Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dissipation1969

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorskönyv nélkül Szerelmi bánat 2012.11.10 09:09:14
„Te mit gondolsz minderről?” – szegezte nekem a kérdést egy barátom, miután feldúltan és részletgazdagon előadta, hogy romantikusnak induló kapcsolata miként fuccsolt be: a célszemély hol rajongó hangon beszélt vele, hol kihátrált a megbeszélt találkozókból. Minekutána a…..
dissipation1969 2019.07.05 01:51:55
@HoldViola: velünk van ő most is...
Dya-képek Éjjeli töprengések 2016.03.17 13:10:53
"Függ"-etlenül Csak az jutott eszembe, hogy micsoda különbség, hogy valakihez ragaszkodunk, vagy valakitől függünk.Hogy önként társulunk az érzéseihez, vagy belehalva abba, pusztulunk bele. Ha az embert szeretik, az élet egyszerűbbnek tűnik. Ha elhiszi, hogy nem azt keresik benne, hogy miért NEM,…..
Nem vagyok tévé mániás, sőt...de a Star Trek-et meg szoktam nézni. Valamit mindig lehet belőle tanulni. A mai történetben az egyik főhős gondolatátvitellel próbált egy csészét az asztalon odébb tolni. Nem igen sikerült a dolog. Segítője a következőket mondta: - Gondolj arra, hogy inni akarsz...A…..
dissipation1969 2016.03.18 18:04:18
Régóta foglalkoztat az, hogy mi van azokkal az emberekkel, akik a legtöbb élethelyzetükre nem találnak megoldást, receptet abban a bizonyos "Nagykönyv"-ben, mivel az ő jellemük sehogy nem passzol bele a könyv által előírtakba. Számtalan szebbnél szebb idézet, gondolat, tanács lebeg a Facebook-on,…..
„Egyszer mindennek vége szakad” – ez ordas nagy közhely. Márpedig egy a stílusára valamit is adó ember ódzkodik a közhelyektől. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor a közhelyek által kifejezett tartalmak megkerülhetetlen közelségbe kerülnek. Ez most egy ilyen…..