Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KPC

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
KPC 2010.11.03 11:20:52
@xsasha: "Mellesleg a Fidesz egy politikai párt, amelyik érdeke a másik pártok legyőzése."
Nem azt focicsapatnak hívják...
A pártoknak a szavazóikat (lásd még: a zembereket) kell képviselniük.

Nyugdíjügyen egyébként én abban bízom, hogy kb. 30 év múlva mikor én nyugdíjba mehetek, bármilyen kormány is legyen hatalmon a nyugdíjasok ugyanúgy (szavazó) szent tehenek lesznek mint most, ha beledöglenek is lesz nyugdíj, mert hatalmas szavazóbázis. A mnyp-re keresztet vethetünk, mert vagy törvényekkel vagy kommunikációval az mnyp-k el lesznek lehetetlenítve, nem lesz más választás. Kell a lóvé, na!
w Aki hazudik, az lop 2010.10.21 12:00:00
A Fidesz rezsije magasabb a magánnyugdíjpénztáraknál. Ők is büdöset szarnak, és mi esszük meg...
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
KPC 2010.08.17 16:55:06
@Hesperia: "A Fidesz soha nem ígért Önöknek neoliberális gazdaságpolitikát; éppen az ellenkezőjét ígérte. Nos, akkor miért is akarjuk a neoliberális "tetteket" számon kérni rajta?"

Mi abban a neoliberális, hogy vannak bizonyos rendszerek amik el vannak kúrva (szocik elkúrták, rájöttek, késő volt, utána már nem engedték mert a zemberekkel nem lehet megfizettetni, meg megyünk népszavazni, pedig az előnyeit pont a zemberek élvezték), az összeomlás szélén vannak, és rendbe kell őket hozni? Tőlem lehet aztán neoklasszicista ektoplazmatikus bármi lófasz, csinálhatják akárhogy (egyelőre még csak a ráolvasással próbálkoztak...)csak hozzák rendbe, ha már az elmúlt 4 (8) évben olyan marhára okosak voltak és mindig tudták mit kéne csinálni, mi a jó a zembereknek.
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
(Magyar Hírlap Online, 2010 március 27.)..
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
KPC 2010.03.09 10:00:15
@Opelfan: Az eleje igaz, de a kulcsszó az értékvesztés. Egy 1 milliós autó 5 év múlva fog érni kb. 500 ezret, az 500e bukta. Az új mondjuk 2,5 milliós autó pedig ugyanúgy 5 év múlva ér majd 1 milliót, az 1,5 millió bukta. Ha meg bukik a dolog az egész hatványozottan jelentkezik, a nagyobb összeg, a hosszabb futamidő miatt. Érzed a különbséget? Lehet, hogy mégsem ő a barom?
KPC 2010.03.09 10:32:02
@Opelfan: Jó az, hogy mennyit ér egy autó 6-12 évesen, nyílván függ a típustól is, ha 12 évesen 300e akkor gondolom Swift vagy Daewoo. Amit nem értek, hogy azt írtad, hogy 2 milla a tiéd hitelestől, akkor újonnan az ára lehetett, kb. 1,5 milla (mert ugye kamat), és mégis 6 évesen 1 millát ér. Milyen autó ez?
KPC 2010.03.09 10:53:57
@Opelfan: Akkor azt nagyon jól vetted. A fenti eszmefuttatásom nyilván nem jön ki ha 600e van a két autó között, pontosan a két befizettett Önrész közötti különbség, így a hitel összege ugyanaz, csak neked több kp-d volt, ennyi. Egyébként nem ellenzem, hogy valaki új autór hitelre vegyen, csak legyen tisztában a kockázatokkal, és ne utólag sírjon.
U.i:Azért arra kiváncsi lennék, hogy el tudod-e adni (az árból gondolva full fapados) Picantódat 6 évesen 1 milláért...(ne citálj ide hahu hirdetéseket, mert te is tudod, hogy a hirdetett- és az eladási ár nem ugyanaz)
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
KPC 2010.03.03 11:41:04
@Bartoki: "nem viselné el azt, ha az államnak az évi pár száz kilakoltatottnak szükséglakást kellene biztosítania?"

Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy a hitelt vissza kell fizetni attól, hitel és nem ajándék. Basszus, én is el tudnám másra költeni azt a havi 75ezret...Most akkor ne fizessem? Ugysem lakoltathatnak ki, meg amúgy is mi ez az államnak, meg akkor már segélyezzen is, mert mi az a pár százezer évente az álamnak, nem?
Ettől a "mi az az államnak, neki van pénze úgyis" hozzállás miatt tartunk ott ahol...
KPC 2010.03.03 17:46:17
@Bartoki: Korekt reakció!

Itt arról van szó, hogy ha nincsen komoly következménye annak amit vállalok akkor senki sem fog még a saját kárán sem tanulni. Ennek valahol oktató jellge is lenne, gondoljuk át mibe vágunk bele, nem jobb-e az albérlet, nem elég-e a kisebb lakás..stb. Ha majd úgyis lesz valahogy, mert majd az állam segít (hozzáteszem az én befizettet adómból, csak, hogy kicsit demagóg is legyek) akkor ennek sohasem lesz vége. Miért pont azzal kivételezzünk aki túlvállalta magát, ilyen alapon ahogy Árpi is írta a hajléktalanok azonnal jelentkezhetnének. Nyilván vannak kivételes esetek, nagy család, hirtelen betegség..stb., ilyen esetekben OK, de minden idiótának aki plazmatévét is hitelre vesz?!
Hóbelevanc Music Television R.I.P. 2010.02.12 09:30:00
Valamivel több, mint 28 évvel ezelőtt elindult valami. 1981 augusztus 1-én felhangzott John Lack szájából a mondat: „Ladies and gentleman, rock and roll”, és elindult hódító útjára a Music Television. Elsőként stílszerűen a The Buggles – Video Killed the Radio Star…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
w Szabadíts meg a gonosztól 2010.01.29 07:00:00
S az aranyba vont ég alatt, - mert beköszönt az ünnep - a szabadság sétára megy. Hős népe ágat lenget, s ő kézenfogva vezeti szép gyermekét, a rendet. József Attila: Május Kísértet járja be Magyarországot, a szabadságot gyűlölő kísértet. Undorító eszmék szerelemgyermeke,…..
A Terrormédia szerkesztősége teljes mértékben hisz egy szebb magyar jövő lehetőségében, ezért megnyugvással vettük tudomásul, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján tisztázta pártjának pénzügyeit, melyet eddig titokban tartottak. - A Jobbik a…..
KPC 2010.01.27 10:35:23
@Viktus: Miért szerinted a rendőrség is haverságból zár le utcákat? A nyomda is ingyen nyomtat, a papír is ingyen van? Az étel, az ital, az áram, a benzin, a telefonszámla, a ruházat mind ingyenes. De jó, adjatok már nekem is, vagy akkor legalább Haitinak.
Én komolyan mondom, hogy elhiszem, hogy a hívők képesek áldozni a saját vagyonukból, de ez az összeg annyira nevetséges, hogy pofátlanság leírni, ha mondjuk lett volna ott legalább 50 millió, akkor a fejingatásnál nem jutok tovább.
Nem vagyok aktivista, soha nem is voltam, én ennél értelmesebben szeretem eltölteni a szabadidőmet.

