Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.o.k.e.r

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek még tán, midőn Csikós elindult a fagyos északra, hogy elhozza az Álmot, nem volt minden kézenfekvő és könnyű. Bár a vállalkozásban látszólag sok cég meglátta a lehetőséget, mikor kenyértörésre került sor, sokan szépen, lassan kitolattak. Hiba volt, ezt…..
 Majd 120 fotót küldtetek be a múlt hét végén meghirdetett minipályázatra amivel az Indafotó 1000 napos "jubileumát" ünnepeltük. Minden fotósnak csak egy fotóját válogattam be a gyűjtésbe (de a kedvencelésekből látszik, hogy némelyikőtöknél jóval több képet…..
Ahogy az eredményt elnézem nem volt túl nagy sikere az ajánlásainknak, de azért tovobb folytatjuk - az aktualitás jegyében örülnénk ha olyan fotók érkeznének amin A kedvenc kiülős helyetek látszik. Legyen az akár (rom)kocsma, park, sziget, gát vagy egy szikla a hegyek között,…..
Tavaly fantasztikusak voltatok a cseresznyevirágzás témájú minipályázaton, így idén is kiírjuk! Nem kell mást tenned, csak idei - a cseresznyefák virágzását megörökítő fotóidra - rátenni a cseresznyevirágzás és minipályázat címkéket - vagy ide kattintva feltölteni őket…..
Autófília KAMU 2010.01.10 15:30:00
Szigetszentmiklós Lakihegy közötti egyenes útszakaszon áll ez a kedves álrendőr tábla. Pár méterrel előtte van egy 60-as tábla. A rendőrbácsit megrongálták, esetleg elütötték, netán ellopták szegényt a szolgálatból, vagy őrhelyéről jogtalanul távozott tán, nem tudom, de…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
J.o.k.e.r 2009.10.09 17:02:06
autózz! Gyalogos balról 2008.04.10 11:36:00
Istvánt egy 12 éve vezető buszsofőr világosította fel a kresz egy általa ismert érdekes szabályáról. Vajon ő milyen könyvből tanult? Egy különbuszos kirándulásról hazafelé térőben, a Budafoki úton befelé haladva, az egyik zebránál (amelyik az Október 23.-a úti…..
autózz! Az erőszak nyelvén 2008.03.25 08:06:00
Egy ártatlan "áldozat", három tagbaszakadt IQ bajnok fószer és a megmentő rendőr története T. tollából. Nekem rögtön az fordult meg a fejemben, hogy T. helyében mit tehettem volna az agresszív bandával szemben, ha nincs aki segítsen. Hogy tudja magát megvédeni az ember…..
J.o.k.e.r 2008.03.25 19:21:26
Kő kemény történet… Nem igazán tudom, hogy mit tettem volna a szerző helyében.

Nemrégiben nekem is volt egy érdekes esetem. Történt, hogy egy városban kényelmes 55-65 km/h közötti tempóban közlekedtem, amikor feltűnt egy Passat mögöttem. Folyamatosan jöttek szemből, de az emberke mindenáron előzni akart. Kicsit lehúzódtam, hogy lássa, hogy előttem is millióan vannak, így gondoltam majd megnyugszik és feladja, de nem így történt. Jött mögöttem továbbra is, és egyre kisebb követési távolságot tartott. Egy idő után az előttem lévő két autós megkezdte a lekanyarodást, ekkor lassítottam, majd egy csattanást hallottam hátulról: bizony belém jött a Passat. Nah, azt a pár másodpercet nem kívánom senkinek (a csomagtartóba pár nappal ez előtt került be egy komoly hifi)…. majd látom a visszapillantóból, hogy egy szép nagydarab emberke kiszáll a kocsiból. Kiszálltam én is és vártam az anyázást,de semmi gond nem volt. Az emberke egyből szaladt, elnézést kért és kérdezte, hogy minden rendben van-e. Az én autómon semmi sérülés nem volt, ugyanis a vonóhorog felfogta az ütközést, így különösebben nem érdekelt a dolog. Ellenben neki lehullott egy két díszcsík a lökösről, meg behorpadt a hűtőmaszk körüli króm keret. Az alkatrész darabokat összeszedtük és visszaraktuk közös erővel a gépére. Kulturált volt az emberke, persze nem is csoda, be is ismerte, hogy Ő volt a hibás, mert sietett. Az autója egyébként pár hónapos lehetett a rendszám alapján.

Más lehet, hogy letépte volna a Passat-os hátát, de én is másképpen reagáltam volna anyagi kár esetén. Így csak mosolyogtam rajta, hogy hogy lehet valaki ennyire felelőtlen.