Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mááámegint

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piacra bocsátani az otthonunkat meglehetősen stresszes és kényelmetlen lehet egy olyan ember számára, akinek nincs gyakorlatra ingatlaneladásban: az otthonunkba heteken keresztül idegen embereket kell beengednünk, aminek mindenkor szalon- és bemutatóképesnek kell lennie, nem is beszélve az…..
European Phalanx Merkel győzelme 2016.02.20 01:18:57
 Aki időt nyer, az életet nyer, tudja jól ezt a német kancellár asszony is. Sikerült megakadályoznia a V4-ek által szorgalmazott határlezárást (ami komoly visszatartó erővel bírna), azt B tervvé leminősítve, miközben újfent a törökökre bízza a görög határ védelmét, tudván tudva, hogy ez egyszer már…..
Mááámegint 2016.02.22 19:32:05
@Balt: Szerintem csak a leghülyébbekkel lehet elhitetni, hogy ez egy spontán kialakult népvándorlás.
Mellesleg a Soros is nyilvánvalóvá tette a közreműködését.
Ez egy jólszervezett katonai akció, biológiai fegyverrel.
A görögtörök tandem pedig meglovagolja a lehetőséget. Ügyes!
Mááámegint 2016.02.22 17:28:23
@Ad Dio: Halott ügy!
A törökök és a görögök. - a két ellenség - összebatyuztak az EU megzsarolására.
A törökök eddig hiába kuncsorogtak bebocsátásért az EU-ba, csak hitegették őket. A görögök meg nyakig úsznak az adósságban.
Összetették amijük van és ráeresztették Európára. Biofegyver. Pénzbe alig kerül valamint ingyenes és végtelen utánpótlás is.
Az impotens EU meg csak tehetetlenkedik már vagy egy éve.
 Kedves Jóindulatú Felebarátaim!  Azért fordulok hozzátok, hogy elmagyarázzam nektek, miért van Európában manapság ilyen sok rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, összefoglalva náci ember. Közös jellemzőjük, hogy ellenzik a bevándorlást. Ezekből az emberekből rengeteg van, nézzétek meg a cikkek…..
Mááámegint 2016.02.22 14:11:23
@Terézágyú: Ha mindenkit, akinek eltérő a véleménye, lenácizol, előbb-utóbb azt eredményezi, hogy csak náci lesz körülötted! Nem irigyellek!
Mááámegint 2016.02.22 14:31:36
@konrada: Azért azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy ez nem spontán népvándorlás?!
Hogy Csóró Juszuf a putrijában elmélkedve egyszer csak arra jutott, hogy Németországba kellene menni, mert már oly régen hívják!
Ugye az nem vita tárgya, hogy a Soros-féle szervezés segíti az összehangolt migránsvándorlást? És ez remélem nem masszív zsidózás, remélem?
Mert csak a leghülyébb zsidók akarnak no go zónát a Dohány utcába!
Mááámegint 2016.02.22 17:15:27
@konrada: Szíriát elhiszem. Koszovót is. Egyiptomot is.
Na de hogy kerül a képbe Pakisztánsárosd? Vagy Alsóafrika? Ahol napi fél dollárból él egy család! Vagy annyiból sem. Honnan hallották? Merkell hirdetett a helyi tv-ben?
Vagy az okostelót és a feltöltött bankkártyát vajon hogyan szerezte! Az önkormányzatnál kapta?
Nézem a migránsbarát manipulált sajtófotókat. Mennyi intelligens arc, nemes arcél! Ugye azért ezt senki nem veszi be?
Túl sok a megválaszolhatatlan kérdés. A naivitásom szinte határtalan! Én is elhiszem, hogy sajtból van a Hold! De a spontán népvándorlás már nekem is sok!
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
Mááámegint 2016.01.19 13:47:50
@kamasuka: Mivel az egész Magyarországon világhírű írónknak az új regényét egyetlen kiadó sem vállalta, kénytelen volt kp támogatót keríteni. Az mka megfinanszírozta a kiadás költségeit. A mű megjelent 200 azaz kettőszáz példányban. Egy év nem volt elegendő 100 példány értékesítésére.
Hálátlan jelenkor! Nem érdemlik meg a Mestert!