Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aazami (törölt)

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
Aazami (törölt) 2010.11.02 12:53:23
@nemtommilegyenanickem:

Ezen én is kibuktam. Remélem a posztoló rendesen kapaszkodik. Igaz akinek almája van... :-)
A Műgyűjtők éjszakáján volt valami jó is abban, hogy nem rendelték ki a parkoló autókat a Falk Miksa utcából, így találkozhattunk egy igazi szörnyeteggel. Egy Rolls-Royce Phantom parkolt, vagyis próbált meg parkolni, lehetőségeihez képest vonalon belül.Képeken már sokszor,…..
Talán hallottatok már arról, hogy a Google a Sony-val, az Intellel meg a Logitech-kel közösen készíti a jövő tévéjét, ami valami olyasmi, mint az Apple TV, csak kicsit még több annál: a filmek letöltése mellett még nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók a neten,…..
Aazami (törölt) 2010.10.10 10:47:11
@Ana.Ge:
Egyet értek. Amúgy ebből is látszik, hogy magukat nagy szakértőnek gondoló uraságok nem tudják levenni az apple szemellenzőt. Jó lenne, ha rájönnének, hogy van élet sztív dzsobszon túl!!!
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
Aazami (törölt) 2010.10.02 18:46:12
@John A. Dragon prof: na ez nem teljesen így van. Áttértem HTC Touch Pro 2-ről iPhone 4-re. Értem én, hogy vastagabb vas van alatta, értem, hogy keményebb képernyő van. De akkor: én overclock-oltam a HTC-met 700-ig. A képernyő pedig csak 800x480 volt. De akkor az 1500-s akku miért bírta 2 napig, az alma pedig miért bírja 1 napig dettó ugyan olyan használatnál? Ja még mielőtt: 4. hete használom az almát, volt időm kiismerni :-)
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Lángoló Gitárok Tankok a tetőn 2010.09.20 13:00:00
Nem voltunk ott a Tankcsapda múlt heti, különleges koncertjén, amire a Párisi Nagyáruház tetején került sor, és aminek az apropója a zenekar tavalyi születésnapos buliját tartalmazó DVD premierje volt. A bulit a Tankcsapda a NeoFM-mnel, pontosabban a Bumeráng című műsorukkal…..
Aazami (törölt) 2010.09.21 07:36:44
@bandigyerek: Hát igen. ízlésekről vitatkozni komoly intelligenciára vall. Ennél lejjebb, már csak ha a vakondok is megérkeznének
Nem is akármilyet: a Deglon társaság Meeting Knife Set névre hallgató készletét, amely négy, különböző funkcióra tervezett szerszámot tartalmaz. Mia Schmallenbach formaterve az egyik legszebb megoldás, ami ebben a műfajban kapható, a design mindemellett nem nélkülözi a…..
Aazami (törölt) 2010.07.28 08:52:51
@www.Bisex.hu:
mi az a kinocera????
Belátható időn belül kilencre nőhet a szabványméretű budapesti jégkorongpályák száma. Ezek közül hét fedett. Jelenleg kettő épül, illetve tervezés alatt áll. Ha mindegyik üzembe áll, Budapest eléri Prága jégkorongpálya-fejlettségi szintjét. Ugyan mindez egyelőre még…..
Aazami (törölt) 2010.07.21 07:16:01
@Ezt a népet sajnáljam?:

