Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gotha2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly az Orbán-kormány regnálásnak első három évét hasonlítottuk össze a Gyurcsány-kormányéval a két ciklus azonos szakaszaiban. Most újra megnézzük a mindenkori nagyobbik kormánypárt és az ellenzék támogatottságát, a kormányfőik népszerűségét, a kormányok…..
Komor hangulatú cikkekben készíti fel a kormánysajtó a híveket a magyar költségvetési politika várható kudarcára, azaz hogy Brüsszel valószínűleg fenn fogja tartani a túlzott deficit eljárást. A Magyar Hírlap és az MNO kettős mércét emleget: a sajátjukét és Brüsszelét. A…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Szemetelni bunkóság, mindegy is, hogy valaki gyalog teszi vagy az autó ablakán vág ki valamit. Akkor is láthatóan mérges voltam, amikor a balfi blogos hétvégén láttam ilyet a keménymag egyik tagjától, aki remélhetőleg fogta a többiek tekintetéből az üzenetet és azóta sem…..
Gotha2 2010.08.07 18:22:14
Királylányéknak sikerült egy nem csak szimplán link autószerelőt kifogniuk, hanem egy igazi pancser társaságot, de sajnos minden hiába, mert az elvégzett munkákról nem kértek számlát. Ügyvédhez fordulnak segítségért, mert nem akarják annyiban hagyni az ügyet, nehogy más is…..
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Gotha2 2010.03.29 21:56:13
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Gotha2 2010.02.03 15:18:12
@Serena: A föld nem a Mo-i pár ezer db sok lóerős kocsi miatt fog megpusztulni. ezeket a kéréseket a kínai nagykövetséghez kellene intézned. - Itt most a lehúzásról van szó..
Gotha2 2010.02.16 08:57:30
@lipicaicukorgyaros: Ez az igazi jómagyar hozzáállás, dögöljön a szomszéd tehene.. Gratulálok..
Gotha2 2010.02.17 22:52:28
Töröljék el, úgy cakk-pakk az egészet repülőstül, hajóstúl, mindenestül, a kitalálóinak meg pár saller jobbról-balról.
1. Az autóknál maradva így is megvalósul már a több lóerő többet fizet elv, f..nak kellet bolygatni, ráadásul emelték is az alapsarcot. A vagyonadót ráadásul nem úgy vezették be, hogy - jól van komám, ha erős autót szándékszol venni, akkor úgy készülj, hogy mi nem nézzük ám jó szemmel a luxusdolgaidat és ezért TE fizetni fogsz nem keveset - hanem mindenkit egyszerre jól megszopatva.
2. Van már bőven sarc, többek között plusz jövedéki adó, vagyonosodási illeték, (bár ezt nem tudom miért fizetem, hiszen ugyanannyival szegényebb is lettem amikor megvettem az autót), jövőre jön majd a LE alapú KGFB, itt van az egyik legdrágább autópálya matrica ár/érték arányban, stb, stb
3. Kicsit az az érzésem, hogy nagy és bölcs népi vezetőink nem ismerik azt a mondást, - hogy aki sokat markol, keveset fog..
Kifejtve: az erős/drága autók egy jó részét már máshol veszik, ott fizetik az adót, a KGFB-t, de itthon használják az utakat. Ezen sokkal többet bukik a a költségvetés, mint annak a 70x ezres közösségnek a megsarcolásával beszed, akik erős autót merészeltek venni. Nyilván ha valami értelmesebb koncepció látna napvilágot valamelyik NKH-s gyökér agyából, nem gondolkozna senki ezen, hogy máshol vegye/helyezze üzembe, bár nem hinném, hogy valaha erre sor kerül...
A nagy márkák gyárainak Kínába költözése után az ott készült cuccokkal párhuzamosan azok nagyipari méretekben gyártott hamisítványai is elárasztották a viágot. Milyen jó is volta annak idején az akkor még lengyel piacnak hívott zsibvásáron azzal szórakozni, hogy ki talál…..
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Nem, dehogyis, nem Magyarországon. Bodesco müncheni útján fotografálta a lenti képeket. Jól nézzétek meg, ilyet itthon nem sűrűn látni. Másfelől nézve viszont azt is láthatjuk, hogy a precíz és szabálytisztelő hírében álló németek közt is van olyan, aki azt hiszi, hogy ő…..
w Cigányút 2008.05.16 05:00:00
                                          Késő éjjel kopognak az ablakon.              …..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..