Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indy0311

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A posztban taglalt "társkeresés" csak komoly kapcsolatokra vonatkozik, az alkalmi dolgok nem tartoznak ide, azok talán majd egy másik poszt témáját adhatják a későbbiekben. A 40 feletti társkeresés teljesen másként "működik" mint fiatalon. Ebben a korban ugyanis - legyen szó férfiról vagy nőről -…..
indy0311 2022.05.03 12:02:57
Az online társkereséssel az a baj, hogy minden fordítva működik, mint az offline térben. Az utóbbi esetében az ember van valahol, ahol egymásba botlik valakivel. Beszélgetnek, többször is egymásba botlanak, kíváncsiak egymásra, ismerkednek. Jól érzik magukat együtt, és egymást jobban megismerve vonzalom alakul ki (még ha alapvetően külsőleg nem is ideális a másik), és már nemcsak spontán találkoznak, hanem esetleg randiznak is, stb..stb. Vagy, első látásra van már vonzalom, és randiznak, egymásba szeretnek (bár ez inkább fiatalabb korra jellemző). Van idő, van kíváncsiság, érdeklődés egymás iránt. Ha az offline térben személyesen beszélgetsz valakivel, nem történik olyan, hogy a beszélgetés kellős közepén minden előjel és szó nélkül eltűnik a másik, nem válaszol, neadjisten, eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
Az online térben ezzel szemben mi van? Ha a fényképed nem jó, máris mész a levesbe. De ha jó képet teszel fel, amin ki vagy sminkelve vagy szűrőt használsz, nem látja a férfi, milyen is vagy valójában, akkor az a baj, mert amikor találkoztok, megvádol, hogy régi volt a kép vagy rosszabb a valóság. Ha nem teszel sminket, hanem natúrban tolod, amilyen vagy normálisan, akkor rögtön ikszel is kifelé, akkor az a baj. Ha három mondatban nem tudod velősen leírni, milyen vagy (őszintén....ez hogy is volna lehetséges?), esetleg ha nőként van rajtad súlyfölösleg, megintcsak mehetsz a levesbe. Lehetsz amúgy akármilyen energikus, mozgékony, jó az ágyban, humoros, értelmes...ha elhíztál, nem sminkelsz, így jártál, az értéked nulla. Az online térben a külső mindent visz. Ha netán még így is rádír valaki, akkor jön a következő kör: intimfotót küld kéretlenül/ghostingol, mert nyilván egy nálad jobb visszaírt neki/közli, hogy ő kötetlen kapcsiban gondolkodik (ezzel a kifejezéssel)/egyszerűen nem kíváncsi, semmit nem kérdez, és a beszélgetés elhal magától. Tulajdonképpen az online társkeresés során el sem juttok odáig, hogy ténylegesen ismerkedjetek, nincs idő a vonzalom kialakulására, az egész olyan iszonyú gyors. Egy csomó ember elmegy olyan valaki mellett, akár egy szó nélkül, akikre elsőre talán nem gondol potenciális partnerként, de aki simán az lehetne.
Az offline térben nagyobb esélyét látom annak, hogy nem kilóra, centire vagy évre mérik egymást az emberek, csak ott meg nehezebb alkalmat találni. De igazad van @Magányos Farkas, hogy a remény hal meg utoljára.
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
indy0311 2021.03.01 20:23:03
@Boar.: Egyetértek azzal, hogy már akkor is tudnia kellett volna. Ezért sem értem azokat a nőket, akik náluk jóval idősebb férfival vannak. Valahol az lenne az egészséges, hogy a párok együtt öregszenek, és fokozatosan szembesülnek a testi változásokkal, így könnyebb elfogadni egymást, még ha probléma is van, legalább vannak közös szép emlékek, amiből táplálkozik a kapcsolat. De ma már ritkán fordul elő, hogy fiatal koruktól egészen az öregkorukig együtt legyen egy pár.
