Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pro

9 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos tehát, tavaly Sziget előtt egy jó héttel döntöttünk úgy, hogy készítünk magunknak és barátainknak egy olyan web appot, ami szórakoztatóbbá teszi számunkra a szigetelést. A neve Szig.it lett, és akik tavaly próbálták, azok tudják, hogy nagyjából miről beszélünk: egy,…..
Pro 2011.08.09 18:00:06
@ebertek: a következő indításod után stabilabb lesz ha minden igaz.
Pro 2011.08.09 20:12:00
@devDavid: tavalyi utan kb netto egy het
A koncept videó jól fogalmazza meg azt az igényt, hogy abban a világban, ahol rengeteg élő információ áll rendelkezésünkre, milyen harmonikusan is tudna beépülni a technológia egy város mindennapjaiba. Szerintem a legfontosabb az egészben nem is a megvalósítás mikéntje, a…..
Pro 2011.07.15 00:39:53
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
Pro 2011.02.02 22:39:50
Az európai mobilszolgáltatóktól származik az a pletyka, hogy az Apple egy speciális SIM-kártyán dolgozik, mellyel a felhasználók közvetlenül az Apple App Store-ból tudják megrendelni az iPhone-t. A hírek szerint a cég bele akarja építeni a kártyát a mobilba. A felhasználók…..
A Google.hu (és a kereső egyéb lokalizált oldalai is) a mai napon egy elég rossz minőségű háttérképpel jelentkezett. Nyilvánvalóan az új háttérkép-funkció kampányáról van szó. Ugyanakkor az is érdekes, hogy míg a Google.com-on egyszerűen el lehet távolítani a kéretlen…..
Pro 2010.06.10 12:17:16
via s_teli Az Android 2.2 nemsokára megérkezik Nexus One-ra, és remélhetőleg nem sokkal utána Dezirére is. Huzzah...
Pro 2010.05.11 22:18:44
@hírbehozó: de legalább már tudjuk hogy a desire ütés álló is a bump ellenére is :)
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Pro 2010.04.20 15:49:24
@hírbehozó: tokeletesen mukodik 2.1-el spican a ustream app
Pro 2010.04.20 17:28:35
@devDavid: nehany hete elkezdett kijonni azthiszem nemeto-ban es franciao-ban, en a masodikbol hasznalom + lkmod 2.5.1 -et teljesen kellemes

appokhoz pedig: sms otp display
Pro 2010.04.20 17:38:52
@devDavid: elvileg egy hivatalos francia romot hasznalok angolul..

az sms otp display is kiralysag btw
A Zugügyvéd szerint is disszonáns, hogy magyar állampolgár nem élhet a választási jogával, ha külföldön dolgozik, és feladja itthoni lakását.Kedves Zug!Kivancsi vagyok a zugugyvedi velemenyedre. A jogi tenyallasegyertelmu, megis furcsanak tartom a helyzetet. Az Alkotmanyertelmeben…..
Mindenekelőtt nézzük meg a videót... Bár a technológia (vagyis a fotó alapján felismert szöveg és annak automatikus lefordítása) impozánsnak tűnik, ám szerintem nehezen lesz alkalmazható valós szituációkban. Gondoljunk csak bele, hogy hogyan néz ki egy átlagos…..
Pro 2010.02.19 13:03:45
@hírbehozó: 1.: prototype
2.: nem '93-ban akarunk ocrezni már
Darabonként 28,2 millió dollárért adná el a NASA két űrsiklóját, az Atlantist és az Endeavourt. Ez forintban most éppen 5,2 milliárdot jelentene, ha valaki komolyabban elgondolkodna az ötleten. A Discoveryről már lemaradtak az űrrajongók, azt odaígérték a Smithsonian…..
Miskolczy Csaba múltkori, a Kreatív Online-on megjelent cikkében arra szólított fel, hogy a nagy globális szolgáltatások helyett a hazaiakat kellene támogatnia a magyar netezőknek, hirdetőknek, ügynökségeknek. Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi vezetője a publicisztikához…..
Pro 2009.10.05 16:36:42
@hírbehozó: lehet hogy arra gondolt, hogy ha legnagyobb amit az iwiw fel tudott mutatni mostanában az egy opensocial implementáció akkor mérsékelten innovatív?
A Facebook saját hirdetési rendszerében található becslés szerint mára 320,760 ezer magyarországi felhasználója van a Facebooknak. Ez a becsült érték néhány hete még 300 ezer alatt volt (via ClearOnline).2008 januárjában 60 ezer, múlt télen pedig 140 ezer magyar felhasználója…..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
Pro 2009.07.08 14:02:48
@kM: Cloud and gOS are not affiliated with Google or their partners. a linkelt oldal aljáról.
Most esett be az origós sajtóközlemény az iwiwes kisalkalmazásokról. Akit érdekelnek az adatok, azoknak íme pár stat:  Egymás szemében (920 ezer júzer)Csajok és pasik (kb. 100 ezer júzer)Videotelefon (62 ezer júzer)Sün! Sün!! Sün!!! (47 ezer júzer)Az Alkalmazások aloldalt…..
Pro 2009.05.29 15:51:05
Új sorozatot indunk a blogon, mindenféle réges-régi kütyüt/műszaki terméket elevenítünk fel. Az első posztban a tévékről lesz szó.Mint sokunknak ebben az országban, az első tévénk (illetve szüleimé) egy Junoszty volt. Ha jól emlékszem, barna színű, nagyon pici (mint az…..
Mezei Áron együtt dolgozik a NIOK Alapítvánnyal különféle projekteken, és innen jött az ötlet: miért ne lehetne az egyszázalékos felajnánlásokhoz Facebook-minialkalmazást készíteni. Az ötlet és a megvalósítás tehát nem megrendelésre, nem is pénzért, hanem…..
Pro 2009.03.13 19:35:02
@znv: Az alkalmazás a nonprofit.hu -s adatbázisra támaszkodik. Melyik szervezetet nem találod? Remélhetőleg tudunk javítani rajta.

