Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mennél szívesen Lyonba, ráadásul nem is egyedül, akkor most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AirFrance-nak és a 19-én induló új közvetlen járatának köszönhetően tudok is segíteni abban, hogy eljuss az egyik kedvenc gasztrovárosomba! A nyeremény: 2 darab…..
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
gabba 2012.04.19 14:33:48
@svdkert: :D így van!
gabba 2012.04.19 14:51:59
@Manyecska: Nem a rendőrök mennek ki ilyen esetben, egy biztonsági cég megy ki akikkel az Önkormányzat szerződik, rárúgják az ajtót az illegális lakásfoglalóra, a másik tévés esetben amire Ön hivatkozik nem tudom hogy mik voltak a helyi szabályok. A 13. kerületben ez így van.
gabba 2012.04.19 15:00:20
@MrMojo: Érdekes. Sajnos volt olyan helyzet az életemben amikor levágták egyszer az áramot nálam mert nem volt pénzem. Máséhoz nem nyúltak. Miért tették volna? Ha mindenki fizeti a saját áramát az egyedi árammérője alapján akkor nem értem hogy egy 20 lakásos társasházban hogyhogy nem függetlenítették ezt anno??? Ha más beengedi őket a lakásba és fizetik rendesen a saját fogyasztásukat akkor kívülről is le lehet vágni azét a lakásét amelyik nem engedi be őket. Vagy rosszul gondolom? Lehetséges az is.
A múltkori találós kérdés megfejtése lent, hogy még találgathasson, aki szeretne.És itt az új feladvány:Ez volt a múltkor:Tintahalburger tintás buciban. Egyébként a milánói egy Michelin-csillagos Alice nevű éttermeben ettem...
gabba 2012.02.13 12:14:11
Ha nem kérsz a benzinkútnál áfás számlát, akkor elsütik másnak? A Homár még nem hallott ilyet, de persze nincs meglepve. A pontokat legalább megkaptad? A Homárok már írtak néhány benzinkutas átverést, azóta nagyon figyelek is. Én újabb trükköt fedeztem fel egy *hell…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
gabba 2011.08.27 09:08:02
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
gabba 2010.10.25 13:02:01
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
A pénztárzárás a naív ügyfél egyetlen lehetősége, ha rosszul ad vissza a pénztáros. Na de mi van, ha ezt a vevőnek kell külön kérnie egy távoli irodában és végül még jegyzőkönyvet sem kap róla? Írhat a MÁV-nak és elvágyódhat messzi tájakra, ahogy MM is tette.Kedves…..
A Filler remek levezetése ennek a logikai játékokban gazdag hétnek: bár kicsit ebben is kell gondolkodni, a hangsúly inkább az ügyességen van. Labdákat kell növesztenünk a játéktérben úgy, hogy közben elkerüljük a pattogó kisebb golyókat. A cél a játéktér kétharmadának…..