indy0311 2021.03.01 20:23:06
@horrorpornó bábszínház: Szerintem azért Faludyék példája elég kivételes, millió szempontból. Ott inkább rajongásról volt szó. Azért Faludy nem hiszem, hogy sok fiatal nő fantáziáját megmozgatta volna olyan idősen. Ráadásul nem egy kapura játszott, így nekem húszévesen sem lett volna opció. Faludy amúgy meg egy nagyon szabad lélek volt, nem hiszem, hogy kiborult volna, ha Fanny rajta kívül mással is szexelt volna (az már az ő magánügyük, hogy volt-e ilyenre példa), ha ő éppen impotenciával küzd. Egy átlag embernek azért nem fér bele sem az, hogy a párja félrejárogat, sem az, hogy két kapura játszik, az meg főleg, hogy ennyivel öregebb nála. Nagyon szeretem Faludy munkásságát, de mint férfi, semmi vonzó nem volt benne szerintem. És ha megkérdeznél jó sok nőt, nagyjából a 98%-uk ugyanezen a véleményen lenne - talán érdemes volna kutatást végezni. Faludy mellett érvként legalább ott van, hogy ő tényleg nagyon különleges személyiség volt, de az idős férfiak többségében az övéhez képest töredéknyi a szellem.
indy0311 2021.03.02 12:02:00
@horrorpornó bábszínház: hát...ha te a tévéből ismered Faludyt, akkor nem sokat tudsz róla. Ő azért messze több volt, mint egy fiatal macát beújító "előtérbe tolt" személy. Nagyon jó humora volt, szabad szellem, hatalmas háttértudással. Érdemes tőle olvasni, talán megérted, miért írtam, hogy különleges :) József Attilához hasonlítani őt teljes butaság, egész más szellemiség, egész más célközönség volt az övé. Ezzel nem kicsinyítem József Attilát, az ő verseit is szeretem, de egész más hangulatban olvasok Faludyt, mint József Attilát. Nem gondolnám, hogy őket versenyeztetni kellene. Amúgy Tóth Krisztinához képest mindkettőt szívesebben olvasom. A mákostésztás történetétől egyenesen falramásztam (epa.oszk.hu/00000/00012/00056/toth_krisztina.htm). Dehát, nyilván ma erre van igény.
Szinte minden ismerkedésnél előkerül manapság, kinek milyen az előélete. Mikor veszítette el a szüzességét, hány komoly kapcsolata volt, miért ért véget a legutóbbi (ha egyáltalán véget ért), mit szeret az ágyban és így tovább...
indy0311 2020.12.11 09:19:07
@FredY99: Ez a nőtől függ. Engem nem zavarna, mert ez már a múlt. Szerintem ennek nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Mondjuk, az idegesítene, ha a pasim ezzel kérkedne is, felemlegetné állandóan, de maga a tudat nem zavarna. Viszont, vannak olyan nők, akiket zavar az ilyesmi. Ha valakibe szerelmes leszel, úgyis látni fogod, hogy az illető nő hogyan áll ehhez a kérdéshez.
Az előző poszt kapcsán, amit ITT találsz, szeretném megköszönni az intelligens, értelmes hozzászólásokat azoknak, akiktől ilyen érkezett! Ezeket olvasva látom, hogy talán még nincs veszve minden. Viszont amiről most írni szeretnék, az a maradékról szól. Első körben – bár számítottam rá –…..
Még épp hogy csak annyi időnk volt, hogy megszokjuk, hétfőnként visszatér az életünkbe a luxus, ha csak a képernyőn keresztül, de akkor is, és máris itt vagyunk az utolsó résznél, zokogó szmájli. Onnan folytatjuk, ahol legutóbb abbahagyjuk, leánykérésbe csöppentünk, ám az izgalom kedvéért még 30…..
indy0311 2020.05.13 16:12:55
@PeniValdes: igen, a képen látható lábakon tuti nem tudna állni. Érdekes, hogy a festmény mint téma, többször is visszaköszönt a sorozatban, és az egyetlen értékelhető darab az volt, amit Tündéről készített a graffitis....az is randa volt, de legalább élethű.
indy0311 2020.05.13 16:32:31
@PeniValdes: igen, fintorgott is rá nagyon...aztán meg úgy maradt. Szegénynek az új évadra nagyon elrontották az arcplasztikáját.
A harmadik epizódot hatalmas előrelépéssel kezdjük: Noémi és Nini egy ágyban ébrednek. Na nem úgy, ti elfajzott perverz kis népség, mindenki ruhában, illetve talpig sminkben vasalt hajjal pattan ki az ágyból, pont úgy, ahogy én szoktam. Noémi is meglepődik a fejleményeken, Nini azzal magyarázza nem…..
