Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jules Berstein

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Totális támadást indított a Fidesz azon magyar emberek által megválasztott országgyűlési képviselőkkel szemben, akik törvényes jogukkal élve ellenőrizni akarják az állam által működtetett és közfeladatokat ellátó intézményeket. Pedig a demokrácia egyik alapelve, hogy amely politikus mandátumot…..
  Horváth Csaba is hozzászólt az elektronikus jegyrendszer fiaskójához, amivel sikeresen bebizonyította, hogy mindössze két dolgot nem ért: hogy mi történik a fővárosban és, hogy mit gondolnak a választók. Miközben az establishment-baloldal folyamatosan azt mondogatja, hogy de Budapesten még…..
Lehet, hogy a Jobbik is elindult a teljes elhülyülés útján. Nyíltan arról beszélgetnek a ravatalon családi szexet vizionáló LMP-vel, hogy szorosabban is együttműködhetne a két párt. Pedig ez azt jelenti, hogy Simicska karjaiból - Ungár Péteren keresztül - átsétálnak Mészáros Lőrinchez. Vagyis…..
Már több mint egy hete megkezdte meg négy héten át tartó maratoni szabadságát Orbán Viktor, mégis olybá tűnik, mintha itt maradt volna velünk, hiszen mintha továbbra is mindenbe belekotyogna, osztaná az észt és mozgatja a politika alig látható szálait. Az tény, hogy utolsó nyilvános fellépésén…..
Jules Berstein 2018.08.09 17:08:36
@Tzp: Ezek a szellemi toprongy firkászok, kis tizedrangú, magukat az igazság bajnokainak képzelő kis baloldali senkik, nyomják a szöveget, ami egy nagy kalap szar. Nem bírják elviselni, hogy az ellenfélnek, akik rendszeresen felmossák velük a padlót, olyan vezére van, akire nem csak a baloldali csótányok, hanem egész EURÓPA figyel. Nem véletlen, hiszen minden balhé megoldására megtalálja a legjobb megoldást, ami egy nagyon nagy IQ szintre utal. Ez ugyanis a mércéje annak,
hogy vezéregyéniség legyen. És ezért figyelnek még arra is az emberek, hogy mit tesz szabadidejében.. (a zugfirkászok is)
A közmédia óhatatlanul is valamennyire a mindenkori kormány szócsöve volt, azonban a Fidesz-kormány szokásához hűen ebben is totalitárius diktatúra - sikeres - megvalósítására törekedett, saját szájszagának megfelelően teljesen elfedve vagy elferdítve a tényeket.…..
Jules Berstein 2018.07.12 12:15:25
@de let e ...: Miból gondolod Te szarházi, hogy a Fidesz médiának 0 - a nézettsége? Más a féleszűek reménykedése, és más a valóság. Nem tudod miből jön össze minden szavazáskor a 2/3 - többség? Megmondom. Azokból, akik kizátrólag a baloldali média hú de érdekes csatornáit nézik A hányingernek van hatása.
Miközben mindenki nézi ezerrel a saját körzetét, és várja, hogy még egy ellenzéki jelölt lehúzza magát a listáról, illetve megy a latolgatás, hogy ki kivel miért igen és ki kivel miért nem, egy sor más kérdés is felbukkan. Némelyik még a választásról, némelyik az azt követő lehetőségekről. Hogy…..
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
Jules Berstein 2018.02.01 20:47:15
@VaradiJanos: Látom elakadt a szavad. Csak egy betűre tellett.
Nem csodálom, mert ez a Hakapeszi Miki egy született balfasz.
És még trágár is. Ez a szellemi toprongy miért kísérletezik folyton olyan témákról írni, ami neki magas. Persze a balliberális sajtó veszi a hülyeségeit, mert valamilyen ballib ideológiát megközelítő hülyeségeket tud összehordani. Káromkodással, trágársággal megspékelve, mert ez a szókimondás látszatát kelti. Pedig csak szar az egész.
