Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisvasúttal a stadionokba

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb már spoilereztem, hogy a következő cikk az 5 leghitelesebb közéleti személyről lesz. A lista természetesen most is szubjektív, és csak a birtokomban lévő információk alapján tudtam összerakni. Sajnos a szereplők belső gondolatait nem ismerem, így lehet, hogy félreismerem némelyiküket...
Fiers Gábor Ha már nekünk, magyaroknak soha nem jött össze, hogy egy igazán ütős Magyarország vagy Budapest imázsfilmet készítsünk, nézzük meg, hogyan népszerűsítik fővárosunkat a világban a vloggerek. Hátha ebből rájövünk, hogy mi a fontos egy ide látogató külföldinek, mit néz meg, mit…..
Kisvasúttal a stadionokba 2016.05.21 23:31:18
Kisvasúttal a stadionokba 2016.05.22 15:31:43
@Balt: nem, németül is sz a hivatalos. Persze ha sváb vagy svájci vagy, mehet s-sel is.

Párizs is Párizs magyarul, és nem parí.
Ha valaki csak felületesen figyeli, akkor onnan tudhatja meg, hogy választások voltak, hogy a vereség miatt dühös kibicek az Országgyűlés bojkottjára szólítanak fel. Az meg onnan tudható tűpontosan, hogy közelednek a választások, hogy a gondolkodással különösebben nem bíbelődő megmondók a…..
Kisvasúttal a stadionokba 2016.05.14 16:04:50
  A szerző keresi a témát vagy a téma találja meg az embert? Mindkettő igaz, sőt kéz a kézben jár. Megfogalmazódni látszott egy kérdéskör, s miközben körbe jártam, rábukkantam egy másik lehetőségre. Lábra akartam passzolni, de egy ütempassz lehetősége sejlett fel. Nem tudom, bejön- e, de egy…..
Gyurcsány Ferenc elment a Corvinus Egyetemre, hogy a jövő közgazdászainak tartson előadást. A 400 férőhelyes terembe több mint kétezren próbáltak regisztrálni. A tudósítások alapján Gyurcsány oldott légkörben beszélt, válaszolt a hallgatók kérdéseire és a vitát is vállalta velük. Eközben Orbánt…..
30/40 Nyitnikék - jegyzet 2016.04.11 22:01:13
Jó ideje tudjuk már, leginkább felnövésünk és tudatra ébredésünk óta, hogy az elvszerűség, mint olyan, egyenlő azzal a finggal, ami elszáll a levegőben. Olyan nincs. Legalábbis a hatalom közvetlen környezetében biztosan hiába keresnénk. Talán máshol sem találnánk, de a kormányzásban azért lenne oly…..
Végre bedobták a törölközőt: annyi félrevezetés és kamuzás után belátták, hogy többet vesztenek, ha kitartanak a boltzár mellett. Amikor érthetetlen módon bevezették, akkor is pontosan tudták, hogy a nép gyűlöli. Egészen minimális esély volt arra, hogy ez változzon. De végignyomták izomból, mert…..