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
indy0311 2020.04.14 22:53:12
@232323: @Daniel Kis: téged nem anya szült? A saját édesanyádról is így beszélsz? Nem szégyelled magadat? Ha majd lesz feleséged (ha van olyan eszement, aki hozzád megy), róla is így beszélsz, amikor a gyerekedet várja? Egyébként meg az otp egy nagy szar. A Raiffeisen telefonon felhívja az ügyfeleit, és megkérdezi őket, mit szeretnének csinálni a hitelükkel, nem kell sorban állni egy percet sem. Szóval, igenis meg lehet oldani normálisan ezt a helyzetet. Nyilván a Raiffeisen sem szent, de legalább ezt a problémát megelőzte.
                       „Amikor egy nőben a legrosszabb férfi tulajdonságokat találom, az nekem nem vonzó” - Mindez harsánysággal és trágársággal párosulva hamar le is zárja az első randit. Posztolónk úgy érzi, megátkozták, mert rendre ilyen nőkbe botlik. Olyankor hetekre elmegy a kedve a…..
indy0311 2019.11.08 19:19:56
@ÖnfejűPolly: pont ez jutott eszembe...lehet, a prolinőkre bukik
Az előző részben Botond küldte haza Esztert, Misi bemutatta, hogyan kell elpancserkodni egy rongyrázós randit, Zsolt egy dörgölődzős-kenegetős randi után zavarta be Kittit a poklok házába fejni, Niki adott egy diesel maflást az ökológiai lábnyomának tök feleslegesen, Balázs meg...hát, neki van elég…..
indy0311 2019.10.17 18:02:28
@Niké88: Abból, ahogy kezelte a szitut a nyaraláson, szerintem egyáltalán nem jön be neki Norbi sem. Nagyon kínos helyzet volt.
indy0311 2019.10.18 08:31:14
@Niké88: igen, nem volt fair tőle. Szólnia kellett volna előre. Én kb. abban a pillanatban hagytam volna ott a francba Norbi helyében. Oké...nyilván szerződése van, de ez megalázó szitu volt. Nyilván a kamerák előtt nem akarta számonkérni Nikit, nem tudom, kamerán kívül megtette-e.
Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
indy0311 2019.10.12 08:24:49
@innovation: szerintem ez a nők egy bizonyos körénél van így. Ha a normális, esetleg külsejükben kevésbé vonzó (nem feltétlenül ronda, igénytelen, csak, mondjuk, nem modellalkat, babaarc) nők között keresgélsz, milliónyi jó nőt találsz. Aki nem pénzre hajt, dolgozik, normális értékrendje van.
Andika és a szex: ha szerelmes lenne, nem mondana ilyet. Attól hogy éljük a mindennapi életet, még mi nők is vágyunk szeretkezésre, nem havonta egyszer. Persze, ehhez nem árt szeretni a párunkat. Mindenkinek más az igénye, de havi egy....basszus...
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
indy0311 2019.10.10 22:40:52
@Grapy: igen, pont erre gondoltam. Tök szépen lecsitította Karolát, nagyon szimpi volt megint.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
indy0311 2019.10.09 10:09:47
@AkkorlegyenPtr: Helga is kényelmetlenül érezte magát :D
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
indy0311 2019.10.08 14:50:13
@Zb74: teljesen egyetértek. Én Zsófit nem számítónak, hanem egyszerűen elviselhetetlennek látom. A számító az Nia (volt) például. Azon is elgondolkodtam, hogy vajon, Zsófi a kinti életben is ilyen-e. Egy ilyen emberrel nagyon nehéz lehet még dolgozni is, akár a lovakat, akár a fotósokat képzelem el vele egy légtérben. Vagy a lovakkal kedvesebb lenne? ....
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
indy0311 2019.10.06 10:57:56
@tomhardynészonja: kérdés, hogy Eriket ki lehet-e mozdítani. Ha tényleg szerelmes, akkor tuti nem, akkor megint jön a Gábor-féle köd. Akárki akármit mond, akkor is kitart, és napi szinten belesétál a pofonerdőbe. Szerintetek tényleg ennyire beleesett ebbe a proli nőbe?
indy0311 2019.10.06 11:08:10
@SLayLord: sajnálnám Tutit, mert kimondottan jó srác. Remélem, nem löki Zsani egy ilyen hogyishívják biciklisfutár miatt. Az úgyis pofára fogja ejteni.
indy0311 2019.10.06 11:59:16
@SLayLord: ja, ezzel egyetértek teljesen.