      Gulyás Gergely fidesznyik politikus felvetette, hogy tulajdonképpen ki lehetne tiltani Soros Györgyöt Magyarországról, ha nem tudja igazolni a magyar állampolgárságát.     Gulyás Gergely elődei, a magyar keresztény jobboldal, hoztak három zsidótörvényt.  Gulyás Gergely elődei, a magyar…..
A francia elnök kitart amellett, hogy az idén erősítsék meg az EU-t és ne hátráljanak meg a nacionalisták elől. Cohn-Bendit szerint a renitens magyar, lengyel és cseh kormánynak tanácsos volna követnie a brit példát, és távozni, ha nem óhajt részt venni a szorosabb európai…..
Jules Berstein 2018.01.01 22:21:57
@BAZINGA2: Ha neked a butaság fájna, egész nap ordítanál. Látszik, hogy baloldali kis csacska vagy, akinek az érték ítélete a tehetségtelenekre jellemző. Jókora irigység gyűlt össze benned, ami azt eredményezi, hogy a saját kudarcaidért a kormányt hibáztatod. Hát valóban kényelmesebb valakit okolni a kudarc élményeid miatt, mint megkeresni a hibát a saját viselkedésedben. Bár ha szellemi képességeid korlátozottak, mint látható, felesleges tölteni vele az időt.
Ádám öt éve költözött Angliába, és a kezdetek messze voltak attól, hogy diadalmenetnek nevezzük őket. Igaz, utólag már lehet röhögni a Rejtő-figurákat idéző egykori lakótársakon (különösen a férfin, aki egy konyhaszéken lakott), a furcsa szakácson és társaikon, de azért menet közben ezek kevésbé…..
Jules Berstein 2017.11.02 23:32:51
@London2009: Auchan áruház, amelynek egy madár a logója.
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Jules Berstein 2017.04.22 21:53:41
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ki kell várni a végét.
A hír TV-nél is azt mondták, hogy marad a jobboldali profil, és mi lett a vége? Simicska a pénz embere, és megszokta, hogy mindent ki tud csikarni a pénzzel. Nem azért fektetett be ennyi pénzt, hogy ne tudja a bosszúja szolgálatába állítani. Tehát a vége egy balliberális szócső.
Akart a tököm ünneprontó lenni, de mintha kiveszett volna a realitásérzék az agyakból az úgynevezett ellenzéki oldalon. Csupa lelkes tudósítást lehetett olvasni arról, hogy mennyire megalázó a rezsimnek, hogy a tüntetők hülyét csinálnak belőle, hogy a túltolt propaganda ellen milyen frappáns…..
Jules Berstein 2017.04.18 14:00:25
@megamedve: Nem tudom honnan veszitek azt az agyament ötletet, hogy a FIDESZ-t le lehet váltani. Végzett már valaki nem pártérdekeket szolgáló közvélemény kutatást? Elkeserítelek benneteket a biztosan szavazók körében saját kutatásom alapján
a szavazók 80%-a Fideszre szavazna, indok:"" Nincs jobb." Hiába a korrupcióról szóló baloldali népmese, a lopás emlegetése, a választók megszokták, hogy a politikus az lop. De ezek legalább a nép gondjain is enyhítenek, nem akarom felsorolni az összes rendeletüket, és akciójukat, de azok elnyerték a választók tetszését. Egyébként 1000000 Ft--ot ajánlok fel annak, aki a világtörténelemből csak egyetlen uralkodót is tud mutatni, aki nem a híveit futtatta, hanem az ellenzéket. A migráns ügy kezelése meg végérvényesen bebetonozza a FIDESZT. Mert megérdemlik.
A Mandiner szerzői, mint 2010 óta minden évben, idén is évet értékelnek. Gágyor Péter írása. Korszakváltásról sustorog az idő. Nem csupán mostanában, a fegyelmezetlen szilveszteri utópukkanások ebeket rémítő csatazaja közepette – hanem úgy általában is. Általában mindig, és ez így volna emberi.…..
