Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S***ci

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
Ha még egyszer meghallom a Gondolatrendőrség által összeállított Garantáltan Nemzetbiztonságos Híradóban, hogy Hős Hazánk már megint a térdére fektette az Európai Uniót, aztán akácágakkal kiverte a valagát, én isten bizony kivágom a rádiót az ablakon. Könyörgöm,…..
Ritka, mint a fehér holló, mi? Az amerikai katonai terepjáróból lebutított, értelmetlenül pöffeszkedő városi szörny - ami mérete és fogyasztása mellett leginkább tulajdonosainak viselkedéséről híres - pár éve megalkotta saját biciklijét. A HUMMER bringa a márkához illően…..
S***ci 2014.02.14 17:18:11
@binary: Ez egy Paratrooper MTB (amerikai ejtőernyős katonai bringa) utánérzés, illetve ha jól látom annak a gyárilag Hummeresített verziója. Vagy egy nagyon jól sikerült kínai másolat, mert a kerekek kivételével eléggé Paratroopernek tűnik...
S***ci 2014.02.17 19:00:38
@binary: F*sz*. Ezek szerint a Paratrooper X-es logóját is lenyúlták...
Vasárnap a Simpsonsban a torrentezés volt a téma. Ez egyrészt pont olyan, mintha hirtelen megint 2006 lenne. Másrészt viszont elég aktuális, mert egy kanadai bíróság épp január 2-án ítélt 10,2 millió dolláros büntetésre egy férfit, aki egy olyan site-ot hosztolt, amin…..
S***ci 2014.01.08 20:30:11
@Beer Monster: akartad mondani: "Fent van már torenten?"
UPDATE 12/31: A diszpécser rögzített beszélgetésének ismeretében elmondható, hogy nem hangzott el a tételmondat, hogy azért nem mennének ki a fuvarért, mert "összekoszolná a vajúdó kismama az autót", amire ez a bejegyzés épült, tehát ebben a formában nem igaz. A Budapest Taxi…..
S***ci 2013.12.30 16:47:42
„2.1. Dohánybolt nem működhet másik dohánybolt bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül. 2.2. A 2.1. pontban foglalt rendelkezés akkor minősül megtartottnak, ha a dohányboltok (egymáshoz legközelebb eső) bejáratainak középvonalától számított…..
Sándor fájdalmas kommunikációs küzdelembe keveredett, amikor egy hibásan érkezett digitális rádiót akart kicseréltetni az Electronic-star.hu áruházban. Hetekig nem kapott értelmes választ, miután visszaküldte a magyar ügyfélszolgálatnak a selejtet. Aztán amikor a PayPalnél…..
S***ci 2013.10.26 19:45:02
@ghck: Mivel a termék hibásan érkezett, ezért nekik kell a csere költségeit állniuk, aminek része kell hogy legyen az is, hogy a visszaszállítás is díjmentes (főleg, hogy személyesen nem is lehetett visszavinni)
A garanciális javítás esetén se neked kell kifizetned a postaköltséget! Sok cég futárt is küld ingyen ilyen esetekben...
A képen egy kelet-közép-európai ország közállapotait rejtettük el. Kép via Zero...
S***ci 2013.08.23 19:21:17
@gyalog.galopp: Normális országban nem szegik meg a szabályokat, akkor se ha első értelmetlennek látszanak, mert betartják őket. PONT. Még két percre se. Még egy doboz cigiért se. És normális ember nem parkol keresztbe három parkolóhelyet, főleg nem rokkantaknak fenntartottat... De mifelénk persze a felfestett parkolóhelyközepére parkolni sem alapvető dolog, hanem szégyellnivaló lúzerség... :(
A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a…..
Az 1x1 heti sorozattal próbálok egy kis fényt vinni abba a félhomályba, ami körülveszi az egyszeri építkezőt. Lesz szó fűtésről, hőszigetelésről, falazatokról, nyílászárókról... remélhetőleg közérthetően, számokkal alátámasztva. Józsi kurvára örült a tavasznak,…..
autózz! Hol kell lelassítani? 2013.06.04 08:15:00
Egy hónappal ezelőtt újabb szigorításokat vezettek be a KRESZ-ben. Elsősorban a gyermekek védelmében hoztak néhány új - már több más országban is létező - szabályt. Amivel egyet is tudok érteni, iskolák környékén vegyünk vissza tényleg a tempóból. Ugyanakkor ezeket a…..
S***ci 2013.06.04 15:23:36
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
" - ha a közúti jelzésekből más nem következik - legfeljebb 30 km/óra sebességgel szabad közlekedni."
...itt a 70-es tábla a "közúti jelzés", ami miatt nem 30!
S***ci 2013.06.04 15:34:59
@metal: Ott a pont, ez a tábla gyakorlatilag egyik KRESZ táblának se felel meg

