Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HasPoch

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO tegnap, az amerikai tévékritikusok nyári turnéján jelentette be, hogy az eredetileg hét évadosra tervezett Trónok harca inkább nyolc évados lesz, azaz a most forgatott hatodik évaddal együtt még három kanyar van a sztoriban. Ez még nem minden, a kábelcsatorna egy…..
Baljós csend honol Olaszországban, a tömeg lélegzetvisszafojtva figyel. A RAI bejelenti, hogy Diego leütési ára £26m, a boldog tulajdonos a Juventus. Mocorgás támad az első sorokban, de a hangoskodókat lepisszegik. Nem erre várnak. A speaker felolvassa CéRonaldó nyílt…..
HasPoch 2009.02.08 16:12:29
HasPoch 2009.02.08 16:08:25
Nagy szavak, terjengős bevezetés és negédes, a bajnokot dicsőítő körmondatok helyett essünk túl rajta, csak így, tényszerűen: 2008 bajnoka a Serie A legerősebb csapata, az Internazionale. A következő hetekben, ígérjük, addig szopjuk az Intert, míg be nem rekedünk, amit most csak…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..