19 09:28:59
?
milyen nőazilyen 2017.07.19 09:31:14
@milyen nőazilyen: oké, tudok kommentelni szerintem 100-sal kellene hogy működjenek a budik a vonaton is, problem solved ☺
Néha a legegyszerűbb cipős ügyet is fel lehet turbózni, mondjuk egy kis egészségbiztosítási kártyával.  Tisztelt Homár! 2016.szeptemberében vettem egy cipőt egészségpénztár kártyára a Pólus Centerben. 2017.februárjában a cipő mindkét belső oldalán felvált a bőr. Visszamentem az üzletbe ahol…..
milyen nőazilyen 2017.05.15 18:27:56
"Szóval itt a ViaGogo sztori. Ha téged is átvertek, keress meg, addig akarom hajtani ezt a szekeret, ameddig meg nem szűnik ez az oldal, és elég sok adrenalin van bennem a projekthez." - írta a mefi.be oldal gazdája a Facebook-oldalán. Ugyanazon pöccent be, mint Csilla pár hónapja: a vásárlás…..
milyen nőazilyen 2017.05.12 11:35:01
@aptikjampó: Jimmyre már elfogyott?
"Budapest legújabb látványossága a Duna Aréna a 2017-es FINA Világbajnokság fő helyszíne és ékköve lesz. Az úszó és vizes sportok világszínvonalú komplexumának – két olimpiai méretű medencével és a versenyek alatt több mint 12 000 nézőt meghaladó befogadóképességével – kivitelezése rekordidő alatt,…..
milyen nőazilyen 2017.05.05 20:07:02
@düftin hoffman: aszittem bedobod, hogy a te pááárodról nevezték el a Rudas fürdőt ;)
Tékozló Homár Nekem a Balaton... 2017.05.02 14:56:57
Jön a nyár, és vele a nyaralással összefüggő Homár-posztok időszaka. Repülőjegy, utazás, biztosítás, hotel, étterem, ezerféle módon lehet megszívni a dolgot. Alábbi olvasónknak például azzal, hogy a már januárban gondosan lefoglalt szállását áprilisban visszamondták. Tisztelt Homár Blog! Tavaly…..
milyen nőazilyen 2017.05.02 19:02:24
@Taxomükke (UK): Mé' nem "telefonálsz" neki, ha annyira hiányzik :D (vö: sznaccsold le)
milyen nőazilyen 2017.05.05 19:18:28
@Taxomükke (UK): ugyanmá ;)
via GIPHY Magyarország legnagyobb online használt könyv áruháza az Antikvarium.hu, szép és jól működő oldallal, ahol bár beleszagolni nem tudunk a könyvekbe, azért egy csomó információval, képekkel és állapotleírással próbálják megtámogatni a döntésünket az adott példánnyal kapcsolatban. Ez egy…..
milyen nőazilyen 2017.05.02 11:21:45
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
milyen nőazilyen 2017.04.30 08:12:53
milyen nőazilyen 2017.04.30 10:26:39
@düftin hoffman: Oké, de akkor csak ez lesz :D
milyen nőazilyen 2017.04.30 10:27:45
@Bafana: Róka, te vagy az?
Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az ember tudja, hogy jog szerint igaza van, mégsem tudja azonnal érvényesíteni az akaratát, mondjuk nem bír az istennek se kipaterolni valakit a frissen vásárolt lakásából. Az meg naná, hogy idegállapotba hozza, ha elképzeli, ahogy a kakukktermészetű…..
Hát olvasónknak meg az a baja, hogy a vadiúj cipője nem bír ki 2 hónapot se, hogy a boltban nem foglalkoznak normálisan a problémájával, hogy detektívjáték keretében kéne megtalálnia a vásárlók könyvét, és, hogy az egész ügykezelésről ordít a szabálytalanság. Szia! Megmondom őszintén nem olvasom…..
milyen nőazilyen 2017.04.26 18:27:14
@ЯƎƧU ΜΥИОИA: Ezért is őrzök a sufniban egy hajdú energomatot, ami még működik. Igaz nincs már ki mind a 4 kereke, de abban még szőnyeget is lehet mosni, nem bacca szét a csapágyházat :D

Cipő: nemrég vettem a H..visben egy túracipőt, kíváncsi vagyok rá, meg arra is, ha véletlenül operába veszem fel, akkor az már nem rendeltésszerű használat?
Az addig a legtöbb embernek világos, hogy jótállási papírral rendelkezni kell ahhoz, hogy reklamálhassunk. De mi van, ha hiányzik az ultrafontos pecsét róla? Kedves Homár! Kérem a segítségüket a következő, számomra igazságtalan megoldást kínáló ügyben: 2016.06.24-én…..
milyen nőazilyen 2017.04.26 10:11:56
@düftin hoffman: ponty +felel :D, apropó a százezredes hogy van?
@Bendeguz2017: hidd el, nekem se volt szóköz a nevemben, itt (sem) ;)
via GIPHY Az elmúlt években szépen elterjedtebb idehaza is a baba-, gyerek- és családbarát vendéglátó hely fogalma, ami általában kiságyat, etetőszéket, szoptatószobát esetleg biztonságos környezetet, de főleg úgy általában a gyerekekkel és gyerekesekkel szemben…..