Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Machiavelli

1 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakállas nőnek titulált osztrák transzvesztita nyerte az 59. Eurovíziós Dalfesztivált Koppenhágában. A Rise Like a Phoenix (Felemelkedve mint egy főnix) című szerzeménye kétségkívül megosztó és sokakban ellenérzést keltett az előadó választott kinézete. Dalszöveg +…..
Vendégszerzőnk, Tóth Szabolcs Töhötöm, a Magyar Nemzet szerkesztőjének írása. * Elgondolkodtató a Facebook üzenőfalain olvasni az ukrán barikádokért lelkesedő magyar ismerőseim bejegyzéseit. Elgondolkodtató e kinyilatkoztatásokat olvasni azoktól, akik 2006-ban…..
Machiavelli 2014.02.20 08:50:27
@maxval a gondolkodó birca:

Ne haragudj, de nekem nem stimmel amit írtál. Azt mondják, hogy Kárpátalján van 150e magyar. Ha ez a lakosság 12%-a, akkor az összlakosság 1 millió 250 ezer. Ha ránézek a térképre, akkor azt látom, hogy a Kárpátok gerincéig viszonylag gyér a településszerkezet és a méretek se indokolják ezt a lakosságot, én 1 millió alá saccolnám. Van valami hivatalos forrásod erre? Te hol húzod meg a határt?
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Johnny Depp, Nicolas Cage és Paul Allen azon hírességek között van, akik rájöttek, nem is olyan nagy buli egy magánsziget, mert több vele a gond, mint az öröm. Egy magánsziget a legtöbb embernek magát a paradicsomot jelenti a homokos tengerparttal, a kristálytiszta…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
  „William Odom amerikai tábornok és kémfőnök: »A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet…..
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a masszázsblog olvasóinak egy ezreléke szól hozzá, tehát a posztok után olvasható kommentek SOHA NEM AZ OLVASÓK, hanem csupán az olvasók csekély töredékének a hozzáállását tükrözik, vagyis egy kicsit sem kell megijedni, ez a…..
  Az úgy történt, hogy ártatlanul besétáltam a filmszemlére, mindenféle tapasztalat nélkül, jóindulatúan, megilletődve, hogy megnézzem a nagy művészeket. Ugyanis a Biszku-filmünk (Bűn és büntetlenség) is versenyzett.  Vasárnap meghívtak egy beszélgetésre, ahol a…..
Machiavelli 2011.05.15 15:47:53
@mavo: Lehet, hogy elmebeteg vagyok, a te minősítgetésed nem igazán zavar, de szövegértésed a nullával egyenlő.

"Mindenki szem a láncban" ha lenne annyi eszed, hogy értenéd. Minél többet élt valaki abban a rendszerben, annál inkább kollaborált a hatalommal. Erre játszott rá az emeszpé 20 évig. De megértem, hogy neked ez az asszociáció túl elvont. A sör-virsli témakörben otthonosabban mozogsz.

Lányi pedig nem mai csirke...
Mandiner blog Feltámadott a tenger 2011.02.03 07:01:00
  „Tombold ki, te özönvíz, Tombold ki magadat, Mutasd mélységes medred, S dobáld a fellegekre Bőszült tajtékodat”   2010 tavaszán a kritikai, haladó értelmiség egy mély lélegzetet vett a szabadság édes levegőjéből - mint aki alámerülni készül a fasizmus…..
Machiavelli 2011.02.03 12:45:04
@Robinzon Kurzor: Az elmúlt 20 év alatt a liberálisértelmiség szépen visszaélt, vagy asszisztált hozzá, hogy vissza lehessen élni a demokratikus játékszabályokkal. Nem tapsolok hozzá én sem, de a többségnek elege van a szabadosságból és abból, hogy ezen a címen röhögik szembe a gazemberek.

A manyupokat magántulajdonként beállítani nem találkozik az emberek igazságérzetével, mert egy átlagember nem csak minimálbéren volt bejelentve, hanem azon is élt, így meglehetősen kontraproduktív dolognak tűnik az ezért való hiszti...
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
Machiavelli 2010.09.09 12:40:51
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
Machiavelli 2010.08.28 22:05:28
@Balaint:
"Fegyver nélkül alattvaló, fegyverrel polgár. Ez a különbség."

Magasan a legjobb hozzászólás volt, pár szóban összefoglalta a lényeget és minősítette a vitatkozókat...
Machiavelli 2010.08.29 13:02:47
@Patrick Bateman:
"Maradjunk annyiban, hogy te nem tudod, mit jelent polgának lenni."

Gondolod? Ez aztán a véleményütköztetés! Te tudod, nyilván! Gondolom a pökhendin másokat kioktató stílus az nagyon polgári! Tudod itt sokatoknak halvány fogalma nincs a fegyverekről, de véleményetek aztán van, a téma ismerete nélkül is van, és ráadásul ezt olyan förtelmes stílusban adjátok elő, hogy teljesen normális ember nem áll le veletek vitatkozni. Én is csak azért, hogy nehogy a ti véleményetek legyen már kizárólag a "nép hangja".

Tudom, sokan, akik itt annyira fegyverellenesek, rendőrök. Természetesen egy rendőrnek, úgy érzi, nagyon nem jó, ha a civileknek is van fegyvere és nem tehet meg bármit bárkivel. Féltik a kivételezett pozíviót és féltik a hatalom könnyű hatalmon tartását is. Hát igen, a magyar rendőr pontosan tudja mi a feladata. Legelőször is a hatalom hatalmon tartása bármi áron, akár tömegbelöv(et)és árán is. Másodszor a költségvetés feltöltése, mint birságoló erőszakszervezet és csak harmadrészt a közrend védelme.
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
  Miután borsikm kommentelőnk kétségbe vonta, hogy Vona Gábortól elhangzott, amit előző posztunkban idéztünk tőle, igyekeztünk utánajárni, mi is volt a pontos szöveg. Sem a Jobbik TV, sem a Barikád felvételein nem találtuk meg a teljes Vona-beszédet, sőt, a…..
Machiavelli 2010.03.16 20:31:01
videopoll.hu/?vacfgqtXlNJRml0_XVLJElRKu7sBZzfV

itt a teljes beszéd és a többi is. Mit mondjak, nagyon ciki...
  Jobbikos érzelmű hackerek kurucinfósították a valasztas.hu néhány aloldalát, a szélsőjobbos hírportál terminológiájának megfelelően írták át a Fidesz, a Jobbik és az MSZP jelöltjeit listázó oldalakat: „Maszop maffiózói”, „Zsidesz -…..
  6 milliárd forint. Körülbelül ennyi közpénzből vásárol 6 millió ampulla H1N1 vakcinát az EÜ kormányzat.   A tárca 4 millió ampulla átvételére kötött szerződést  az Omninvesttel, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet pedig további 2…..