Adatok
manndani
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A Felelős Gasztrohős elhatárolódik a címben szereplő trágár szó használatától, ez csupán az egyik jelenlévőtől származó idézet, ami akkor hagyta el száját, mikor megpillantotta cheese burgerjét a híres Grundban. De hogy hogyan jutott el ehhez a kirohanáshoz, az már a…..
Új várost építeni nem hálás feladat, legalábbis ha az utókor, és nem a biznisz profitjából vásárolt trópusi sziget felől nézi az ember. Pedig a vállalkozók három módon is hozzáláthatnak a feladathoz. Az ambiciózus városalapítók jellemzően futurisztikus irányt…..
manndani
2009.12.13 08:28:05
Hello,
az utolsó televíziós munkám egy négyrészes dokumentumfilm volt. Az első része a Corvin Sétányról szól. Nem állítom, hogy megrengeti a világot, de megszólalnak benne azok a fejek, akiket a témában jobbára anyázni, elvétve méltatni szokás, illetve vannak benne részletek korábbi dokumentumfilmekből. Talán egy kicsit megfoghatóbbá teszi ezt a sztorit, illetve segíthet a felmerült tárgyi bizonytalanságok eloszlatásában. 24 perc, remélem belefér.
videotar.mtv.hu/Videok/2008/01/26/17/Az_en_grundom_4_1_resz.aspx
Mann Dániel
az utolsó televíziós munkám egy négyrészes dokumentumfilm volt. Az első része a Corvin Sétányról szól. Nem állítom, hogy megrengeti a világot, de megszólalnak benne azok a fejek, akiket a témában jobbára anyázni, elvétve méltatni szokás, illetve vannak benne részletek korábbi dokumentumfilmekből. Talán egy kicsit megfoghatóbbá teszi ezt a sztorit, illetve segíthet a felmerült tárgyi bizonytalanságok eloszlatásában. 24 perc, remélem belefér.
videotar.mtv.hu/Videok/2008/01/26/17/Az_en_grundom_4_1_resz.aspx
Mann Dániel
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Először is szeretnék mindannyiunk nevében elnézést kérni tőled a kellemetlenségért. Háromszor volt szerencsém testközelből végigasszisztálni a középső trimeszter általad is említett hormonális hatásait, nekem az ötödik hónap már önmagában tiszteletet parancsoló szókapcsolat. Ráadásul – a játszótér miatt is, meg úgy egyáltalán – keressük a kismamák kegyeit, vágyunk az elismerésükre. Ahogy láttad, folyamatosan alakulunk, a jelenlegi átmeneti konyhánk (amit a képeden is szereplő kert hirtelen beépülése miatt kellett beköltöztetünk), sem lesz már így sokáig, hamarosan a tágas új előkertben működik majd, közel a végleges helyéhez. A műanyag eszközök/tányérok elhagyása is akkor lesz lehetséges – hidd el, mi várjuk csak igazán – ha a végleges konyhánkkal támasztjuk alá.
Heti cca 100 hamburgert adunk el átlagban. A sajt benne természetesen cheddar, a húspogácsa 20 dekás, és mindig friss, akárcsak a pékáru, amit grillen pirítunk meg. Az egész gyakorlatilag a vendégeinkkel közös fejlesztés, akiktől folyamatosan kapunk visszajelzéseket – néha még kis értékelő papírokat is adunk ki az étellel – de ilyet mint tőled, még soha. Ezért is lett volna óriási segítség, ha szólsz nekünk. Azonnal a végére járhattunk volna, hogy mi került a húsodba, szakács, üzletvezető, hentes, és tulajdonos pár perc különbséggel haltunk volna szörnyet, ha ott a corpus delicti. Így most akárhogy nézünk magunkba, egymásra, csak azt tudjuk mondogatni, hogy ez képtelenség, pedig biztosan nem írtad volna le, ha nem lenne igaz. Mert szoktunk hibázni, elkeverünk egy foglalást, rosszul értjük a zene mellett, hogy milyen italt kért a vendég a pultnál, vagy éppen bénázunk a konyhás kasszával, mert a két első vendég 20ezressel fizetett. De törekszünk, különben a Grund már rég kietlen, csendes, lény nem lakta tája lenne Budapestnek. Igyekszünk a legtöbbet kihozni a posztodból, és tanulni belőle.