Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cipőárus

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A free agency első hulláma véget ért, a draftig még szűk egy hét. Lássuk, mi történt az utolsó bejegyzés óta és nézzük, csapat nyilatkozatai alapján mire lehet majd számítani a drafton. Free agency eddig Thielen négyéves 19.246.000 dolláros szerződést írt alá a Vikingsszal. Ebből a pénzből…..
Az a hír járja, hogy a Vikings 2nd round tendert tesz Thielen-re. Ez azt jelenti, hogy a játékos tárgyalhat más csapatokkal az utószezonban. Amennyiben ajánlatot kap, a Minnesotának egy hete van arra, hogy eldöntse, megtartja-e Thielent (az ajánlatnak megfelelő szerződéssel) vagy elengedik (ebben az…..
Az elmúlt szezon utolsó és az új szezon első meccse közötti pusztulat idején a szurkoló két dologgal tölti az idejét: többet foglalkozik a családjával (a család ennek vagy örül vagy nem) és/vagy teóriákat gyárt arról, hogy mi is fog történni az offseasonban és mi az, ami ebből a csapat hasznára fog…..
"Ami Sam esetében igazán fontos volt számunkra, az a szerződésének második éve." Ezek Rick Spielman szavai közvetlenül azután, hogy Teddy Bridgewater borzasztó sérülését követően az Eagles-től - hírértékét tekintve kétségtelenül szenzációs trade keretében - megszerezték Sam Bradfordot. Az ár, amit a…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
cipőárus 2008.03.12 16:41:19