Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenusernamefoglalt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor merül fel a kérdés, mi az, ami miatt hazaköltöznek magyarok külföldről. A válasz persze sok esetben egyénfüggő, mindenkinek megvan a maga története. Attila hét év Anglia után döntött úgy, hogy családjával visszaköltöznek Magyarországra. A döntést leginkább az anyagiak motiválták, érdemes…..
mindenusernamefoglalt 2019.12.05 23:45:26
@Galuska Galagonyovich: evvel az állítással határozottan nem tudok egyetérteni. Nagyapámék 10 hektáron, Budapesten gazdálkodtak közel 60 évig, egyetlen forint állami támogatás nélkül és rendkívül jól ment nekik a szekér.
Én nem fogom megnézni, mert azt akarom, hogy lepjenek meg teljesen, de akit nem zavarnak az ilyen ízelítők, az itt feljebb megnézheti a Preacher. A sorozat egyébként május 22-én indul az AMC-n az Egyesült Államokban, mi május 30-án nézhetjük a magyar AMC-n...
mindenusernamefoglalt 2016.05.18 14:55:26
@exterminador: olvasd el a képregényt. nem az.
Bámulatos teljesítménynek tartom a Man of Steelt, ugyanis azt az egyedülálló hatást volt képes elérni, hogy minél többet gondolkodom rajta, annál kevésbé tetszik. (Abban sem vagyok már biztos, hogy tekinthetem-e még mérvadónak a kritikámat, mert az még valahonnan ennek a folyamatnak a közepéről…..
        A Csillagok Háborúja az amerikai közép-középosztály ízlését, kultúráját és attitűdjeit tükrözi, ami még mindig jobb, mint a Vasember kontra Amerika kapitány kontra Batman kontra Superman, ami az amerikai tizenhat éves gyerekek ízlését, kultúráját és…..