Azt hiszem te kevered a fogalmakat, mert náciknak (eredetileg) a német nemzeti szocialistákat hívták, és elveikben elég sok a hasonlóság a jobbikkal, és ezek a nemzetieskedést, meg a gyülöletkeltést leszámítva teljesen baloldali elvek. Ezért NEMZETI szocialista, és nem "csupán" szocialista. Államosítás, központosítás, multik elzavarása, külföldi tőke kizárása/leépítése, kisebbségek erőszakos asszimilációja (ez még a jobbik eset), félkatonai szervezetek, hangos nemzetieskedés, nem ismerősek ezek a dolgok valahonnan?
KPC 2010.01.27 11:52:57
Azért kell lezáratni mert törvény, de attól még nem ingyenes, mint ahogy a Vár sem gárdavatásra. Bizonyos esetekben az Önkormányzat átvállalhatja a költségeket, (lásd a példád a biciklis felvonulásra), de az meg már közpénz.
Azt kell megértened, hogy nem azt nem hiszem el, hogy nem dobnak össze ezt-azt, de a végösszeg amiket beírtak így is nevetséges. Vagy akkor azt írják be, hogy adományok 50 millió (ami egyébként csak példa volt, nem kellett volna ráugrani), és máris máshogy néz ki a dolog. Ha tényleg adomány volt, vagy önkéntes felajánlás, és ezt bizonyítani is tudják akkor mitől félnek? Csak nem szeretem mikor totál hülyének nézik az embereket már most, mi lesz ha egy kis hatalom is jut a kezükbe?!
Amiket meg példaként felsorolsz azok egy kisebb közösségben még működnek ugyan, de a jobbik már régen nem az...

Az általad felvettett gazdasági/szociológiai problémák nagy részével egyet értek, de ezek nyilvánvalóak is. Viszont veled elléntétben én nem látom, hogy az lenne a megoldás amit a jobbik hirdet. Gyülöletkeltés pedig igenis van ha tetszik ha nem, és egy ilyen exportfüggő kis ország nem teheti meg, hogy idegentőke ellenes (mert saját iparunk nincsen, de ezmár egy másik történet...), mert szép a nemzeti öntudat, de hidd el akkor nem sokat fog segíteni, ha emiatt mondjuk 400 ft lesz az EUR, vagy megduplázódik a munkanélküliség. Vagy azt mondjuk majd, nem baj emberek a seggünk is kilóg közelítünk Kazahsztán gazdasági szinvonalához, de belülről melegít a hazafias szellem ezért elviseljük és szebb jövöt?! Romantikus szép világ amit a jobbikosok elképzelnek, csak a világ nem így működik.

Egyetlen dolog miatt mégis örölök a jobbik megjelenésének: nekik köszönhetően a fideszt is kezdik egy kalap alá venni az mszp-vel, mint demagógia, korrupció, hazugságok..stb., de ezt ti amúgy is jobban tudjátok...
KPC 2010.01.27 12:40:48
@Viktus: te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni, vagy direkt csinálod?
bemásolom, jó:
"Azt én is vágtam, hogy a 2009-es nincsen benne, ha azt kihozzák mondjuk 200-300 millióra akkor sokmindent visszavonok a fentiekből."

"hogy adományok 50 millió (ami egyébként csak példa volt, nem kellett volna ráugrani),"

Egyébként azért pont 50 millió, mert annyit tartanék reálisnak mondjuk 2008-ra, és 300 milliót 2009-re. De persze az adományokat beleszámítva:-)
Csak nem értem akkkor miért nem írják be, ha ezek tényleg adományok, erről szól, ezt figurázza ki az eredeti post is ha nem jött volna le.

