Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD Tomi

76 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találós kérdésünk következik: vajon mi lehet a közös Stohl Andrásban és Győrfi Pálban? Mindkettőjükkel szinte napi rendszerességgel találkozhatunk a tévé képernyőjén, de arra talán kevesen tippelnének, hogy mind a népszerű színész, mind az Országos Mentőszolgálat szóvivője verset mond…..
Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor -gyerekek módjára- egyszerűen csak fordítva kellene a világra néznünk, hogy minden kerek legyen. Ezt a sok felnőtt által is vágyott Fordított Világot álmodta meg és mutatja be gyermekverseken keresztül mindenki számára Erdős László könyve, amely híres…..
A bizonytalanság, a rohanó életmód bizony sok stresszt tud okozni. Hosszútávon ez egészen biztosan kihat az egészségre is, amit mindenki szeretne elkerülni. Most mutatunk egy trükköt, ami segít enyhíteni a benned gyülemlő stresszt. Próbáld ki Te is!..
A tél közeledtével jobban igényli szervezetünk azokat a kezeléseket, amelyek segítenek némi melegséget csempészni az egyre hidegebbé váló napokba. Szeretjük, ha megbizsergetik érzékszerveinket, a méz pedig pont ilyen. Még látványra is lenyűgöző, selymes ízét pedig már a szánkban érezzük. Amikor…..
Betegnek lenni az egyik legrosszabb dolog a világon. Különösen akkor elszomorító, ha kinézünk az ablakon és a látványtól nem hogy jobban lennénk, hanem még inkább a letargia lesz úrrá rajtunk. Újra és újra a zsebkendő után nyúlunk és nem látjuk, mikor lesz vége a szörnyű állapotnak. Nehéz belőle…..
Mindenki másként reagál arra, amikor valami vagy éppen valaki felidegesíti. Akad, aki magából kikelve üvölt percekig, más csak csendesen dühöng. Te milyen vagy, amikor felmérgesítenek? Nézd meg, milyenek az egyes csillagjegyek szülöttei, amikor feldühítik őket!..
A hidegebb, csapadékos idő beköszöntével bőrünk egészsége talán még hangsúlyosabb szerepet kap. Bár a melegről egy ideig lemondhatunk, az ősz jó alkalmat ad a forróság okozta károk eltüntetésére, enyhítésére, vagyis bőrünk regenerálására. Összegyűjtöttünk néhány egyszerű, mégis hatékony tippet,…..
Gyakran masszírozol másokat és szeretnéd, hogy az élmény maradandó legyen a kezeid között megfordulók számára? Akár hobbiból, akár komolyabb keretek között teszed, nem árt, ha odafigyelsz ezekre. Olvasd el tippjeinket, hogy olyan észbontó masszázst nyújthass, aminek nyomán mindenki elégedetten…..
A feszített tempójú életmóddal egyenes arányban egyre több betegséggel kell megküzdeniük az embereknek. Állandósul a feszültség, a stressz pedig senkit nem kímél. A mozgásszegény életmód következtében mind többen szenvednek hát- és derékfájástól, amire nem minden esetben akad hatékony…..
A fogyásnak nagyon sok lehetséges módja ismert. Van, aki az edzésben, a mozgásban hisz, van, aki bármilyen új vagy régi fogyókúrás módszert kipróbál a tartós súlyvesztés érdekében. Na, és persze van, aki a masszázshoz, mint az egyik leghatékonyabb fogyasztó terápiához fordul segítségért. Ismerd…..
Fáradt, élettelen arcbőr és táskák a szemed alatt? Már a tükörbe is félve tekintesz, mert nehezen barátkozol meg az arccal, aki a túloldalról néz vissza rád? A jó hír, hogy van egy módszer, ami meglepő eredményeket hoz azoknál, akik már kipróbálták. Tanuld meg Te is a Tanaka masszázst!..
A lámpa pirosra vált és már elő is kerül az okostelefon: megy a chat a barátokkal, készül a szelfi, mindenki éli az életét a virtuális térben. Miközben az emberi figyelmetlenségnek "köszönhetően" másoknak az élete gyökeresen megváltozik. A videóban a szereplőket arra kérik, meséljék el, hogyan…..