Jules Berstein 2017.01.04 20:22:23
@maroz: Igazad van,ez egy bő lére eresztett, sötétben tapogatózó iromány, hamis következtetésekkel megtűzdelve. Először is: kis ország vagyunk, az utunkat
nagyban befolyásolják a különböző szövetségi rendszerek. Jelenleg az országunkat, a világot, háttérből igazgatni akaró Soros Györgyök, és egyéb hasonszőrűek
manipulációival kell megküzdenünk. Sorsunk attól függ, hogy sikerül-e az Unió alkalmatlan vezetőit leváltani, hogy meg tudjunk küzdeni a háttérhatalom, és az USA által kirobbantott Szíriai háború okozta migráns válsággal. A népvándorlás ellen keményen fel kell lépni, az életterünket nem lehet önként és dalolva átadni nekik. A többi probléma ezek mellet eltörpül.
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
Jules Berstein 2016.11.03 23:53:56
@szepipiktor: Borzalmas milyen szellemi sötétség árad az írásaidból, és még van bőr az orcádon
magadat egy felsőbbrendű szellemi kaszthoz sorolni, akik tudják az igazságot mindenről, a tévedhetetlenek, akik majd a végén győzni fognak.....stb baromságok. Az élet sokkal egyszerűbb.
A balliberális csőcselék száma egyre csökken, 18.-ban már egymást fogjátok felfalni. Szánalmas kis csürhe. A világ minden országában a jobboldali pártok törnek előre, mert a hanyatló emberiség élén a bibsi háttér hatalommal, csúszik lefelé a lejtőn. Ennek az USA és a bibsik által kirobbantott migrációs válság az oka. A normális emberek nem akarnak elpusztulni
az idegen érdekekért, ennek 3,3 millió ember hangot is adott okt. 02.-án. Viszont ahogyan Petőfi is mondta: "Sehonnai bitang ember, aki ha kell szavazni nem mer, kinek drágább a párt élete, mint a Haza becsülete!! Esküszünk, esküszünk, minden liberálist megverünk!!" Tehát öcskös, várhatod Te is a ruhát.
Nem történt semmi különös. A fasiszta Orbán-kormány kitüntette egyik bérfirkászát. Aki azt gondolta, van határvonal Bayer Zs. rasszista, antiszemita nézetei, undorító mondatai és a Fidesz között, nyilván nem itt élt az elmúlt huszonhárom évben. Inkább az a kérdés, lesz-e, aki az ugyanilyen ordót…..
Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer…..
Jules Berstein 2016.05.03 15:56:41
@1ghost: Azt, hogy ez a Hakapeszi Miki nem teljesen normális azt eddig is tudtuk. Azt, hogy egy oltári nagy paraszt, és csak trágár stílusban tudja a valóságtól elrugaszkodott mondanivalóját előadni, azt is tudtuk. De azt hogy a kommentelők között is ilyen sok a bunkó, rögeszmékkel bíró paraszt, azt nem is sejtettem. Remélem ez nem az országos átlagot tükrözi, mert az egy Trianonnal felérne. Nem tudom ezen a fórumon hol vannak a moderátorok, akik az anyázást, a becsületsértő jelzőket használókat kizárják, mert minden más becsületes oldalaknál jelen vannak. Az a megérzésem, hogy egy húron pendülnek a blogerekkel, és kommentelőkkel, és csak a józan, igazságérzettel megáldott hozzászólókat üldözik, mert azok nem balliberális kis tanulatlan, primitív felheccelt emberek. Csak az a baj kis balliberális pöcsök, hogy az emberek többsége józan ítélő képességű, és ebből kifolyólag semmi esélyetek nem lesz se holnap, se 2018-ban. Az, hogy nem ismeritek a történelmet, az kirí a szövegetekből, de én ajánlok egy fogadást: Ha bármelyikőtök egy olyan uralkodót, vagy miniszterelnököt tud nekem mutatni a világtörténelemben, aki nem a saját híveit futtatta, és jutalmazta, hanem az ellenzéket, akkor 1.000.000. Ft-ot adok neki. Legalább művelődnétek egy kicsit amíg keresgéltek. Műveletlen, elfogult banda.