Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Art Architecture Design

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen oda vagyok a WC papír guriga újrahasznosításáért!Azt már gyerekkoromban is tudtam, hogy ez egy népszerű újrahasznosítási termék, de arra csak nemrég jöttem rá, hogy milyen jó dolgokat lehet belőle kihozni az egyszerű ceruzatartón vagy húsvéti nyuszin túl igazi ékessége lehet otthonunknak,…..
Most lehet sokan azt gondoljátok, hogy milyen ramaty ötletet hoztam nektek mára, mert már így is rengeteg ötlet van mindenki fejében, ha virágcserép dekorálásáról beszélünk, de belegondoltál abba, hogy mennyire szép egységet alkothatnak, ha mondjuk olyan textillel vonjuk be, amilyenből mondjuk a…..
Alapanyagok:Olcsó műanyag fehér kukaUniverzális festékek több színben (egy sötét és egy világos szín)Festék spray (arany)Poliuretán lakkSablonFinom csiszolópapír (80-as)Szivacs Elkészítés:A kukát a csiszolópapírral alaposan csiszoljuk át.Először vigyük fel a világosabb szint, majd a sötétebb színt…..
Kissé kórházi jellegű  fehér 4 fiókos komódomat fel akartam dobni kicsit, ellensúlyozva a téli depressziós időszakot.A kék tengerről álmodoztam és vettem dekor kavicsokat -ezek üvegből vannak- és műanyag delfinfigurákat az Egy Eurós boltban, tehát nem kellett nagy anyagi befektetés a dekorhoz.A…..
Szükséges anyagok: Befőttes üvegek Egy nagy marék csillámpor Ragasztó (pl. dekupázsragasztó) Ragasztószalag Én a képen látható keskeny nyakú üvegek dekorálásának nem sok értelmét látom, mert bár önmagukban nagyon szépek, de ezen kívül... Viszont befőttesüveggel készítve máris beindult a…..
Az ősz a meleg, simogató színek évszaka, ezt azt hiszem, megszavazhatjuk. Talán nem is véletlen, hogy nekem ilyenkor van a leginkább kedvem az évszakhoz illő dekorációk készítéséhez. A természetes csodás színei, illatai szinte könyörögnek, hogy csempésszek belőlük a lakásba is. Ez az őszszínű tál is…..
A papírguriga is sokféle dekorációs ötletet rejt magában, a belőle kialakított mintázatok feketére festve a kovácsolt vasat idézik. Elkészítésük nem ördöngösség, ellenkezőleg, nagyon is egyszerű és a papírgurigákon túlmenően csak ragasztóra meg festékre van hozzá szükség.  Tanácsos a ragasztás…..
Ez a naptár az egyik legjobb öltet, amivel mostanában találkoztam. Egyrészt rém praktikus, én pl. folyton elfelejtek egy-egy szülinapot. Beprogramozom az okostelefonon, karikázom a naptárban, néha mégis becsúszik egy kis hiba. Ez az öröknaptár pedig mindig szem előtt van, csak jól…..
Ez a káprázatos mécsestartó olyan gyönyörűen játszik a fénnyel, hogy nálam az abszolút KELL kategóriába esik. Egyébként is szeretem a gazdag (túl)burjánzó motívumokat, de így, e légiesen csillogó fehér/áttetsző színben még ízlésesebb, szerényebb, finomabb, elegánsabb.…..
A karácsonyi illatok egy legfontosabb tagja a fahéj, akinek a legjobb illatbarátai a narancs, a fenyő és a szegfűszeg. Ezeknek az illatos, ízletes fűszereknek, gyümölcsöknek a nevét nem csak a konyhában áldjuk, hiszen dekorációs célra is nagyon hasznosak. A egyszerű ugyanakkor…..
Csontváz levelek egy scrapbooking / papír művészeti kínálat, hogy nagyon szép, de hihetetlenül törékeny. Azt akartam, hogy valami, ami szép volt, ugyanúgy, de nem fog összeomlani, ha használják egy ruházati vagy kiegészítő elem. Ez a tű csipke csontváz hagy módszer a…..
Ha szeretnénk a kertünket környezetbarát módon kicsit megújítani, jó ötlet lehet néhány gumiabroncs segítségével egyedi megoldásokat létrehozni. Ráadásul még kis költségvetésből is megúszhatunk akár egy egészen látványos megoldást is. Csináld magad - kerti szökőkút…..
A családi fotókat szívesen nézegetjük nap mint nap. A fotókat gyűjthetjük albumban is, de sokkal többet láthatjuk őket, ha a lakást dekoráljuk velük. A fotók akkor mutatnak a legjobban, ha nem egy-egy darabot helyezünk el belőlük, hanem csoportokat képezünk. Itt van néhány…..
A legtermészetesebb lábtörlőt tudod létrehozni kövekből. Ehhez a különleges lábtörlőhöz először is el kell mennünk kirándulni, hogy összegyűjthessünk megfelelő mennyiségű és minőségű köveket. Ha azonban nincs kedved ezzel bíbelődni. Készíts magadnak kőből…..
A gyerekszobát különlegessé és egyedivé tehetjük néhány egyszerű ötlettel, ha van egy kis kézügyességünk. Ezek az ötletek szinte semmibe sem kerülnek, mégis nagyon látványos és szerethető lesz a végeredmény. 1. Gyerekszobai dekoráció - méhecskék   3 különleges…..
Tojástartóból virágos tükör - Csináld magad! - shabby chic stílusú tükör Mindig örülök az olyan ötleteknek, amikor egy haszontalanná vált dologból születik valami új, szép és hasznos. Ilyen ez a szép tükör is, ami remek kiegészítője lehet például egy shabby chic…..
Polcokból sosem elég a lakásba. Ha szükségünk van néhány új polcra, ne rohanjunk rögtön vásárolni. Nézzünk először szét a környezetünkben, hátha találunk olyan holmit, amiből különleges egyedi polcot készíthetünk. Nézd végig fotógalériánkat és meríts ihletet az új…..
Ha szeretnél valami különleges, extra dolgot tenni az asztalra a vendégeknek vagy éppen a családodnak, ne csak arra gondolj, hogy mit fognak enni-inni. Az is nagyon fontos, hogy milyen a tálalás módja. Még egy egyszerű vanília fagyi is különlegessé válik, ha nem a műanyag dobozból…..
A kövekkel történő dekorálás nagyon vidám időtöltés. Először is gyűjtenünk kell köveket, ahhoz pedig kirándulni kell menni. Egy egyszerű sétát is izgalmasabbá tehet a feladat, hogy köveket keresünk a kitalált dekorációhoz. Dekoráld az otthonod egyszerűen kövekkel -…..
A gyertya meleg fénye nem csak jó hangulatot teremt, melegséget áraszt, és kellemes pislákolásával ünnepi hangulatot hoz otthonunkba. Dekorációnak is tökéletes. Nálunk ahogy beköszönt a hidegebb idő, és egyre hamarabb sötétedik, hirtelen tele lesz a lakás gyertyákkal.…..
Mire érdemes figyelni mikor olvasó kuckót próbálsz kialakítani? A kényelem és a fény legyen az elsődleges szempont. Figyelj rá, hogy kényelmesen tudj ülni, úgy, hogy a gerinced egyenes legyen, és ne fájjon minden porcikád egy óraolvasás után. A másik fontos szempont a fény. A…..