Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troppauer74

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
Troppauer74 2009.09.08 16:50:22
@Krisz30: Tudok. És te tudsz olyan munkahelyet, ahol ezt betartják? Nem sok lehet...
Troppauer74 2009.09.08 16:54:05
@ProShopper: ott a pont
Troppauer74 2009.09.08 16:56:25
@Krisz30: OK, ez törvény szerint igaz, nem is ezt vitatom, De ha te erre hivatkozol multi főnököd előtt, akkor másnap már nem biztos, hogy ott dolgozol. Ez egy jogos, de betarthatatlan törvény. Mindenesetre a tanári 45 perc sem pontosan annyi, hányszor kezdődött az óra 1-2-3 perc csúszással a suliban, nálunk ha jól emlékszem elég sokszor, ...
Na mindegy, további szép napot...
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
Troppauer74 2009.08.19 10:14:22
@Baromméter: Ha autót vezetsz, akkor kell jogosítvány meg a legújabb kresz ismerete, aki nem ismeri, az ne vezessen autót. aki egy oldalt létrehoz, az felel érte, ha nem akar vagy nem tud, ne hozza létre. Ezt még el tudom fogadni. A felügyelő hatóság ötlete meg egyrészt valóban olyan nagytestvéres, mástészt az iszonyatos mennyiségű tartalom miatt nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető. Persze programokat lehet rá írni, de az meg úgyis kijátszható. A megoldást én sem tudom...
Troppauer74 2009.08.19 10:42:17
@Baromméter: Miért kellene bezárni? A webszerverek cégekhez köthetők. Az ftp szerverek is. Ha egy ftp szervert üzemeltetsz, te felügyeled a tartalmát, ergo te felelsz érte. Miért kellene emiatt megszüntetni a milliónyi céges oldalt, netes újságot, stb... A netnek a torrent és egyéb illegális tartalom letöltésére alkalmas oldalak csak egy része, a többinek ehhez semmi köze. Ha most csinálsz egy oldalt, ahol a pedofília szépségeit ecseteled néhány fényképes esettanulmánnyal kiegészítve, akkor most is a tökeidre lép a yard, teljes joggal. Időbe telik, míg észreveszik, de előbb-utóbb bukta lesz, szinte tuti. Aki létrehozta, felelős érte. Aki pedig tárhelyet biztosít, az feleljen a tárhelyen elhelyezett tartalomért, ezt el tudom fogadni, bár bizonyos mennyiség felett valóban nehézkes a megvalósítása az ellenőrzésnek. De ezek a kvázi szabadon felhasználható tárhelyek nem azonosak magával a nettel.
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
Kedves Olvasók! Ehhez a történethez fölösleges bármit hozzáfűznöm, önmagáért beszél!T. Despota! Újságíróként dolgozom pár hónapja egy kisebb lapnál, idén végeztem a BKF-en. Eddig sajnos csupa szomorú tapasztalatot szereztem, már-már azt mondhatom, kiábrándultam a…..
Troppauer74 2008.12.04 07:59:53
Április 13-án kezdődnek a divízió 1-es világbajnokság küzdelmei Szapporóban. A szakvezetés nem mond ilyet, de mi miért ne mernénk megkockáztatni: a cél a feljutás a világelitbe. Bravúr lenne, úgyhogy ha nem sikerül, akkor sem kell kardunkba dőlni.Magyarország–Kína 7-1,…..