Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány elvesztette a kvótapert az Európai Unióval szemben. A vereséggel minden bizonnyal számoltak, sőt nem lenne meglepő az sem, hogy kifejezetten betervezték előre. A Fidesznek úgy kellett ez, mint egy falat kenyér. A migránsvonat épp lassulóban van, a hisztériakeltés ugyan elérte…..
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2017.09.08 04:13:23
@Bobby Newmark: "egy gazdag meg felrobbanthat egy kibaszott stadiont is, aztán meg szépen kivásárolja magát a jogszolgáltatásból. "

ja persze. Meselj, hany gazdag kinai uzletember kovetett el terrorcselekmenyt az elmult 3 evben Europaban ?
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba. A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve…..
Múlt hét pénteken a Lokál című napilap egy érdekes cikket tett közzé, melynek lényege, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke meleg. Az önmagában rendkívül szomorú és elkeserítő, hogy napjainkban a homoszexualitás azt jelenheti, hogy valaki rossz ember, vagy annak próbálják beállítani. De most a lényeg…..
Mint az közismert, az élet sokszor utánozza a művészetet. A Tanú című film ma a velünk élő rögvalóság...
valami nem stimmel. Nem és nem akar összejönni ez az európai vétójog és befolyás érvényesítése, az európai erős emberkedés. Orbán Viktor hűséges fegyverhordozója, Kovács Zoltán tényleg mindent megpróbált, hogy kiköszörülje a két hete esett csorbát. Akkor ugyanis - mint azt számosan…..
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2016.03.09 01:34:43
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:
Nahat Schiffer kimondja, a valosagot, hogy Europaba ozonlo tomegek csak elenyeszo resze valodi menekult, erre hirtelen naci lesz.
Te valamilyen DK-s elmebeteg lehetsz, azok szoktak ilyen keptelen allatsagokat mondani.
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2016.03.08 12:49:53
„Nem nyilatkozunk arról, hogy miért vagyunk itt. Magánügy!” – ezzel hárították el az újságírók érdeklődését kedd délelőtt a Nemzeti Választási Irodánál kialakult tumultus résztvevői: egy csapat kigyúrt kopasz férfi, és egy idős néni. Szerintük tehát a népszavazás – a népszuverenitás közvetlen…..
Számunka is felháborító dolog történt ma a Nemzeti Választási Irodánál, ahol ismét szerették volna beadni a vasárnapi nyitva tartásról és annak eltörléséről szóló népszavazási indítványt, de erre a helyben megjelent kisportolt emberek miatt nem volt lehetőség. Ezúton szeretnénk elnézést kérni…..
Szerinted ki ő? Mit akar? És egyáltalán hogyan merészel ilyen pofátlanul, érzéketlenül, és mégis nagystílűen visszaélni a helyzetével? Megmondom inkább én. Egy bábu. Dróton rángatott macskajancsi. Kirakatfigura. Sokkal jobb, ha vele, és döbbenetes visszaéléseivel, a vele kapcsolatos, kétesnek…..
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2016.02.19 07:59:38
@Igazsagoszto buldog seriff: Az ilyen sorosbérenc, liberált buzeránsok mint ez pamut is, leszarják Trianont. Őket a Habony ügyben is, csak az zavarja, hogy egy férfi és egy nő kötött házaságot a muzeumban, és ez szerintük felháborító és undorító. Ha egy férfit vett volna el a Habony, a muzeumban, akkor az ilyen buzeráns pamutok, nem győznék lájkolni.
Korábban volt az a Fidesz, amely a középosztályi szavazóbázisának táplálásával és a baloldal párhuzamos, részben jogos gyalázásával jutott hatalomra és erősítette meg visszatérően a hatalmi bázisát. Igaz volt ez 1996 és 2013 között, bármilyen aktuális jelszó vitte is a prímet a párt politikájában. A…..
Jámbor András nagyon fontos dolgot mondott ki, és így kivételesen egyet kell értsek vele. "Tehát a baloldalnak, ha van még Magyarországon, az lenne a feladata, hogy ne az újabb és újabb korrupciós ügyeket csócsálja, tovább rontva az állam hitelességét, és tovább erősítve a politika korruptságáról…..
2015-ben a nemzeti össztermékünk 7-8%-a érkezik nyugati adófizetők támogatása nyomán megvalósuló beruházásokból és a külföldre szakadt magyarok hazautalásainak fogyasztásnövelő hatásából. Ezek híján a GDP-nk nem tudná eltartani a magyarokat, a maihoz képest jelentős…..
Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2015.12.22 00:27:19