Lábaid egész nap jó szolgálatot téve visznek téged, amerre csak szeretnéd, de teljesítőképességük nekik is véges: este ők azok, akik elsőként jelzik, ideje megállnod és megpihenned. S, ha már leültél, biztosan tudod, a láb mindig kéznél van! Kezdődhet tehát egy kis lábmasszázs, aminek nem csak…..
Kevés megosztóbb dolog létezik a világon a horoszkópok világánál. Van, aki a mindennapjait is a csillagjegyek állása szerint éli és szervezi, míg mások csípőből elutasítják, sőt leginkább tudomást sem vesznek róla. Ma már mindenről készül horoszkóp, így csodák csodájára a férfiak hűsége is téma…..
Bár sokan úgy gondolják, elég jól ismerik a saját testüket, mindig derülnek ki róla olyan tények, amik meglepetésre adnak okot. Igaz ez a férfiakra és a nőkre egyaránt. Olvass most el 21 érdekességet a női testtel kapcsolatban, amikről lehet, hogy eddig sejtésed sem volt. ..
Nehezen sikerül esténként az elalvás, ráadásul mire nagy nehezen álomba szenderülsz, újra felriadsz valamire, hogy aztán újból elölről kezdődjön a procedúra? Már minden trükköt bevetettél, hogy jól aludj, mégsem nyugodtak az éjszakáid? Ne számold tovább a bárányokat! Inkább próbáld ki a 60…..
Néha bizony nagyon keskeny határmezsgye húzódik a két, könnyen összetéveszthető érzés között: a vágy és a szerelem sokakat megtéveszt és félrevezet. Nagyon nehéz eldönteni ugyanis, hogy tényleg szeretünk-e valakit vagy pusztán vágyunk rá, hogy végre közel kerülhessünk valakihez. Az alábbi rajzok…..
Egy illóolajos masszázs azon kívül, hogy pihentet, a bőröddel is csodákat tesz. Saját magad készítenéd a masszázsolajat? Figyelj oda a megfelelő összetevőkre, nem is gondolnád, milyen sokat számít! Nézd meg ennek a kímélő masszázsolajnak a receptjét és már hozzá is foghatsz!..
Kevés szebb és romantikusabb dolog létezik egy pár életében a közös alvásnál. Legalábbis kezdetben, aztán -sok más dologhoz hasonlóan- ez is megváltozik. A következő vicces képregényben az együtt alvás fázisait láthatjátok, a szoros összebújástól egészen a denevér módjára fejjel lefelé lógásig...
Gyakran érzed úgy, hogy képtelen vagy száz százalékosan a munkádra összpontosítani? Nem újdonság, hogy ezzel nem vagy egyedül. A munkahelyi koncentrációt már a legkisebb inger is képes megzavarni, ez pedig véget is vethet a reggel még ígéretesen induló napnak. Elkerülnéd ezt? Mutatunk  tippet,…..
Te is azoknak a táborába tartozol, akik legtöbbször kihagyják a nap első étkezését? Nem is tudod, milyen rosszul teszed! Számos oka van, amiért mindenki unalomig ismételte már: ez a nap legfontosabb étkezése! Apropó, azt említettük már, hogy a reggeli a nap legfontosabb…..
Gyönyörű esküvő, fantasztikus nászút, de egyszer véget érnek a mézeshetek és vissza kell zökkenni a hétköznapok sokszor zord valóságába. Ilyenkor már előfordulnak néha kisebb, néha nagyobb hullámvölgyek, amelyeken immár férjként és feleségként, vagyis egy csapatként kell úrrá lennetek.   De…..
Előfordult már, hogy tanácstalanul toporogtál a spájzban vagy a hűtő előtt, azon gondolkodva, mit tegyél a kezedben tartott étellel? Zavartan böngészed a címkén lévő sok-sok dátumot, majd miután rájössz, hogy úgysem igazodsz ki ki rajta, inkább megszabadulsz az egésztől.   Vannak azonban olyan…..
Néha bármit megtennénk azért, hogy pattanásig feszült idegességünket csillapítsuk. Ilyenkor nem árt, ha teljesen természetes szerekhez vagy bevált módszerekhez folyamodunk. Nézzünk néhány egyszerűen bárki számára alkalmazható akupresszúrás módszert...
Szeretünk hinni a szemünknek, pedig sokszor tapasztaljuk, hogy nem mindig érdemes. Egy-egy jól elkapott pillanat vagy megfelelően használt Photoshop-effekt csodákra képes. Ahogy az a következő képeknél is történt...