Amúgy még egy kérdés, mert aztán dolgom van (majd még később lehet benézek:-) ): Miből élnek a jobbik vezetői? Gondolom nekik is összedobják...
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
KPC 2010.01.21 09:27:18
Nem szorosan idetartozik, de múltkor hallgattam a híreket, sorolták, hogy mely szervezetek segítik adománnyal, pénzzel, mentéssel stb. a Haiti katasztrófa érintetteit, hát a katolikus egyház nem volt köztük...
Pedig:
index.hu/gazdasag/magyar/2010/01/20/a_katolikus_egyhaz_kapta_a_legtobb_1_szazalekos_felajanlast/
Amúgy meg a vallással magával nincsen különösebb gondom, sőt akár szép és jó dolgokat is eredményezhet, amíg nem akarnak másra erőltetni semmit. Az egyháztól, mint ennek "földi" megtestesítőjétől viszont rosszul vagyok. Jellemző példa, hogy mikor a kis unokahúgomnak a keresztelőjére (nagyon vallásos család), szentelt vízet kértek a szülők elvitelre (valami családi hagyomány), akkor külön pénzt kértek érte! Csak a keresztényi szeretet, hagyományőrzés és megbecsülés jegyében...
w Hé, paraszt! 2010.01.11 12:00:00
Kedves barátaim – illetve maradjunk inkább az ismerősnél –, ezúton üzenem, hogy megkaptam a rénszarvast. És a szamarat, a pizzát, a forró csokit, meg a felkérést, hogy csatlakozzak a moszkvai maffiához. Nagyon kedves, igazán, azelőtt sohasem kaptam rénszarvast, és…..
KPC 2010.01.15 14:01:25
@Tóta W. Árpád: "mert egy desktop játékot nem indíthatsz el munka helyett, mert nem tudsz elég gyorsan kilépni, amikor arra jár a boss. és biztos van olyan munkakör, ahol egy kis játszás nem árt, de mondjuk azon bárki felbaszná az agyát, ha a postáskisaswszony vagy a pénztáros azért váratná meg, mert a disznója hasát vakarássza a farmville-ben."

A múltkor voltam üzemorvosnál, a nővér beengedett, de a vizsgálat mindaddig nem kezdődött el amig a doki akkurátusan el nem mentette a játékát (valami fantasy izé lehettet ránézésre, én nem értek ezekhez), majd szépen kilépett, és nagyon csúnyán nézett rám, hogy mit zavargászom itt holmi vizsgálatokkal amikor ő játszik.
(Ennyit az egészségügyről is, ez nem pénzkérdés...)
A System Of A Down 2006 óta pihen, igazából nem is látszott, hogy ők a közeljövőben vissza szeretnének térni, viszont most Shavo Odadjian basszugitáros twitter-oldalán megjelent egy üzenet azzal a szöveggel, hogy: "Are u guys ready for System???" Hogy egész pontosan mit ért…..
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..
KPC 2009.12.28 18:30:57
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=104): Blikk:-) Beszarás...
Ebből mit kéne látnom?
Az, hogy rádölt a föld 4 munkásra az nagyon szomorú, de ebből még nem látom miért lenne 3 millió "nagyon szegény" Magyarországon.
KPC 2009.12.28 19:01:10
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=104):
OK, elolvastam a jó cikket is.
Na, akkor sorjában: ez egy 2005-ös (ez a legkevesebb) cikk, és véletlenül én tanultam szociológiát a főiskolán anno, ezért is kérdeztem, hogy mi számít nálad "nagyon szegénynek", mert az átlagkereset 60%-át nem szokták a mélyszegénység kategóriájába sorolni, és akkor még nem beszéltünk a fekete gazdaság, számla nélküli jövedelem miatti torzulásoktól, ami miatt az X5-el járó "vállalkozó" papíron simán belesik ebbe a kategóriába, és akkor csak a szélsőségekről beszéltünk és nem például a piacon számla nélkül áruló őstermelőkről, adok-veszek maszekokról, akik 100ezres nagyságrendben találhatók az országban.
Félre ne értsd, én nem azt mondom, hogy nincsenek Mo.-n szegény emberek, de ne állítsuk már be szegénységnek azt ami nem az, csak "nem megy olyan jól mint az osztrákoknál"

