Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manndani

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Felelős Gasztrohős elhatárolódik a címben szereplő trágár szó használatától, ez csupán az egyik jelenlévőtől származó idézet, ami akkor hagyta el száját, mikor megpillantotta cheese burgerjét a híres Grundban. De hogy hogyan jutott el ehhez a kirohanáshoz, az már a…..
manndani 2014.03.15 09:32:09
Szomorúan olvastuk az írásod. Nehéz válaszolni a vendégnek, akinek a boldogsága tényleg mindenek felett való, és kiállni a jó hírünkért, hogy igenis, bízzanak bennünk az emberek, amikor betérnek hozzánk, mert nem azt fogják tapasztalni, amire a cikkből következtethetnének.
Először is szeretnék mindannyiunk nevében elnézést kérni tőled a kellemetlenségért. Háromszor volt szerencsém testközelből végigasszisztálni a középső trimeszter általad is említett hormonális hatásait, nekem az ötödik hónap már önmagában tiszteletet parancsoló szókapcsolat. Ráadásul – a játszótér miatt is, meg úgy egyáltalán – keressük a kismamák kegyeit, vágyunk az elismerésükre. Ahogy láttad, folyamatosan alakulunk, a jelenlegi átmeneti konyhánk (amit a képeden is szereplő kert hirtelen beépülése miatt kellett beköltöztetünk), sem lesz már így sokáig, hamarosan a tágas új előkertben működik majd, közel a végleges helyéhez. A műanyag eszközök/tányérok elhagyása is akkor lesz lehetséges – hidd el, mi várjuk csak igazán – ha a végleges konyhánkkal támasztjuk alá.
Heti cca 100 hamburgert adunk el átlagban. A sajt benne természetesen cheddar, a húspogácsa 20 dekás, és mindig friss, akárcsak a pékáru, amit grillen pirítunk meg. Az egész gyakorlatilag a vendégeinkkel közös fejlesztés, akiktől folyamatosan kapunk visszajelzéseket – néha még kis értékelő papírokat is adunk ki az étellel – de ilyet mint tőled, még soha. Ezért is lett volna óriási segítség, ha szólsz nekünk. Azonnal a végére járhattunk volna, hogy mi került a húsodba, szakács, üzletvezető, hentes, és tulajdonos pár perc különbséggel haltunk volna szörnyet, ha ott a corpus delicti. Így most akárhogy nézünk magunkba, egymásra, csak azt tudjuk mondogatni, hogy ez képtelenség, pedig biztosan nem írtad volna le, ha nem lenne igaz. Mert szoktunk hibázni, elkeverünk egy foglalást, rosszul értjük a zene mellett, hogy milyen italt kért a vendég a pultnál, vagy éppen bénázunk a konyhás kasszával, mert a két első vendég 20ezressel fizetett. De törekszünk, különben a Grund már rég kietlen, csendes, lény nem lakta tája lenne Budapestnek. Igyekszünk a legtöbbet kihozni a posztodból, és tanulni belőle.