Áron
Még mindig nagyon sokan vásárolnak kizárólag hazai online boltokból, holott sok esetben nem csak az amerikai, de az európai kínálat is sokkal kedvezőbb. Olcsóbb hozzájutni bizonyos dolgokhoz, ha valamelyik másik európai országból rendeljük.Az Európai Bizottság tervei szerint az…..
Szegeden vagyok, és gondoltam megnézem, hogy ahol ma dolgom lesz, kell-e fizetni parkolásért. Ezért logikus lépésként elmentem a parkolást intéző társaság weblapjára, ami lássuk be, olyan, mintha a múlt századból került volna ide, csak valaki kicsit belepiszkált volna. Csúnya…..
Pro 2008.07.11 09:40:45
www.szepark.hu/terkep/terkep07.JPG

smsben is remekül lehet venni parkolójegyet 4444660-ra pannon/tmh-ról rendszám + jegytípussal
A Mozilla kiadta a Firefox böngésző első Release Candidate verzióját. (A szemfülesebbek már péntek óta ezt a böngészőverziót használják.) Ugye a szoftverfejlesztésnek ez az a szakasza, mely a legközelebb van a végső verzióhoz. Mostmár kizárólag kiemelkedően súlyos bugok…..
elötte:aptitude install psmisc make gcc linux-headers-2.6-686 (vagy a megfelelő linux-headers csomag)aztán mountoljuk fel a cddriveotVMwareTools*tar.gz -t csomagoljuk kivmware-install.plértelemszerűen válaszoljunkés kész..
A napokban kipróbáltam a Netvibes mobil változatát, és teljesen függővé váltam. Sima 3G telefonon sajnos elég lassan töltődött be az oldal, a Motorola Q9 viszont különösebb erőlködés nélkül nyitotta meg az oldalakat. Nagyon megkönnyíti a használatát, hogy a weben vagy…..
pear install channel://pear.php.net/PEAR_Frontend_Web-0.7.1cp /usr/share/php/docs/PEAR_Frontend_Web/docs/index.php.txt <docroot>/index.phpa <docroot>/index.php ba a következő sort kell felvenni pl debian esetén:$pear_user_config = '/etc/pear/pear.conf';chown -R www-data…..
RSSPost PHP Template tests 2007.08.13 17:41:34
I am not a big fan of templating solutions for PHP. The primary reason is because of Smarty. Its not fast compared to straight PHP and, IMO, its not that much better than PHP syntax wise. Its good for places where you need to force people to adhere to the MVC philosophy. A coworker of mine [...]..
Az alap debian ffmpeg nem mp3-al van fordítva, így flv generáláshoz (aminek van hangja is) vagy fordítani kell egyet, vagy a következő repository-ból kell felrakni az ffmpeget: http://www.debian-multimedia.org/index.htmlaz /etc/apt/sources.list-be: deb http://www.debian-multimedia.org…..
A fileokban vagy adatbázisban cacheljünk kérdés egyértelműen eldőlt ha a lokkolás és az invalidálás megoldott. Győztes a filerendszerbeli megoldás. Filesystem: This is ApacheBench, Version 2.0.41-dev <$Revision: 1.141 $> apache-2.0 Copyright (c) 1996 Adam Twiss, Zeus…..
Pro 2007.06.22 11:44:21