Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidocq

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
A hétfői híreket megelőzve küldte el nekünk Zoli az idős rokonával történt esetet, akitől  magukat CIB-esnek kiadó szélhámosok sikerrel csaltak ki nyolcszázerer forintot, nem is egyszerű módon: banki összeomlást hazudva elkísérték egy fiókba, utána szegény néni saját…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Vidocq 2010.05.21 12:26:24
@bagamoyo: Te most 9,5 millió emberröl beszélsz a 10 millióból :P
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Vidocq 2009.12.28 14:24:57
Nos jómagam is némethonban élek (átmenetileg) de pont az ilyen szemét gyökér sz@r emberek miatt, ha meghallom, hogy magyarul beszélnek, azonnal behúzom a féket, és eltünök még a környékröl is. Az ilyen szarháziak járatják le amúgy is (sajnos) egyre süllyedö országunkat. Van elég szemét közéleti személyiség aki ezt megteszi, te meg még ráteszel egy lapáttal! Politikus fattya-e vagy?
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
Mókás szembesülni azzal, hogyan próbálják instruálni a tanárok az érettségizőket, hogy szegény diákok félreértésből ne rombolják le a szoba berendezését. És legfőképpen véletlenül se adjanak ki állathangokat. A képeket BKV Figyelő lőtte Budapesten, a Trefort Ágoston 2…..
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
Van rosszabb, mint begombázva bennragadni egy Fidesz-nagygyűlés közepén? Villamosajtó közé szorulva körbeutazni Pesten, majd eltölteni egy jeges éjszakát a remizben, ahol Hobó józsefattilát szaval? Megérkezett az év eddigi legbizarrabb olvasói élménye. Csak erős idegzetűeknek!…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
A Pizza Hut sem alszik, az ügyfélszolgálatát bíráló poszt után azon nyomban megkeresett minket - jobban mondva a panaszos pizzarendelőt - az alábbi levéllel, bár úgy tűnik az a rész, hogy "Megjegyzem, egy nővel szemben voltak ennyire nagylegények…" nem egészen volt…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Egy újabb értelmetlen szabotázs, vagy talán valaki néhány tő kendert nevel a Campona-Tesco rokkantvécéjében? A rejtély egyelőre megoldatlan, pedig Péter már január óta nem jut be. A Homár reméli, azért nem csak itt próbálkozik:A Camponában található Tesco-ban van egy…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Zavarban vagyok, mert ilyesmit nem szoktam meg a tömegközlekedésben. A sztori úgy indult, hogy voltak a BKV jól (rosszul) megszokott, százasgyűlölő, állandóan elromló jegyautomatái, aztán pár hónapja lecserélték a szoftvert egy akkora marhaságra, hogy ahhoz képest Karsai Zita a…..
Vuk nem az egyetlen aki feltette a kérdést az NHH-nak: mégis ők mit gondolnak a levélvégi hirdetésekről. A válasz szerint a joggyakorlat átgondolása még nem történt meg, de folyamatban van. En ezt az "allasfoglalast" kaptam az NHH-tol, amikor feltettem nekik pont ugyanezt a…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Andyt már majdnem lealázták köcsög bevándorló magyarként egy angol Honda-motorszervizben, aztán váratlanul a kellemetlenségért cserébe fényesre vaxolták az ülepét is. Vigyázat, nyálcsorgatóan pozitív történet! Hosszabb ideje Angolhonban rongálom a biteket, és közlekedési…..
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Miután az átutaláshoz a bank nem adja ki egy korábbi tranzakció adatait, egyetemista lány vesz egy nagy levegőt és e-bankot csináltat. Már a fülén is kódok jönnek, de a technika csak nem akar engedelmeskedni. Tanulság is van. Szerda délután bementem a K&H-ba, hogy tegyek a…..