És ha még jobban utánagugliznál, akkor tudhatnád, hogy ez a marha okos Ferge Zsuzsa, aki gondolt egyet 2005-ben és azt mondta, hogy szerinte az ország 39,4%-a szegény és kész mert ő azt mondta, úgy akarja most már 2009-ben megoldani a dolgot, hogy még több segélyt akar adni a rászorulóknak:
nol.hu/archivum/ferge_zsuzsa__tobb_segelyt_a_raszoruloknak_
KPC 2009.12.28 19:53:12
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=104): A plazmatévé képletes, mert nálunk státusszimbólum. Én is ugyanazt mondom, akinél pl. ilyet látok az nálam nem számít szegénynek, mert nem létszükséglet, luxus, ha ezek mellett nincs pénzem enni, vagy a gyereket ruházni/iskoláztatni/gázszámlát kifizetni akkor nem szegény vagyok, hanem idióta (ha hitelből van akkor mindez halmozottan).
Egyik csalódott olvasónk küldött néhány, az újépítésű lakásának konyhában készített képet. A házat három éve adta át egy fővárosi társasházépítő cég, a lakó szerint a penész már az első fűtési szezonban megjelent. Az építőiparban uralkodó állapotok miatt a…..
KPC 2009.11.19 14:33:35
@Hozzá Szóló: Gondolom neked nincsen pénzed új lakásra/házra csak valami 100 éves szarra és csípi a csőrődet, hogy másnak meg van ezért szidod őket. Ezt hívják kognítiv disszonanciának...Egyébként meg pont nagyrészt az izraeli haverjaid építik ezeket az általad szarnak titulált épületeket (megnéztem a linkedet)
KPC 2009.11.19 15:32:09
@Hozzá Szóló: Kösz nem penészedem, és 500 év múlva úgysem élek már. Lehet, hogy gazdag szüleid vannak, vagy elég adót elcsalsz ahhoz, hogy hitel nélkül vegyél lakást, de sajnos nem ez a jellemző, az emberek nagybb hányada kénytelen hitelt felvenni, ha nem akar 50 éves koráig a szüleivel élni. Hányok attól ha valaki folyton ezzel a dumával jön, hogy ő milyen okos mert nem vett fel hitelt...
Ezt a divatnáci dolgot nem tudom honnan veszed anélkül, hogy ismernél. Miért nácizás az ha egy köztudott tényt leírok, hogy a építőipar nagy százaléka izraeli cégek kezében van? Képzeld annyira nem vagyok náci, és ez nálam pláne nem divat - ennél amúgyis nagyobb egyéniségnek tartom magam - hogy én is egy olyanban lakom amit izraeliek építettek A stílsodból meg egy kicsit visszavehetnél mert attól nem lesz igazad, hogy feldobod a mondandódat pár trágár szóval.
Csak, hogy tudd frusztrált sem vagyok, csak nem szeretem mikor a magadfajták osszák az észt ezerrel, és csak a maguk által elkézelt egyetlen igaszság létezik, mindenki más hülye.
KPC 2009.11.19 16:31:04
@Hozzá Szóló: Na akkor sorjában, ha már ilyen jól összehaverkodtunk:-))
Ha már az élettörténeteknél tartunk, én meg örököltem (ingatlan eladása, mert a 6 tulajból senki nem akarta megvenni a másik 5-től) egy olyan összeget ami ahhoz kevés volt hogy egy-az egyben vegyek lakást, ha meg nem fektetem be akkor leadózom, így egy kis plusz szűlői segítséggel belevágtam a hitelbe. Új építésűt azért vákasztottam, mert nekem nincsenek kőműves-festő-ezermester haverjaim, és magam sem vagyok az. Én nem lakom a belvárosban és csak 2 emeletes + tetőtér, nem hinném, hogy rontaná a környék képét, sőt. nem mondom, hogy tökéletes, voltak apróságok (beázás), de minden viszonylag gyorsan helyrehoztak. Te sem tudhatod, hogy a 100 éves házaddal mit szívott az első tulaja, csak közben mindenki hozzárakta a magáét.
Én próbálok veled kulturáltan vitatkozni az nem baj, ha a véleményünk nem egyezik, de lehet ezt normális keretek közt is, pl. az anyázás nem tartozik bele.
Továbbra sem értem mi a bajod azzal, hogy "izraeli haverjaid"? Te raktad oda a linket, nem én.Gondolom az ember ilyenkor magát vagy a haverjait írja be...
Akkor lennék náci ha zsidó-libsi-bibsi-karvalytőke meg ehhez hasonló dolgokat írtam volna. Ha ismernél, tudnád mennyire mellélőttél ezzel a nácizással...