Minek: azért, hogy lehessen hol edzeni okos gyerek. Talán sportra kellene költeni annak a pénznek a századát, amit elsikkasztanak. Tudod nem csak profi sport, hanem amatőr sport is van. Vagy menjek inkább kocsmázni edzés helyett?
  Olvasom a helyi sajtó (heol.hu) napi híreit, olvasok, és csodálkozom, nem először és nem is utoljára: milyen országban élünk? Három (vagy négy) „fiatal”, köztük a híres „befogadó falu”,  Tarnabod befogadottjainak egyike – ez a körülményes megfogalmazás…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Aazami (törölt) 2010.03.23 07:55:05
@Cs@tLós:
És a felhasználói felületet mennyire tudod változtatni az iPhone-on?
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
Aazami (törölt) 2010.03.15 12:54:30
@grimbusz:
Nálad a pont!!!
A terrorizmus, pontosabban az ettől való félelem (főleg az emlékezetes, és általunk is bemutatott 9/11 óta) belopakodott a hétköznapjainkat betöltő gondolatok közé. Mondom ezt akkor is, ha tudom, hogy Magyarország közelmúltját és jelenét (pár elmekórtani, és szerény…..
Aazami (törölt) 2010.03.15 09:15:11
@Wucli Tóbiásné:
Szerintem, ha csecsenek szerezték is be a robbanóanyagokat, nem volt nehéz dolguk. Ismerek pár orosz katonát, akik úgy úszták meg (kevesebb ideig szoptak) a katonaságot, hogy MIG-eket beleztek ki (nem egy repülő századnál) és a tábornokok adták tovább a berendezéseket. Hogy kiknek? Úgy gondolják, hogy a ferdeszemű komák jutottak így hozzá a cucchoz. Ja és papíron minden repülő meg volt, mert az ellenőrzés saját szemével látta azokat :-)
Szóval Oroszországban akkoriban egy kis pénzmag ellenében bármihez hozzá lehetett jutni.
Aazami (törölt) 2010.03.15 10:16:02
@min:
Most már több pénz kell, mint akkoriban :-) Változnak az idők.
Kedves Munkahelyi Terror blog! Biztosan tudjátok, hogy a tömeges elbocsátásoknál először a kölcsönzött munkaerőt küldik el.Én most így dolgoztam két hónapot, kiszolgáltatva bérbeadónak-bérbevevőnek egyaránt. Egy biztos: az alkalmazott csak a rövidebbet húzhatja.   Ez a…..
Aazami (törölt) 2010.02.19 10:05:52
@Babette:
Hogy szokott kinézni a CSS? Tahomában kell megírni a progit? Nem mindegy?
Aazami (törölt) 2010.02.19 10:11:46
@Strici:
Azt tudom! De stíluslapnak hogyan kell kinéznie? Valami speckó elvárása van vele :-)? Ezt csöppet nem értettem babette leírásában.
Amúgy meg teljesen nyugodt vagyok.
Aazami (törölt) 2010.02.19 10:16:28
@OlefGunnarson:
Nem, mert csöppet hiányos ismeretekről árulkodnak a hozzászólások.
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Irán, miközben a NAÜ idegein zongorázik az urándúsítás ellenőrzésének kérdésében játszott csiki-csukival, más fronton is keménykedik. Az MTI híre szerint máris lopakodó repülőgépet gyártanak, amely pillanatokon belül bevethető is lesz. Nem ez az első ilyen hír az elmúlt…..
Aazami (törölt) 2010.02.09 11:41:51
@ralf:
Akkor ennyi erővel Izrael is lehet mumus. Ja csak ők a demokrácia nevében teszik, amit tesznek...
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Aazami (törölt) 2010.02.05 08:07:41
@Simoo:
Igen, biztos igazad van. És az a sok csúsztatás és hazugság amit a hírekben nyomnak az is csak tévedés. Ja, ma rossz képet raknak fel, holnap meg azt mondanak, amit akarnak, és aminek semmi igazságtartalma nincs. Ezt barátom bulvárnak hívják. Kb. a blikk szintjén van minden fos híradó. Ezért ki is szoktam hagyni az életemből.
Nem, nem és nem, sajnos nem bilincsbe verve vádlottként került bekísérésre, de ott volt minden kétséget kizáróan. A Manchesteri rendőrség számítógépein, és ezzel kb. három napra meghiúsult a feltételezett elkövetők és a gyanús gépjárművek ellenőrzése. Mintha egy…..
Habár ez most nem a Gyilkos számok című sorozat különkiadása, de abban talán Charlie Eppes is egyetértene, nem kicsi ez az érték. Az Anti-Phishing Working Group most megjelent 2009 III negyedéves jelentéséből nemcsak ez derült ki, hanem bepillantást kaphatunk az adathalászattal…..
Aazami (törölt) 2010.01.29 09:34:10
@Birkesz:
Az gáz. Én, mint banki IT-s nagyon nem hagynám a CIB IT vezetője helyében. De ez is csak addig fog menni náluk még nem kapnak egy fasza kis támadást mondjuk orosz honból, vagy a kínai teljesen baráti népköztársaságból :-)
Aazami (törölt) 2010.01.29 09:48:35
@Viktus:

Ne én is ezt akartam írni igazi hősnek, csak elkéstem
A Mirror hívta fel a figyelmet a BulletFlight nevű alkalmazásra, ami egy nagyon hasznos kis progi, ha valakinek jó messziről akarod cafatokká lőni a fejét. A program, amit a lap szerint az Afganisztánban szolgáló katonák is előszeretettel használnak, segít kiszámítani a golyó…..
Mi sem jelzi jobban a mai Magyarország abszurd közállapotát, mint az a tény, hogy idén november 18-i határidővel az ORTT megszüntette az ország legnagyobb hallgatottságú rádiójának műsorszolgáltatási jogát. A Slágerrádió működésének utolsó néhány hetében, a világon…..
Hasonló címmel sok helyen találkozhattunk a karácsonyi vásárlási őrület kezdetén megnyitott budai pláza kapcsán, de Xaba története nem erről szól, hanem az Örs Vezér terén lévő bútoráruház mélygarázsáról. Itt nem a szellőztető rendszer volt a rossz az ünnep előtti…..
Aazami (törölt) 2009.12.30 13:32:19
@Matko Destanov:

Azt nem a 48-ból szokás???
Immár lassan egy hete, hogy valós időben követhető, melyik vonat éppen merre jár, esetleg véletlen lemaradásban van-e a menetrendhez képest. Ez a szolgáltatás, amellett, hogy tényleg jó, remek alkalmat ad mindenféle érdekes felfedezésekre. Például párosítsuk össze az Elvirát…..
Aazami (törölt) 2009.12.19 10:31:21
@Krajcs:

Ez igaz, de gondolom, hogy nem 11 másodpercet késtek átlagban a vonatok!
A postjainkban már többször is előkerült Brazília, mint potenciális befektetési célpont, többek között elég csak a nyersanyagok exportban betöltött szerepére vagy a közelgő labdarúgó világbajnokságra és nyári olimpiára gondolnunk, azonban a kormány most egy nem túl…..