Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsilett

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő a tempó és a színvonal a junior-világbajnokságon, állapíthattuk meg megint, nézve a torna Eurosport 2-s közvetítéseit. Nem kérdés, hogy – mint küldöttségünk még Pardubicében megállapította – a mezőny négy legjobb csapata bent maradna a felnőtt A…..
Régóta nem tudósítottunk a hazai utánpótlás-bajnokságok eseményeiről, foghatnánk mindezt a junior-világbajnokságra, de nem tesszük. Inkább pótoljuk az elmaradásunkat. Az ifjúsági és a kölyökbajnokságban már a rájátszás is elkezdődött.Ifjúsági bajnokság 2008-2009. Az…..
zsilett 2008.12.28 01:38:57
Pék György szövetségi edző készségesen állt rendelkezésünkre, és tőle szokatlanul hosszasan értékelte az ijesztő eredményű magyar–olasz mérkőzésen látottakat."Ez az olasz csapat minden csapatrészében, a játék minden momentumában jobb volt nálunk. Nem lehet azt…..
A következő hétfőn megkezdi egyhetes felkészülését a 20 éven aluliak tornájára a Pék György vezette magyar válogatott. Ahogy a kapitány szokta mondani, "minden mérkőzésen győzni szeretnénk", de a nyilvánvaló cél a bent maradás lehet. A 25 fiatal…..
Ma este 6 órától a Steaua Bucurestivel mérhetjük össze tudásunkat. A múltheti, Stars elleni vereség után igazán jól jönne csapatunknak egy győzelem. A mérkőzést a Sport 1 élőben közvetíti. Mai ellenfelünk jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, csupán két ponttal…..
2008. október 31-től november 2-ig rendezték meg az Icecenter Cup nemzetközi tornát U12-es csapatok részére az esemény névadójául szolgáló jégcsarnokban, Káposztásmegyeren. A tornán részt vett a Mihály Jenő és Keszthelyi Miklós által vezetett UTE előkészitő csapat is. Az…..
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..
Az olimpiai selejtező árnyékában ezen a hétvégén az ifjúsági és a junior válogatottjaink is szerepelnek, ráadásul nagyon komoly ellenfelekkel küzdenek. A juniorválogatott Szlovákiába utazik. A keretben három változás történt. Hajós sérülés, Kóger felnőttválogatottság…..
zsilett 2008.11.07 23:03:44
Hosszabbításban kiküzdött győzelemmel vágott vissza valamelyest a magyar válogatott a románnak az előző napi vereségért. A meccset eldöntő találatot Nemes Benjámin szerezte. A harmadok eredményei sorrendben: 1-3, 2-0, 2-2, 1-0. "Egészen más volt a srácok hozzáállása a…..
Az elmúlt fordulók legnagyobb meglepetése a Ferencváros NZ-Stars feletti győzelme volt. Megmutatjuk mind az öt gólt. Egy bődületes kék vonalas lövés és egy hihetetlen védőhiba is kellett a Pindák-fiúk szép sikeréhez. Ezenkívül tovább után látható a Kontinentális Kupa…..
Az ifjúságiak között a 18 év aluli játékosok versenyeznek. Ebben a korosztályban egyelőre alacsony az igazolt versenyzők száma, így csupán hat csapat verseng a bajnoki címért. Bár a Bp. Stars elindul a pontvadászatban, ennek végleges formája a szlovákiai kalamajka miatt még…..
Négyből három találkozót Romániában játszottak pénteken. Az UTE nyerte a magyar rangadót a Dab.Docler ellen Újpesten, a HC Csíkszereda a romániait Bukarestben. Sikorcin négy gólt, öt pontot termelt.Az UTE-Dab 7-3-ra végződött, pedig az 50. perc elején még 3-3 állt az…..
Az U16-os magyar válogatott a Bp. Stars kibővített ifjúsági csapata ellen lépett jégre csütörtökön. A rendes játékidőben a Stars 9-0-ra nyert, de a szakvezetők nem elégedtek meg hatvan perccel, így a serdülők is lőhettek egy gólt. Kezdetnek jó volt.Mivel a 60 perc után volt…..
