Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.bandi.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szantaii fedőnevű munkakerülőnk ajánlotta a Fig. 8-at, és nagyon jól tette, mert az utóbbi idők egyik legszebb játéka. Főhősünk egy biciklista, aki Terézvárosba indulna, de eltéved, és Tervrajzvárosban találja magát. Innen kell kijutnia úgy, hogy elkerül minden fekete vonalat,…..
Rendkívül hálás vagyok a mi jó szűz szexmesterünknek, hiszen - mint azt látni fogjátok - hozzá tényleg nem kell semmit se hozzáfűznöm, hogy garantált legyen a jókedv. Plusz: a mester dalszövegekkel is büntet, érdemes elolvasni a kommenteket is!..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
Subba Képrejtvény 2007.02.06 12:56:00
Ez a csokker ma Magyarország egyik legbefolyásosabb embere. Na vajon ki ő? UPDATE: Ez gyorsan ment, valóban Leisztinger Tamás az...
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..