Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BircaHang Média

110 bejegyzést írt és 3007 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban akár el is fogadhatja az országgyűlés azt a javaslatot, miszerint Magyarországon megszűnik az óraátállítás. Ezzel gyakorlatilag azt érnénk el, hogy télen egy időzónával keletebbre lennénk, mint most. Az érvelés szerint egyébként is kilóg Magyarország a…..
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
BircaHang Média 2016.04.13 06:14:20
@_Boris_Vian_:

"A munkás annyi fizetést kap hogy csupán önmagát tudja "újratermelni", a munkaerejét."

Régiófüggő. A harmadik világban ennyit se kap. Nyugaton meg jócskán többet kap. Kelet-Európa meg középen van.

A fizetések legfőbb alapja a verseny valójában. S nem a tőke és a munka közötti verseny, mert ilyen csak a mesében létezik, hanem az egyes tőkések közti verseny.
BircaHang Média 2016.11.19 06:55:00
@diggerdriver:

Igen. A szólásszabadság és a lelkiismereti szabadság alapvető jogok. Szerinted nem?
BircaHang Média 2016.11.19 06:56:11
@Főgebra:

A dolgok sokszor egyszerűbbek, mint gondolnánk.

Nyilván persze az, amit leírtad leegyszerűsítés, de ez a lényeg. Melyik résszel nem értesz egyet?
Lézer- és hiperhang-rezgéseket keltő fegyverekkel, robotokkal, kibertámadásokkal is fenyegetőznek. A leköszönő Barack Obama búcsúkörútja miatti távollétét és azt kihasználva, hogy Donald Trumpot, az új amerikai elnököt csak január 20-án iktatják be, megkezdték a washingtoni Fehér Ház…..
BircaHang Média 2016.11.19 06:53:58
Az ördög a részletekben rejlik, ezt minden magyar megtanulja előbb, vagy utóbb. Németh Szilárd egyáltalán sehol nem rejlik, hanem büszkén nyilatkozik akár kell, akár nem. A rezsiportás és birkózófenomén most a kormányhoz-semmi-köze PestiSrácoknak adott egy egész estét betöltő interjút. Nem is ez az…..
Márpedig ilyen ország egyáltalán nincs is. Hasonló talán, valahol, távoli banánköztársaságokban, de Európában nincs. Emberek! Hát normálisak vagyunk mi? Velünk mindent, bármit meg lehet csinálni? Roma Sajtóközpont. Mond ez valakinek valamit? Bontsuk szét a fogalmat. Roma. Így nevezzük a cigány…..
BircaHang Média 2016.09.24 06:21:06
Szoptató anyukát cseszegetnek. Melegeket cseszegetnek. Más bőrszínűeket cseszegetnek. Holott a gyerek szoptatása is teljesen természetes dolog, de az ember bőrszíne és szexuális irányultsága veleszületett tulajdonság, sok minden mással együtt. És kik csinálják mindezt? Olyanok, akik valamely…..
BircaHang Média 2016.07.15 14:59:31
@szaGértő:

Akkor nem szabad a oedofíliát diszkriminálni.
Főleg Orbán Viktor házát hagyd békén, még azt is amelyik nem a nevén szerepel a köztudatban. Ez lehet hogy kastély, kacsalábon forgó nyaraló, a stadionja mellett álló kis hétvégi ház, vagy saját lábon álló családi tulajdon. Figyeld a tiltó táblákat, melyt az Alkotmánybíróság helyezett eléd a jog…..
BircaHang Média 2016.07.15 13:54:34
@siriq111:

Nem. A korrupció a legkisebb probléma.

Romániában a korrupcióellenes harc valójában terror a Washingtonnak nem tetsző politikusok ellen.
BircaHang Média 2016.07.15 14:00:29
@The Ghost Wolf:

Igen, az ideális az, ha nincs korrupció.

De nehogy már bedőljünk annak a propandának, miszerint a jelenlegi kormányt el kell távolítani hatalomból annak korruptsága miatt.

