Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Columbus2015

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Propa Hanta Színésztalálkozó 2019.09.28 11:37:02
Propa Hanta Bolond lyukból ... 2019.09.28 11:32:36
Propa Hanta Vélemény 2019.09.28 11:28:01
Propa Hanta Ki a beteg? 2019.09.28 11:00:13
https://merce.hu/2019/09/27/azert-nevezi-beteg-kisgyereknek-gulyas-gergely-greta-thunberget-mert-igaza-van/?fbclid=IwAR246Y-ucdPuIBOYYZpeuoyCNGB1rD8VZpPi1asmLx1ezXVu_ieAfBS28tY    ..
Akciós termékek Akció! 2019.04.17 20:52:40
Akciós termékek - akciós újságok. Indítva 2019. április 17.  ..
Blogolok tehát vagyok TV műsor 2019.02.15 07:12:40
http://est.hu/tv/filmek_a_teveben/..
Blogolok tehát vagyok Gazdaság 2019.02.15 07:12:24
Chat - beszélgessünk!  ..
Ingatlan Ajánló Calendar 2019.02.15 06:12:10
Real Time Economic Calendar provided by Investing.com...
Megrendelhető szolgáltatások: - ingatlan fotózás - alaprajz készítés - hirdetés szövegének megfogalmazása - tulajdoni lap beszerzés - hirdetés feladás online felületeken - érdeklődések fogadása, telefonos ügyintézés, időpont egyeztetés - jogi közvetítés - szaktanácsadás - hirdetés törlése…..
Sokkal nagyobb az elvárás az ingatlanközvetítőkkel szemben ma, mint 10-20 évvel ezelőtt volt, jelenleg már inkább tanácsadóként kell fellépniük. Míg korábban inkább a kapcsolatfelvételben játszottak jelentős szerepet az eladók és vásárlók között, a technológia fejlődésével ez egyre inkább…..
Milliókat érhet a jó lakásfotó – így érdemes csinálni Rengetegen hirdetik katasztrofálisan rossz fényképekkel eladó lakásukat, melynek általában garantált eredménye, hogy a vevők már a hirdetés láttán gyorsan továbblapoznak, és még csak a telefont sem hajlandóak felemelni. 5 tipp, amivel…..
Alapadatok: - új, használt, újszerű - éptés éve - tégla, panel - méret - tetőtér, emelet, szintek száma, lift - szobák, félszobák száma - amerikai konyha - ablakos konyha - kamra - pince. tároló - garázs, teremgarázs - erkély, előkert - tájolás, fekvés, kilátás - felújítás adatai -…..
Ingatlan statisztikák…..
 Nem mindenkinek van pénze és ideje arra, hogy egy nagyobb felújítást csináljon lakáseladás előtt. Néhány apróság azonban segíthet jó benyomást kelteni a potenciális vevőkben. Mindezek ráadásul egy hétvége alatt elvégezhetők! Tovább a cikkre…..
Magánhirdetők részére az alábbi ingyenes ingatlan hirdetési lehetőségeket találtuk:  ingatlan.com Ingyenes csomag, korlátlan ideig, szöveges hirdetés, 3 alaprajz.  https://topingatlan.com Ingyenes, 180 nap után hosszabbítható, képekkel. http://www.startapro.hu Akár 16…..
Hogy melyik hirdetési oldalra érdemes feltölteni az eladó vagy kiadó lakásunkat? Az első válasz automatikusan az, hogy hát az összesre. Mit veszthetünk vele?  Mondjuk rengeteg időt. Esetleg pénzt. Tovább az eredeti oldalra…..
Bár az ingatlanhirdető oldalakon főleg irodák által közzétett hirdetésekkel találkozunk, mégis vannak, akik kifejezetten maguk próbálják eladni a lakásukat vagy házukat. Megnéztük, milyen trükkökkel élhetnek a magánhirdetők, és milyen lehetőségei vannak annak, aki nem akar ingatlanoshoz…..
A lakások eladásának egyik legfontosabb eszköze a hirdetés maga. Mivel a lehetséges vásárlók ezzel találkoznak először, marketingesnek, értékesítőnek és bizony jó írónak is kell lenned ahhoz, hogy a nézelődőből potenciális érdeklődőt, majd vevőt faragj. Tovább a cikkre…..
A gyors lakáseladás, kiadás titka a jó ingatlan hirdetés.  Tovább a cikkre itt: http://www.varkoz.hu/page/hirek/1763/..
Az alábbi táblázatban összegyűjtöttünk az ország legnagyobb online ingatlanhirdetési portáljait. Tovább a cikkre itt: https://www.ingatlanseta.hu/blog/24-megbizhato-kozvetitok/88-kik-segithetnek-meg..
Az online ingatlankereső-portálok és a közösségi média felületek a legnépszerűbbek, ha az eladó vagy kiadó ingatlan meghirdetéséről van szó - derül ki az Otthontérkép 7500 fős, országos, nem reprezentatív felméréséből és elemzéséből. A válaszadók kereséskor kiemelten fontosnak tartják, hogy legyen…..
Tovább a cikkre itt: http://www.hirdetesioldalak.net/hirdetesi-oldalak-latogatottsag-szerint..
Lakásvásárlás és -eladás előtt egyre megkerülhetetlenebb, hogy kihasználjuk az internet adta lehetőségeket. Az alábbi elemzésben az egyre népszerűbbé váló online ingatlan hirdetési portálokat vizsgáljuk meg tüzetesen, összehasonlításra kerülnek az ismert magyar ingatlan hirdetési site-ok, Tovább a…..