"Amúgy az OSSZÁK felszólító mód..."
Most mit mondjak igazad van, és? Ez nem a nyelvtan érettségi, és egy blog hosszászólásánál helyesírási hibákon rugózni szánalmas, ha akarnám biztos találnék nálad is...
Az előző bejegyzésben azt próbáltam meg bemutatni, miként állhat elő olyan helyzet a 2010-es választás után („első forgatókönyv”), hogy a Fidesznek kétharmados parlamenti többsége legyen. Röviden azt mondhatnánk: nehéz, de nem lehetetlen. Egy politikai…..
KPC 2009.11.03 13:42:26
@S. Annyi:
"Annak, akinek kilőtték a szemét, attól kérdezzétek, hogy kitől fél! A csepeli nyugdíjas néniket hallgassátok meg a buszon, kiktől félnek!"
Jaj, hagyjuk már ezeket az érvelőkártyáról elsajátított paneleket, meg a szívszorító történeteket. Képzeld el, nekem nem lőtték ki a szememet. Lehet, hogy azért mert én nem mentem a városba követ dobálni és kukákat gyújtogatni?!
KPC 2009.11.03 13:50:43
@S. Annyi:
"Na id efigyelj te! Annak is kilőtték a szemét, aki a Fidesz-gyűlésen volt és nem randalírozott. te vadbarom-más szó nem jut az eszembe- ide figyu! Ha neked lőné ki a jobbos kormány a szemed, te se felejtenél és nem tartanád panelesnek és szívszorító, ám felejthető dolognak! Istenem, te vagy az állatkert legbüdösebb lakója."

"A sílus maga az ember..."
Azt hiszem veled ezek után nem érdemes vitatkoznom, de köszönöm, hogy szemléltetted, hogy miért is kell félnünk a a Fidesz 2/3-tól és a magadfajtáktól!
KPC 2009.11.03 14:15:07
@S. Annyi:
Csak még egy utolsót ha már ennyiszer meg lettem szólítva: Adott egy könyv abba le van írva valami. Onnantól akkor az a szentírás, az egyetlen elfogadható igazság, mert neked az tetszik? És tudod miért nem fognak engem szemen lőni? Azért mert én a kevéske szabdidőmet inkább a családommal és a barátaimmal töltöm, nem járok értelmetlen gyűlésekre, sem jobboldalira sem baloldalira, mert számomra ennél vannak sokkal fontosabb dolgok.
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
KPC 2009.10.27 15:49:40
@Luighi: "Svéd adó & albán bér ugye ugye!?"
Na komolyan ezektől a panelektől (talán az érvelőkártyáról?) rosszul vagyok...Persze meg nagy a nyomor, hát én nem ezt látom lépten-nyomon, nyilván vannak olyan országok persze ahol jobban élnek, de baszki a nyomor nem ott kezdődik, hogy nem tudok plazma tévét venni, meg csak 10 éves Suzukival járok...
Más: Ki gondolja komolyan, hogy ha a Tesco helyett egy magyar tulajdonú hipermarket működne ott nem lenne elsődleges a megtérülés, a profitmaximalizáslás, meg hasonló rettenetes dolgok. A magyar tulaj csak azért mert magyar zemeberek dolgoznak nála fütyörészve fizetne ki a reálisnál magasabb béreket, és hát persze nem is kéne olyan sokat és olyan jól dolgozni, mert nem baj lényeg, hogy kiütöttük a nyeregből a gaz karvalytőkét. Vagy akkor kontrolálja az állam és nem lényeg a profit csak a foglalkoztatottság? Nem ismerős ez már valahonnan?