A ballibek is nagyon korruptak.

S ismétlem, nem ez a fő baj. Ha egy kormány korrupt, de hasznpsat tesz, az emberek eltűrik.
BircaHang Média 2016.07.15 14:53:54
@siriq111:

Semmi gond. De a többség nem ért egyet veled, s nem akar korrupt ballib országrontást.
Megélhetési politikusokkal a baloldal erőtlen marad, amely miatt már ma is súlyos árat fizetnek a leszakadt rétegek. Végső soron a társadalom egészének meggyengülése lesz a következmény. Lakner Zoltán Négy fordulat címmel tett közzé esszét a Népszabadságban. Nem lebecsülve a szerző jó szándékát,…..
BircaHang Média 2016.07.15 13:55:30
@fércnél maradandóbb:

A 2 között nincs ellentmondás szerintem.
A vásárlók megfogásához már nem elegendő egy statikus honlap, interaktív, vizuális élményt nyújtó webáruházakra van szükség, amelyekhez a dinamikusan változó tartalmat napi szinten kell generálni. Mindezek miatt ma már elképzelhetetlen egy magára valamit is adó webáruház vagy céges honlap képek,…..
A német vezetés, tanulva az első világháborús tapasztalatokból, 1939-ben mindenképpen el akarta kerülni kétfrontos háborút. Felismerték, hogy mindaddig nem nyújthatják be az egyértelmű  háborúval fenyegető követeléseiket Lengyelországnak, amíg a Szovjetuniót nem tartják egy szerződéssel távol a…..
BircaHang Média 2016.07.04 05:52:11
@wolves84lb:

Szerintem maradjunk annyiban, hogy ostoba emberszabású vagy, aki semmiről semmit nem tud, csak a Pártközpontból leadott lemezt képes ismételgetni, azt is rosszul.
BircaHang Média 2016.07.04 05:54:10
@Gery87:

Ami ellen nem tesznek semmit, azt elfogadják. Ilyen a nemzetközi jog és politika.

Spanyolország is csak 50 év multán fogadta el hivatalosan a nyilvánvalót: hogy nem maradtak dél-amerikai gyarmatai.
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
A legutóbbi, Vlagyimir Vetrovról és a KGB X ügyosztályáról szóló posztunkban (amely eddig közel 18 ezer olvasót érdekelt) többek között azt a filozófiai, erkölcsi és büntetőjogi kérdést is feszegettük, hogy egy KGB-tiszt, aki szovjet államtitkokat adott át a nyugatiaknak, kommunistaellenes hősnek…..
BircaHang Média 2016.07.03 11:56:25
@egysmás:

Ja, félreértettelek. A rákosi végzés alkotmányos volt.
BircaHang Média 2016.07.03 13:29:39
@egysmás:

Kérdés azonban, hogy a rákosi döntés tekinthető-e az alkotmány részének. Szerintem nemigen. Ez egy ideiglenes döntés volt, mely nem ment át a joggyakorlatba.
BircaHang Média 2016.07.03 14:42:33
@egysmás:

De az igen, hogy ez csak egy törvény vagy alkotmányos törvény.
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
BircaHang Média 2016.07.03 10:23:33
@pamut:

Isten mondta meg. Aki ellenzi, megteheti, de nem a keresztént tanítás képviselője.

Ferencke azt sugalmazza "Isten tévedett, nekünk haladnunk kell a korral és felül kell vizsgálnunk Isten, mert mi élünk most itt és mi jobban tudjuk. Mi, keresztények ezt másképp látjuk, szerintünk Isten tanítása örök.
BircaHang Média 2016.07.03 10:35:44
@pamut:

Kevered a kereszténységet valamiféle szektával, ahol a guru megmondja mi van és mindenki tapsol neki...
BircaHang Média 2016.07.03 10:43:41
@pamut:

