Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritarozi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Sapkamizéria 2009.11.25 12:10:00
Horgolt darab, de ezúttal egyik mama sem mondhatja magáénak, mivel én bukkantam rá, és használtan vettem. A nagyik panaszkodnak, hogy nem találnak jó fonalakat, amiből köthetnének, horgolhatnának az unokának (mert olyan kevés fejfedője van szegénynek!!!). Régen voltak ilyen…..
ritarozi 2009.11.26 13:20:53
"Mit tegyen egy vándor,Az út neki az élet,Folyton menni akar,Csak a széltõl részeg".  HBB - ez a négy sor járt a fejemben, mikor péntek reggel szokásunkhoz híven nem bírtunk seggünkön ülni, s újra elindultunk, menni a hegyre, sétálni az erdőbe, kilátóban széltől…..
hat nap ágyban fekvés után ma kikeltem magamból meg az ágyból is, de megérte. fiamat vittem ovodába, s betegségemre csak gyógyír volt, hogy reggel egy tündér fogadta kócos gyerkőcömet. szerencsém volt egyébként eddig, az egri deák ferenc úti oviban lányomnak és fiamnak is jó…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Az előző posztra (Magyar filmek ingyen) reagált az nda.blog.hu, és felhívta a figyelmemet a NAVA akciós oldalára (77 filmajándék), ahonnan egy a widget is letölthető a kívánt filmmel: Ludas Matyi (1949) Ludas Matyi (1979) Ez a megoldás már sokkal baráttságosabb, mint az…..
      Réges-régi sandra újságokból szkennelgetek. Tehát ez nem saját kötés, Sandra újságból való modellek! (Ilyen tarka mintákhoz nincs is türelmem!)   Anita! Remélem, találsz olyat, ami tetszik! (Van még bőven, csak az időm véges! Van még mikulásos,…..
Piroska és Farkas Namostakkormi 2008.10.16 07:59:00
Olyan jó, hogy minden szakember mást állít a migrénes fejfájás elleni bogyókról, hogy mégis melyik szedhető "büntetlenül" a terhesség idején, ezzel is stresszelve az egyébként is folyton aggódó kismamákat. Meg azt is csípem, mikor azt mondja az…..
  "Mindenki tudja, hogy az ország kormányozhatóságának és stabilitásának érdekében semmilyen személyes árat sem tartok magasnak" – nyilatkozta a miniszterelnök azon a sajtótájékoztatón, amelyen tárgyalásra hívta az SZDSZ-t, s lényegében egy új…..
Elővigyázatosságból eltűntettem az otthoni gyógyszeresdobozkából az összes fejfájásölőmet, hiszen ezentúl egyelőre nem kapkodhatom be ész nélkül a fehérbogyókat, ahogy eddig tettem, ha közeledett a komisz, s mivel időnként olyan erős fájdalom gyötör, hogy elvesztem a…..