Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bollokcs

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szerény és megszállott basszusgitáros-énekes, egy mókamester gitáros és egy intellektuális szövegeket író dobmágus, akit mindenki csak professzorként emleget... A progresszív hard rock rajongói e rövidke leírásból rögtön tudják, kikről is van szó: Geddy Lee-ről, Alex Lifesonról és Neil Peartről,…..
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban kiosztották a Grammy-díjakat Los Angelesben, ahol a legnagyobb nyertes az épphogy nagykorú Billie Eilish lett, aki minden fontos kategóriában elvitte a díjat (testvérével és szerzőtársával, Finneasszel együtt), ráadásul rekordot is döntött, mert ilyen fiatalon…..
67 éves korában elhunyt Neil Peart, a Rush dobosa és szövegírója. Peart január 7-én, három napja halt meg Santa Monicában, Kaliforniában. A halál oka agydaganat, amivel már több mint három éve küzdött. A hírt a zenekar is megerősítette. A betegsége egyáltalán nem volt köztudott, de mivel a Rush…..
Napjainkban étterem, parkoló és egy szupermarket foglalja el azt a helyet, ahol egykoron a második világháború legfontosabb építménye, a Führerbunker működött. Adolf Hitler 1945 januárja és áprilisa között innen irányította a német csapatokat és itt is lett öngyilkos feleségével együtt, mégpedig…..
Jövőre lesz 50 éves Carlos Santana Abraxas című lemeze, amit úgy ünnepel meg Budapesten is a gitáros, hogy hozzácsapja az idén 20 éves Supernatural buliját is, de persze a legutóbbi lemezét is bemutatja. A Miraculous 2020 turné március 19-ei, budapesti koncertjére jegyek elsőként a hivatalos…..
A Queen, a U2 és igen, még a Guns’N’Roses is adott már ki olyan albumot, melyet még most is bánnak. De melyek voltak ezek és hol csúszott félre minden? Utánajártunk, mi vezetett a legsikeresebb zenekarok legcsúnyább bukásához...
bollokcs 2018.04.02 19:46:13
@p.a: The Doors:Soft Parade
bollokcs 2018.04.03 09:26:48
@degeco: Szerintem azért a Headless Cross és a Tyr bőven jó. Igaz, inkább rock mint metál.
A különböző összeesküvés-elméletek nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, ám van egy olyan teória, amely évtizedek óta a köztudatban van és híveik kitartanak mellette. 1969-ben röppent fel a teória, mely szerint a legendás Beatles zenekar énekese és basszus gitárosa, Paul McCartney egy…..
Izgalmas hírek érkeztek Osbourne-ék háza tájáról. Sharon Sobourne ugyanis a Telegraph-nak most elárulta, hogy hány nője volt mellette Ozzynak: Nem csak egy nő volt, hanem hat. Valami orosz tinédzser, aztán egy masszőr Angliában, az én masszőröm itthon, de még a szakácsunk is. Kölönböző…..
Amíg Schwarzenegger élő szövet a fémvázon, addig a Terminátor 2 élő legenda a filmvásznon. 26 év után újra mozikban a világ egyik legjobb akciófilmje, ráadásul 3D-ben...
Természetesen a Last Days of Tényeken láttuk azt a screenshotot, ami még a Tények szintjéhez képest is egészen szórakoztató. "Azt sem tudni vajon létezik-e", írja a tényekes riport, miközben a képen éppen - ki mást - Soros Györgyöt láthatjuk. Sajnos a valóság ennél sokkal szomorúbb, de az egyik…..
Kissé elsiklottunk felette pár napja, de most pótlunk. Igen, Roger Waters tényleg új dalt adott ki, ami ráadásul egy új albumon lesz rajta. A Pink Floyd egykori vezére az 1992-es Amused to Death óta nem adott ki könnyűzenei albumot, viszont legalább 2005-ben volt egy operalemeze Ça Ira címmel.…..
Ákos a tavalyi, sorrendben harmadik dupla telt házas Aréna-koncertje előtt jelentette be, hogy 2017-ben nem koncertezik. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a stúdióban ne dolgozna, úgyhogy idén sincs semmi akadálya, hogy a születésnapján (április 6.) kihozzon egy kislemezt. A Szabadon című maxi CD-n…..
69 éves korában, rákos megbetegedés következtében december 7-én elhunyt Greg Lake, akit legtöbben az Emerson, Lake & Palmer basszusgitáros-énekesként ismertek. Halálát a zenész hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a menedzsere...
bollokcs 2016.12.12 08:44:22
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
Október 4-én a Lordi lépett fel a Barba Negrában. Az Artlasso ott volt, és lefotózta nekünk a bulit...
bollokcs 2016.10.10 08:22:38
Egyelőre képben, és nem túl sok meglepetéssel. Van még kép az ugrás után, tessék klikkolni...
bollokcs 2016.10.04 15:39:19
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című nagylemeze, amit azóta több helyen nem csak az egyik, hanem a világ legfontosabb albumának tartanak. Ez ugye pont 25 éve volt, de mivel öt évvel ezelőtt hét posztot is kiraktunk ezen a napon, így most csak azokat linkeljük, hogy szépen…..
Egy sitcomon, különösen egy tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett sorozaton azt számon kérni, hogy a karakterek nem fejlődnek, és egy helyben állás van, nem túl bölcs dolog, hiszen ennek a műfajnak ez a lényege. A TBBT-t pontosan ezért baszlatni tehát nem fair, úgy meg különösen,…..
bollokcs 2016.09.22 09:36:41
@gabika32: Én is nézem a kezedektől és sokakkal ellentétben nem fikázom, de a hetedik évad végén szépen le lehetett volna zárni, azóta nem sok izgalmas történt.
A pénz miatt. Még pontosabban amiatt, mert nem kapott volna annyit, amennyit a többiek. A zenekar eredeti gitárosa ezt arra reagálta Twitteren, hogy Axl Rose azt nyilatkozta, Stradlinnál soha nem lehet tudni mit miért tesz, és hiába beszélnek meg vele valamit, ha aztán ő nem azt csinálja. Szóval…..
Ahogy azt korábban is írtuk, új tévécsatorna indul a TV2 Csoport ernyője alatt, Izaura TV néven. A romantikus sorozatokat és telenovellákat közvetítő adó régi és új sorozatok sugárzását fogja biztosítani a MinDig TV földfelszíni, ingyenes digitális platformján. Többek között a Vad Angyal, az…..
Duff McKagan, a Guns N’ Roses és a Velvet Revolver egyik alapítójának története arról szól, hogy miként jutott a csúcsra, hogyan küzdött az alkohollal és a drogokkal, hogyan omlott össze és végül hogyan állt újra talpra. A basszusgitáros 20 évesen hagyta el…..
A svéd popzenekar tagjai 1986 óta nem adtak elő semmit együtt a színpadon, és egészen mostanáig ez úgy nézett ki, hogy nem is fog megtörténni. Ha még az egymilliárd dolláros ajánlatot is visszautasítják, akkor simán elhihető, hogy ők tényleg soha nem állnak össze. Az ötvenedik évfordulójuk viszont…..
bollokcs 2016.06.08 09:31:54
A Járókelő egyik bejelentője hívta fel a figyelmet a Kőbánya alsó vasútállomáson uralkodó állapotokra. A választ még mindig várjuk a MÁV-tól, milyen lépéseket tesznek majd a helyzet megoldására. Kőbánya alsó vasútállomás, egy viszonylag nagy forgalmú csomópont ehhez képest azonban - túl azon,…..