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
indy0311 2019.10.04 18:26:26
@hereverő heverő: teljesen egyetértek veled, főleg a netes társkeresést illetően. A kölcsönös vonzalomhoz kell valamennyire a külső, ebben is egyetértek.....főleg ha konkrétan partnertalálás az ismerkedés célja. Mostanra jobban hiszek abban, hogy egy más kontextusban találkozik két ember, a közös érdeklődés vagy programok sorozata által egyre jobban megismerik és kedvelik egymást, egyre több időt töltenek együtt. És ez megy át kapcsolatba. Ez nem rövid idő, de mivel eleinte több ember is részt vesz a közös programokban, az egész ismerkedés talán kevésbé görcsös.
indy0311 2019.10.04 18:30:18
@Unagi: nem.... nem örültem volna akkor sem, ha tündérkével jön össze. De azt könnyebben megértettem volna. Így úgy éreztem, hogy ez az egész nyavalygás képmutatás volt. Főleg, hogy előre jól látható volt, hogy az új nő egy vérszívó.
indy0311 2019.10.04 18:34:16
@Robbie2008: ez a végén főleg jó volt
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
indy0311 2019.10.03 13:50:18
@Unagi: egyetértek a többiekkel, ez csak figyelem-felkeltés. Egyébként lehet, hogy szexmániás, de ez még nem jelenti azt, hogy a férfiaknak kell is :D lehet, ha rámászna valaki, simán hagyná. Csak ahhoz egy férfinak nagyon butának kell lennie, ha egy ilyen manipulatív és hazug nőtől nem tart megfelelő távolságot. Lehet, ha valakit becsábít az ágyába, az illető úgy járna, mint Michael Douglas abban a bizonyos nyuszifőzős thrillerben Glenn Close-zal.
indy0311 2019.10.03 13:54:37
@Rugdoll: csak nem lesz ennyire mulya...
indy0311 2019.10.03 14:07:42
@Unagi: ja, akkor jönnek a műkönnyek, hogy pedig ő olyan ártatlan, és mindenki milyen igazságtalan már vele...igaza volt Lunának, az önsajnáltatással kapcsolatban. Ettől a nőtől - mármint Diától - tényleg a hideg ráz. Azért a tegnapi részben nekem tetszett, ahogy nekimentek a többiek, meg a mikor Zsani beszólt neki, hogy érdekes, Bencét mindenki kedveli, Diát meg senki, és hogy el kéne ezen gondolkodnia.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
indy0311 2019.10.01 09:36:46
@AkkorlegyenPtr: Norbi is csak lesett a jeleneten :D Mondjuk, azért lehetett volna némi vér a pucájában, hogy megvédje Eriket. Amit Dia a medencében letolt, szerintem minden mércével gusztustalan. De ugyanez igaz az edzés-jellegű jelenetre is, ott is folyamatosan oltotta Norbit meg a másik srácot.
indy0311 2019.10.01 09:54:49
@hereverő heverő: ez kimaradt nekem. Csak beletekergetve nézem az adásokat. De nekem őszintén szólva, ebből a négyesből egyedül Erik szimpi. Értem, hogy miért engesztelgette Karolát, nyilván benn akar maradni a játékban, és nincs más...vagy tényleg lennének iránta érzelmei? Jaj, néha annyira nem értem a férfinépet....olyan sötét az a lány. Mondjuk, Dia tehetséges versenyző, egy nap alatt sikerült jobban megutálnom, mint Niát, pedig róla sem gondoltam túl sok jót.
indy0311 2019.10.01 11:22:25
@hereverő heverő: igeeeen, én is láttam, nagyon jó volt. Tök bírom Helgát. És mellette Eriket. A többi mehet a levesbe, bár ez a szülős-üzenős rész mindenkiből kedves reakciót váltott ki, és ez tetszett.
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
indy0311 2019.09.30 11:29:57
@hereverő heverő: na, ezen jót derültem :D
indy0311 2019.09.30 11:54:22
@Rugdoll: igen, tényleg, igazad lehet, hogy a hírnévért csinálják. Mi egyébért csinálnának magukból hülyét. Az első szériából lett valaki híres? Mondjuk, azt egyáltalán nem néztem, az is hasonlóan volt felépítve?