Aki x-et úgy "értelmezi", hogy az nem x, az nem hiteles.
Hajnali háromkor bemondta a Magyar Rádió, hogy nyolcvanhét éves korában elhunyt a Nobel-díjas író. Azóta a digitális lapok is megírták, hogy tegnap este távozott az élők sorából. A magyar nyelvű sajtó online része fizeti tehát az éjszakai ügyeleteseket, akik azonban még nem ellenőrizhették a Magyar…..
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
BircaHang Média 2016.07.03 09:52:48
Emlékszem, nekem sem volt olyan könnyű mindig elfogadnom a saját szexuális vonzódásomat. A médiából, tévéből, újságokból (a Bravóból meg a Popcornból) csak az jött dosztig, hogy a vékony, csontos, darázsderekú nők az elfogadhatóak, és ha esetleg van rajtad pár plusz kiló, sürgősen add le az aznapi…..
bircahang Buzi go home? 2016.07.02 20:20:00
Kamingautolok, bár azt hiszem, tudják rólam sokan azt, amit le fogok írni. Persze nem abban az értelemben teszem ezt, ahogy ezt egyesek híresztelik rólam.   Én szerveztem az első magyarországi “melegbüszkeség”-ellenes demonstrációt, még 1998-ban volt. Akkor összesen 5-en, azaz…..
Egy nemzeti érzelmű meleg férfi nyílt levele a felvonulókhoz II. Egy évvel ezelőtt írtam meg homounortodox véleményemet a 20. meleg böszmeség napi tombolással kapcsolatban ide a Jobbegyenes blogra. A rá érkező olvasói kommentek bizonyították számomra (no, nem azok, amelyek nem hitték, hogy…..
Több mint 40 ezren - főként fiatalok - vonulnak London utcáin, hogy kifejezzék szimpátiájukat Európa felé és hogy tiltakozzanak a Brexit-szavazás eredménye miatt. A felvonulóktól annyit kértek, hogy viseljenek kék-sárga színeket, jelképezve az EU-hoz való kötődést...
BircaHang Média 2016.07.02 16:51:09
Péterfy kollégával annyira felejthetetlennek találtuk a CEU menstruációs kiállításán átélt katarzist, hogy ezúttal a Budapest Pride kísérőrendezvényeként meghirdetett „Genderőrület” kiállításra látogattunk el az acb Galériába. Amint elolvastuk a nyitó plakáton, hogy…..
Már most látszik, hogy a Brexit mekkora károkat okozott Nagy Britanniának rögtön már az első napokban is, hát még ami hátra van. Ennek ellenére szerte Európában megbolygatta az unióellenesek fantáziáját. A gond az, hogy ezek egy része nálunk hatalmon van, így pár órán belül a Miniszterelnökséget…..
Szép napra ébredtünk ma. Ez a nyár második hónapjának első napja. Véget ért az iskolaidőszak, az emberek többsége erre a hónapra időzíti a nyári vakációt. A nép a labdarúgó Európa Bajnoksággal van elfoglalva. A parlament nem ülésezik. Szép, politikától mentes napra…..
BircaHang Média 2016.07.01 18:23:12
@ubu1a:

A magánnyugdíj rendszer a lehető legrosszabb opció.
BircaHang Média 2016.07.01 19:14:45
@ubu1a:

A magánnyugdíj még profitot is kénytelen termelni a nyugdíjkuláknak, azaz TÖBB szükséges hozzá, tehát méginkább tarthatatlan.
BircaHang Média 2016.07.02 09:40:00
@rigolya2:

Ha nincs pénz a nyugdíjadóból a nyugdíjakra, miért lenne ugyanabből az összegből a nyugdíjakra + a pénztár profitjára?
A Kávézó megnézte, mit mértek a közvéleménykutatók az utóbbi két évben az Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció támogatottságáról. A tendencia sokakat meg fog lepni: az MSZP stagnált, a DK ellenben gyarapodik. Ebből az következik, hogy Gyurcsány Ferenc pártja új szavazókat hoz. Nem az…..