Az Alba Volán előre menekül. Ocskay Gábor és a klubvezetés ezt az utat választotta. A tavalyi eredménytelen év után – amely eredménytelenség csak az EBEL-helyezésre vonatkozik, hiszen a szakmai hozadék vitathatatlan – merész vállalkozásba kezdtek. Lapot kértek…..
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
zsilett 2008.09.07 00:09:52
hokisss!
Szerintem, ezt a szót, aki lehagyja, hogy "szerintem "az elvakult, ezt általában lehagyják a beírók, szóval szerintem a magyar válogatott juniorban és ifiben kicsit úgy áll fel, mintha a gyerekek nevét betennék egy kalapba és közjegyző nélkül kihúznának öt nevet. Ez lesz egy sor, stb.
Egy csapat 15-20 gyermek./Aki lottózik, tudja lehet tuti számokkal játszani, de ,ha nem egy szelvényen van az öt semmit nem ér/
Csak akkor nyerő, ha az az öt szerepel egy sorban, akik összeszoktak, vagy hasonló képzésben részesültek, hasonló gyakorlatokat végeznek edzésen. Hasonló felfogásban játszanak szorult, vagy éppen nyerésre álló helyzetben.
Mind ifin, mind juniorban egy káosz, esetleges "grundfoci" jellegű rögtönzés szintű játék megy.
Hiszem, hogy sokkal jobb játékra képesek, ilyen a gyerekanyagunk, sajnos a franciák jobb, számosabb, jó képességű gyerek közül válogathatnak.
Gondolja bármilyen józan gondolkodású szülő, beíró, hogy ez a legjobb francia csapat?
Eljöttek a legjobbak? Gondolom ott is hiányzott x, y, /HÁRI TÁRSA?? tudnám ki/?mivel nem tartotta fontosnak Magyarországra jönni, mert nyílván ott is vannak , akiknek nem megmérettetés ez, iskola,betegség, sérülés, nem ellenünk akar bizonyítani stb. felfogású szülő és általa a gyerek.
A kapusunk Rajna szerintem a mezőny legjobbja volt juniorban, bár ifiben is védett, hiba nélkül, de,lecserélték Hajekra...
Jó kapus lesz a Hajek, most is jó, de nem egy kategória, hiszen fiatalabb,sokkal kevesebb rutinnal.
Pavuk!
Nem szalonképes!A viselkedése. Jó játékos, bár nem az összjáték híve, de majd kialakul.
Evvel semmi gond.
A franciák ellen lőtt egy gólt, ezek után a francia kispad elött mutatott egy megmerevedett f...t! Csak észrevétel, mert bajnoki meccsen is ezt csinálta mindig,/1 éve nem itthon/ közölte hogy ...nyelven, hogy ki mit tehet.Leállt az ellenfél padja előtt a jégen és Címeres mezben ezt nem kéne és engem felháborít!
Ismerek játékosokat, akiket elborít a gólöröm, szíve joga, de legalább magyar mezben ne murva anyázza le az ellenfelet kis műsort tartva az ellenfél játékosai előtt.


Kéne neki szólni!!
Jankovics mit keres a juniorban?/ifiben/
Fekti mit keres a juniorban?
Balogh mit kers a juniorban?/ifiben/
Azért írok konkrét neveket, mert ez U-20!
Már nem sértem meg őket, hiszen a 20 évesek között vannak és ez dicsőség!
Nem egész két hete írtuk, hogy a szlovák szövetség nem adott zöld utat annak, hogy a Lokomotiva Nové Zámky és a Bp. Stars fúziós csapata két bajnokságban induljon. Újabb fejlemények vannak az ügyben. A cikk végén szavazhatnak. A végleges döntést még nem hozták meg, húzódik…..
Hat mérkőzésen rengeteg gól esett pénteken. Összességében rosszul szerepeltek Mol Liga-csapataink. Persze a felkészülési mérkőzéseken továbbra sem az eredmény fontos.Végleges és publikus, a dunaújvárosiak Dab.Docler néven indulnak a Mol Ligában, a 2008/09-es szezon…..