Egyébként a szereplők terén is egyetértek veled, még Niki a legnormálisabb. Misi gazda szerintem konkrétan bármit megtenne már egy jó szexért, úgy ki van éhezve. A lovas srác...hát, neki meg a választottjai furák valahogy...na jó, a másik két gazdához képest tényleg jobb egy fokkal. Ők ketten tényleg az übergáz kategória.
indy0311 2019.09.30 12:08:45
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
indy0311 2019.09.29 08:31:11
@MissMothMyth: Igen, pontosan. A kinti életben nem nyomulna egy pasira harmadjára vagy sokadjára is, ha az illető ilyen nyilvánvalóan nem érdeklődik iránta. De itt tényleg nem volt választása. Maradt volna Danival? Vagy vár volna még valakire? Szerintem tök lejött neki, hogy itt hiába vár extra pasit, mert csak selejt vagy selejtközeli jön. Az eddigi párjai közül talán ha Gergő volt az, aki jobb volt, mint a többiek, de ő meg Andi után nyígott, tehát Helgának ő sem lehetett opció. Szóval, most vagy kihúzza a játék végéig Tibivel, vagy, ha Tibi megszívatja (egyébként simán kinézem belőle, mert egy öntelt hólyag, Luna meg a tipikus manipulatív fajta), akkor meg inkább hazamegy, de azzal a tudattal, hogy ő mindent megtett, hogy a melákot megszerezze a játékban párnak. Szerintem szó sincs szerelemről, a kinti világban kb. egy másodperc alatt pattintaná le, és nyilvánvalóan Tibinek sem ő az esete. Bár lehet, Tibinek saját magán kívül nincs is esete :D
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
indy0311 2019.09.28 18:30:09
@Berborosz: hát, lehet, a benti nőknek...
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
indy0311 2019.09.27 11:10:51
@Robbie2008: igen, az tényleg gáz szitu volt. De nyilván nem gondolta, hogy kiderül, ki írta a cetliket. Arról volt szó, hogy ez egy titkos véleménynyilvánítás. Ettől még nem volt sportszerű tőle, valóban.
Írod, hogy Helga az egyik leggyengébb a felhozatalban. Neked a bentiek közül ki számít jó nőnek, és mi alapján?
indy0311 2019.09.27 13:29:18
@SLayLord: ott a pont :) arcra még szép is lenne, de az a tönk-alak....persze, nyilván, van, aki elakad a melleinél és nem megy tovább a tekintete. Tök aránytalan az egész nő, nagy mell, tönk-test, pipaszár láb, ami még csak nem is formás.
indy0311 2019.09.27 13:31:55
@Rugdoll: úgy van, EGK
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
indy0311 2019.09.26 13:17:58
@SLayLord: igen, nekem is úgy jött le, hogy nem teljesen buta. Többször is vannak jó meglátásai. De ha igazad van, hogyan képzeli, hogy lehet úgy megtartani valakit, hogy folyton cirkuszol? Még ha valaki tényleg meg is szeretné, akkor is letöri a motivációját ezekkel a hisztikkel. Így észre sem veszi, hogy ha valaki tényleg komolyan gondolja vele a kapcsolatot, mert egyszerűen nem ad lehetőséget arra, hogy tartósan szeressék....na jó...végülis nem vagyok az anyja, nem aggódok érte, csak megfigyelés volt ez.
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
indy0311 2019.09.25 09:28:09
@introverted22: teljesen egyetértek, egyedül Gábor volt normális, aki férfiként viselkedett. Mondjuk, én bírom Ticit is, de pasiként nem kéne. De tény, hogy jóindulatú, és nincsenek pszichopata húzásai. Nem is értem, miért tart ki egy ilyen savanyú és bunkó nő mellett, mint Zsófi. Nyilván Zsófi "kedves percei" miatt, mert azért van néha olyan is. Tibi nekem is totál csalódás, lassan eléri, hogy Zsanit jobban kedveljem, pedig első pillanattól kezdve nem volt szimpi a csaj. Lehet, Tibi-Zsófi páros kéne, jól kicsinálnák egymást. Mindkettő tud nagyon emberi és nagyon bunkó arcot is mutatni.
indy0311 2019.09.25 11:33:41
@Fredo78: Na jó, igazad van...tényleg nem volt eszénél Niával kapcsolatban. Azért nekem mégis ő volt az, akivel a leginkább szimpatizáltam. Zsófival kapcsolatban is egyetértek, időnként egyrészt értelmes, másrészt pedig együttérző is tud lenni, ami azért mégiscsak azt mutatja, hogy nem velejéig gáz.
Tibivel kapcsolatban: megértem, ha ráunt Törpillára, akiről továbbra sem gondolok jókat, viszont szerintem vágás ide vagy oda, senki nem érdemel ilyen hangnemet. Bár semmi érzelmem nincs egyikük irányába sem, de konkrétan ideges lettem attól, ahogy beszélt Zsanival, és arra gondoltam, hogy de megrugdosnám.