Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDEszter

392 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg az anyák napja, ezért úgy gondoltuk, megkérdezzük a csillagokat, mit árul el a horoszkópunk az anyasággal való kapcsolatunkról.  Olvasd el a Te jellemzőidet! ..
Azt mondják, az vagy amit megeszel. Persze nem szó szerint, de általában jobban vagy rosszabbul érezzük magunkat attól függően, hogy milyen ételeket viszünk be a szervezetünkbe, amelyek még a hormonjainkra is hatással vannak. Rendetlenkednek a hormonjaid? Íme 3 természetes alapanyag, amivel…..
Azt mondják az okosok, hogy minden, ami körülvesz bennünket rezgés, fény és energia, hogy a fizikai világ csak illúzió és csak a képzeletünk teremt mindent. Röviden, tömören és lesarkítva. A számmisztika szerint a fizikai világban minden tárgyat a méretével, a formájával, a helyével és az idejével…..
Lassacskán itt az év második legszebb "ünnepe", az anyák napja. Kortól függetlenül ilyenkor mindenki lázasan elkezd ötletelni, hogy vajon mit is adhatna a világ legfontosabb emberének, az édesanyjának. Hoztunk most pár tippet, ha valami különlegessel szeretnél előrukkolni az idei évben! Nézd meg!..
Gyermekkorunk kedvenc hercegnőire általában nem csábos szexistennőként gondolunk, hanem a bájos, tündéri és segítőkész lányokra, akiknek mesés világába sokszor beleképzeltük magunkat.  Justin Hall és Tristan Cooper alkotásai azok a mókás rajzok, amik a Disney-hercegnők legbujább oldalát mutatják…..
Sokmindent hallottunk már a csokiról, például, hogy serkenti a memóriát, okosabb leszel tőle, vagy megnyugtat, most azonban itt a csoki, ami még a bőrnek is jót tehet! Eddig a magas kalóriatartalom mellett sokakat az is visszatartott a csokievéstől, hogy az édesség többnyire pattanásos bőrt…..
Egy igazi ínyencséget hoztunk édesszájúaknak, Széll Tamástól, ha még nincs meg a desszert délutánra, vagy egy jó baráti összeröffenésre!  Nézd meg, olvasd el, csináld meg!..
Rengeteg szépségápolási tanács és trükk kering ma már a neten és az éterben, most azonban modellek osztották meg kedvenc bőrápolási praktikájukat!  Olvasd el!..
A Disney hercegnőket már ezerféleképpen elképzelték és lerajzolták, megálmodták, most ismét készült egy remek képsorozat, hogy milyenek lennének a szülés után.  Érdekel Ariel megereszkedett pocakkal, striákkal? Nézd meg!..
Ki ne szeretné a nyarat, a víz-és tengerpartot és mindent, ami ehhez kapcsolódik? Lassacskán végre kifeküdhetünk majd a partra napozni, csobbanhatunk a vízben, de addig is fokozhatjuk a nyári hangulatot egy igazán sellős manikűrrel. Nézd meg 2017 legújabb, legcsajosabb köröm trendjét! ..
Mivel mindig az egyensúlyt keressük, így az egyensúlyra törekszik a kristályokkal történő gyógyító erő is – gondoljunk csak a folyadék háztartásunkra vagy az ásványi anyagok szervezeten belüli eloszlására- ez mind összefügg egymással, de a cél mindig a harmónia megteremtése. A kristályterápia…..
Ha követed a beauty-trendeket, akkor már biztos hallottál a testkontúrozásról, de ami ennél sokkal menőbb most, az a dekoltázskontúr. S hogy mégis mi a jó ebben? Hidd el, van létjogosultsága ennek az új őrületnek. Olvasd el mi is ez! ..
Ahogy idősödik az ember lánya, úgy változnak a szokásai, minden téren... Életmód, dolgokhoz való hozzáállás, na és a pasizás. Az ismerkedés egyik életkorban sem egyszerű dolog... Te magadra ismersz a pontok valamelyikében?..
Talán ahogy idősödsz és még dolgozol is, Neked is feltűnt, hogy vagy egyre kevesebbet alszol, vagy sokszor egyáltalán nem is tudsz. Ismerős? Te is feltetted már magadban a költői kérdést, hogy vajon miért?  Egy angol professzor legújabb kutatásában felfedte a titkot. Ha Téged is érdekel, miért…..
A Disney-hercegnőket már sokféle módon elképzelték – most a hagyományos stílushoz képest realisztikusabb módon rajzolta újra őket Isabelle Staub, pennsylvaniai rajzoló.  Csekkold a csodás rajzokat a cikkben!..
Talán sokan nem is tudják, hogy a konyhákban lévő zöldségek, gyümölcsök nagy része kiváló bőrfrissítő és szépítő hatással bír. Az egészséges bőr fontos hozzávalója a megfelelő táplálkozás és a kellő mennyiségű víz fogyasztása.  A vitaminokat és tápanyagokat tartalmazó életeket amellett, ha…..
Éppen diétázol, de nem feltétlenül mondanál le az édességről? Nem is kell! Hoztunk egy cukormentes, isteni receptet, amit ehetsz ebéd után!  Recept a cikkben!..
Kaika nevű császár felesége dolgozta ki ezt a horoszkópot, mely a Nap és a Hold egymáshoz való viszonyát veszi alapul. Ismerd meg jobban saját személyiségedet, és a rád jellemző tulajdonságokat! Nem kell mást tenned, csupán kikeresni, hogy saját születési éved melyik jegyhez tartozik, és máris…..
Nézd meg az alább hat kockában lévő képet, és döntsd el, melyik szólít meg legjobban. Melyiken sétálnál végig szívesen? Ha megvan, keresd meg a hozzátartozó kiértékelést...
Ha sikerült megvenni a legszebbnek vélt sonkát a hentesnél, még mindig ott a kérdés: mit csináljunk vele, hogy tökéletes legyen? Főzzük meg! Na oké, de hogyan főzzük meg jól a húsvétra szánt sonkát? Mutatjuk...
A XX. századi magyar irodalom két kiemelkedõ alkotójának együttes születésnapja közös ünneplésre kínál alkalmat: Márai Sándor 1900. április 11-én, Kassán; József Attila 1905. április 11-én, Budapesten látta meg a napvilágot.  A magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta április…..
Általában minden ünnep jó ok arra, hogy feldobjuk kicsit a lakásunkat, színesebbé varázsoljuk kint és bent is. Hoztam már csodaszép és ötletes kültéri dekorációt, ha húsvét előtt díszíteni támad kedved! Nézd meg!..
Ha voltál már edzőteremben, akkor bizonyára találkoztál már pár olyan emberrel, akik nem igazán szeretik betartani az úgynevezett edzőtermi etikettet, ami valljuk be, elég idegesítő tud lenni. Főleg, amikor már 1 órája vársz például a taposógépre és látod, hogy közben csak a telefonját nyomkodja...…..
Már unod a klasszikus tojásfestést és azt, hogy a húsvéti tojás csakis piros vagy kék és sárga lehet? Lépd át a szabályokat és vigyél egy kis színt és izgalmat az idei húsvétba!  Találtam Nektek egy igazán csajos festési technikát: próbáld ki a csillámporos verziót!..
Nyakunkon a Húsvét és még nem tudod mit süss-főzz a vendégeknek? Adunk most egy pár szuper tippet, ami tutira mindenki kedvence lesz, ráadásul még költséghatékony is!  Nézzük a recepteket! Katt tovább! :) ..