Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Boy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sörkészítés szinte egyidős az emberiséggel, ráadásul a sörözés jótékony hatással van az egészségre, Nagy Feró szerint pedig a bicepszre. Sokan úgy vélik, ősi borivó nemzet a magyar, holott elődeink előbb ismerhették a sört, mint a bort. A régi magyar seresszabadság…..
Real_Boy 2015.03.08 14:45:33
@Praetorian: Akkor nézd meg jobban: biztos barna van előtted, vagy a Soproni 1895. A sima sörökben (Ászok, Soproni, Borsodi, Dreher, Kőbányai) MIND benne van a kukoricadara, bárki leellenőrizheti a címkén.

Egyébként az sem jelent semmit, hogy az 1895-ben jelenleg épp nincs kukorica, akár már holnap beletehetik. A márka indulásakor pl. nem volt benne, majd pár év múlva beletették, most éppen megint nincs benne.

sortesztek.blogspot.co.at/2011/05/soproni-1895-53.html
www.alon.hu/sorparbaj-7-soproni-1895-kontra-lowenbrau-lager
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Real_Boy 2014.11.13 01:12:04
A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami…..
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Real_Boy 2014.01.21 20:04:57
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok: Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést…..
Real_Boy 2011.10.07 22:55:56
@Nyuszika158: mesterszakács!
Real_Boy 2011.10.07 23:05:00
@Balt: Ezek szerint van, aki arra gerjed, hogy a szolgáltatója bevallottan frigid, ráadásul fellengzősködik meg önérzeteskedik, azonkívül a szopást és a faszverést leszámítva szart se vállal be, mindennek viszont megkéri az árát...

Kifordult világunkban nem csak a "munkájukat" szakácsmesterséghez hasonlító, masszőr tevékenységet is folytató kurvák, hanem azok önjelölt védelmezői okoznak még kellemes perceket. :)
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..