Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LexAndrew12

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözöllek Kedves Kíváncsi Olvasóm! Ma egy olyan témáról írok, amely eszméletlen módon megosztja a társadalmat, és óriási ellenszenvet épített fel jó néhány magyar háztartásban is. Ahogy az a címből is kiderült, ez nem más, mint az MLM rendszer (annak, aki nem tudná, mi az az MLM : Multi Level…..
Több helyen visszaköszönt a napokban egy szűk 12 perces videó, mely „Orvosok: a hús okozza a rákot és a diabéteszt” címmel fut. Komoly erőfeszítéseket téve végignéztem a filmecskét. Gyakorlatilag órákig lehetne elemezni, cáfolni a videó kijelentéseit, így csak a legfontosabb megcsúszásokból…..
Madárcsicsergős szép jó reggelt Kedves Olvasó!      "Csokiiiiii!!!! Sütiiiii!!!!" - Ismerős az érzés? Amikor esetlegesen még nem is látjuk meg, de beugrik, és onnantól kezdve minden akadályt úgy állnánk, mint Rambo a golyózábort, csak hogy megkaphassuk szeretett - vagy éppen imádott -…..
  Helló Mindenki! (így hosszú idők után ismét)    Ma egy újabb érdekes témát hoztam, amin lehet lelkizni sokáig. Ja, nem. A tőlem megszokottól kicsit távolabb álló, ám mégsem teljesen életidegen ötlettel közelítelek meg Benneteket Kedves Híveim.   Mivel ma Magyarországon mindenki megengedheti…..
Ismét egy gazdag évünk volt, igaz? Most megmutatom, mely recepteket szerettétek a leginkább 2016-ban. Nem lep meg, hogy többségben vannak az édességek, de örülök, hogy nem csak azok kerültek a top 10-es listára. :-) A legnagyobb meglepetés nekem idén a zúzapörkölt népszerűsége volt, amit rengetegen…..
  Na hello ismét Mindenki! Az elmúlt két napban ömlöttek belőlem a gondolatok, és úgy gondoltam, ma pihenőnapot tartok. Aztán rájöttem, hogy a konditermes elszántságom idején (Isten nyugosztalja) is a pihenőnapok tettek keresztbe (no meg a Burger King - Reklám helye itten vagyon). Úgyhogy ismét…..
Hello Mindenki! Ismét megszállt a szentlélek, és billentyűzetet ragadtam, hogy átadhassak néhány gondolatot, melyeket továbbra is saját tapasztalatokon építettem fel. Mai témámnak véleményem szerint a párkapcsolat egyik legfontosabb pillérét hoztam, mely nem más, mint a Kommunikáció. Persze,…..
  Hello Mindenki! Nagyon sok bejegyzést olvastam már a témával kapcsolatban, leginkább női íróktól, ám férfiaktól annál kevesebbet. Pedig ez nem egy egyirányú, tipikusan csak nőket megszálló téma, amihez a pasik egyáltalán nem értenek. Csak hát az egó (természetesen tisztelet a kivételnek)... Úgy…..
  Mit jelent napjainkban a Karácsony? Mikor is kezdődik a Karácsony? Szeretjük vagy ki nem állhatjuk ezt az Ünnepet?...  Azért választottam ezt a témát mai bejegyzésemhez, mert számtalan ehhez hasonló kérdéssel szembesültem az utóbbi napokban, hetekben, és elkezdett…..