Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félmeztelencsigazokni

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongyahogy H E L Y R E I G A Z Í T Á S ! 2017. augusztus hó 25. posztomban tett kijelentéseim, melynek lényege szerint az RTL Klub 2011 májusában fogva tartott volna, nem felelnek meg a valóságnak. Nem történt semmiféle fogva tartás. Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy a mosdóra is…..
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
Mióta kiderült, hogy az ismeretségi körben van egy srác, aki melegpornókban szerepelt, azóta akartam rávenni, hogy meséljen róla. Amikor végül sor került a beszélgetésre, rengeteg kérdés merült fel bennem, de nem tudtam, hogyan hozakodhatnék elő velük. Aztán kiderült, hogy egyszerűen csak fel kell…..
Picit megkésve került hozzánk a Huawei kistesójának, a Honornak a legújabb zászlóshajója, de már nagyon vártuk, hiszen a családban régóta használatban van a korábbi 6 és 6 Plus változat. Kíváncsi voltam, hogy még mindig hozza-e azt a minőséget, amivel legutóbb elnyerte a szívünket és hogy 2017-ben…..
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Jimmy Hoppkins barátom vendégcikke Mielőtt belekezdenék ebbe a cikkbe, fontos megjegyeznem, hogy az eddigi kapcsolatom az okos telefonokkal a Windows Phone operációs rendszerű Nokia Lumia 530 és az Android 4.0 alapon futó ZTE Blade III volt (mint póttelefon vészhelyzetre). 2014-ig ugyanis a régi…..
Félmeztelencsigazokni 2017.03.17 08:56:58
@-Britpopper-: gyakorlatilag a létező legszarabb gyártó termékét vetted. Kínai telefonokkal foglalkozó fórumokon Doogee/HomTom, Elephone, Umi/Umidigi kb. szitokszó. Add el gyorsan és vegyél egy Blackview-t, vagy Oukitelt. Utóbbitól az U20 Plus abszolút jó, Rendeljkinait.blog.hu is tesztelte.
A 15 tanácsot az elmúlt évek tapasztalataiból gyűjtöttem össze. Ma már az economyn is komfortosaban utazom. Megmutatom, hogy varázsolj business classt a turista osztályból! Sanghajból hazafelé az Air China járatán utaztam turista osztályon. Az odafele tapasztalt business kényelmi funkciókat…..
Nálam járt az Umi Z, a sorozat zászlóshajója. Sokat vártam a telefontól, mert a beépített hardver igen erősnek ígérkezett, és nagyon reméltem, hogy a szoftveres részt sem rontották el. Kamera fronton is sok nyalánkságot tartogatott a modell, cserébe viszont magasabb, nettó 68.700 forintos árat kell…..
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
Melegedő Bocsi, te meleg vagy? 2017.01.10 22:16:10
Életem során rengetegszer belefutottam már olyan kérdésbe barátoktól, iskolatársaktól, kollégáktól, hogy “Figyelj, van ez az ismerősöm, szerintem buzi, de nem biztos. Hogy lehetne ezt kideríteni?” Erre általában az a válaszom, hogy ballagj szépen oda hozzá, és kérdezd meg tőle. Ennél egyszerűbb…..
Tech Mester IOS vagy Android? 2017.01.10 13:46:10
Hogy melyik lenne a jobb? Sajnos teljes biztonsággal nem mondatom ki egyiket sem. Lényegében két forradalmi rendszerről beszélünk, akik tervezői olykor-olykor koppintanak egymásról egy keveset. Na de ki nem csinálja ezt a 2010-es években? Rajtuk kívül, valahol legalább 3 testhosszal lemaradva…..
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
Horvátországba készülsz a nyáron? Nem szeretnéd a fél Tescót a csomagtartóban magaddal vinni? Gondolom Téged is érdekelnek milyenek most az árak Horvátország különböző területein. Ebben szeretnénk egy kis segítséget adni. Fontos! Ez egy tájékoztató, kalkulációs cikk. Részletesen itt követjük az…..
A családdal szeretünk repülővel utazni a nyaralásra, mivel a legközelebbi tengerpart legalább 7 órás autózásra van, ezért az igazi kikapcsolódás nekünk az, ha nem egy félnapos autóúttal kezdődik és végződik. Az olcsó repjegy lefoglalásához viszont nem árt körültekintően foglalni. Azt persze talán…..
Eleged van abból, hogy bárhova is teszed otthon azt az „átkozott” wifi-routert (vagy teszi a kábeles), mindig van olyan része a háznak, ahol nincs elég térerő? Ne aggódj, nem kell méregdrága, irodaházakban alkalmazott sugárzóra szórnod a pénzed, az alábbi filléres praktikával ugyanis könnyedén…..