Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacsek677

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi három írásomat követően – lásd a bejegyzés végén – elérkeztünk a budai vár eddigi történetének utolsó fejezetéhez, melyben az erősség históriájának 1849-től egészen napjainkig lezajlott fontosabb eseményeiről lesz szó. A XIX. és a XX. század is bővelkedett építkezésekben, átalakításokban…..
Elismerte Michelisz Norbert, hogy a csapat beavatkozásával és márkatársa, Augusto Farfus közreműködésének köszönhetően zárhatta dobogón a túraautó-világkupa (WTCR) zandvoorti hétvégéjét...
Korunk egyik legmenőbb rockbandája, a kanadai Danko Jones tartja magát ahhoz a jó szokásához, hogy két-három évente új albummal jelentkezik. A 2017-es remekmű, a "Wild Cat" után idén "A Rock Supreme" címmel jelenik meg a legújabb kiadványuk a német AFM Records-nál...
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
A cselédlányok élete nem volt könnyű a fejlődő Budapest aranykorában, az agresszió és a szexuális kiszolgáltatottság csakúgy a mindennapok része volt, mint a háztartás egyszerű feladatai...
apacsek677 2017.10.09 13:44:05
@Haveravera: ...atyaúristen...ez nagyon ellentmond a cikknek, de feltétlenül el kell hinni...remélem több ilyen is volt...feldobta a hangulatom a borongósabb fentiek után...:)
Kedves Barátaink! Olvasói kérésre lefordítottuk Kiss Dávid bajtársunk angol nyelvű cikkét, melyet az amerikai, és angol nyelvű olvasók számára készítettünk el, összehasonlítva 1944 telének egy amerikai, és egy magyar ejtőernyősökhöz köthető csatáját közérthető formában. Jó szórakozást kívánunk a…..
apacsek677 2017.09.01 13:14:57
Koroljovot egyenesen a gulágról rendelték vissza Moszkvába, mert rájöttek arra, hogy egy-két rakétatudós mégiscsak elkélne a náci Németország ellen. Koroljov a büntetőtábor után félévig inasként dolgozott, utazásába kis híján belehalt, annyira le volt gyengülve. A manapság…..
apacsek677 2016.02.25 21:07:38
Körülbelül 5 hónapja bombázza már Oroszország szakadatlanul a szíriai területeket. Mára több várost szinte földig romboltak, például a libanoni határ közelében fekvő Homsban egyetlen épen maradt lakóház sem maradt. Moszkva beavatkozása ugyanakkor jelentősen átrendezte a térségbeli erőviszonyokat is:…..