Ez az igazi 84-es tábla: http://net.jogtar.hu/jr/gen/gp2_16_97500001$BKPM__29_84$BBMP_0.png

Ez meg a 95/a:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/gp2_16_97500001$BKPM__29_95A$BBMP_0.png
Kovácsné Az ügyfél és a kapu 2013.02.25 13:40:23
Ma ügyfélkapu vonalon kellett regisztrálnom, ezért elfáradtam a helyi Kormányirodába, és rákészültem a legrosszabbra. Nyugodt vagyok. Zen. Mifranc.Kihúztam a sorszámomat, leültem, majd ahhoz képest, hogy nem volt előttem a sorban senki, egy teljes, standard, 60 perces órán…..
Ha valaki nem látta volna tegnap A Nagy Duettben Gáspár Laci és Maunika produkcióját, akkor hajrá, kattintson csak bátran. A Bors egyébként arról ír, hogy Maunikát olyan szexinek találják a férfi nézők a műsorban, hogy kétszer annyi ajánlatot kap, mint eddig, pedig az sem volt…..
S***ci 2013.02.25 15:24:25
@*Vörös Szonja*: Mivel a GL és Maunika koreai kiejtésének pocsékságát hasonlítottam az X-Faktoros "bikicsunáj" angolhoz, ezért nem értem a hozzászólásodat...
(mivel sajnálatos módon beszélek néhány ázsiai nyelvet és számomra is csak felismerhetetlen halandzsa volt amit énekeltek, így koreainak se mondanám)
S***ci 2013.02.25 15:45:22
@bounty112: Csak a japán és a kínai megy középfokon, a koreait csak alapfokon beszélem, az angol és orosz felsőfok és az alapfokú fárszi mellett... :P
Tavaly január óta a tűzoltóságot katasztrófavédelemnek nevezik, de ahogy látom, ebből csak a katasztrófa valósult meg. Az viszont a rendőrségnél is. A Gyömrői Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, mint az önkéntes egyesületek általában, az ügyeleti szolgálatot úgy…..
Nemcsakhogy cserélni nem cserélik az iPhone-t, de hivatalosan javítani sem javítják. Legalábbis a T-Mobile-nál: A T-mobile megértő és ügyfélközpontú hozzáállásáról szóló történetet hoztam. iPhone 4 készülékem (2011. júliusi vásárlás) Home gombja nem reagált 2012.…..
Hiába nézted meg hirtelen a dátumot a sarokban, bár én sem szeretem túlzottan ezt a hűvös, nyirkos őszt, meg utána a telet sem igazán, de nem ugrottunk vissza április első napjára. Volt nekem biciklim tizenéves koromban, még ha olyan is, hogy szerintem váltót meg féket is csak…..
S***ci 2012.09.22 17:26:49
@D4D: Nem értelek titeket, én heti 500 km-t autózom, 50-et bringázom, de valahogy mindig megkapom, hogy bringások így, megy úgy, ha panaszkodom, hogy semmibe veszik a bringásokat...
Az, hogy más bringások hogy közlekednek, nem ok arra, hogy az összes többit is veszélyeztessétek, meg ti is tojjatok a szabályokra!
Ugyanígy idegesít autósként, amikor kikanyarodnak/kitolatnak elém a főútra,semmibe véve, hogy elsőbbségem van...
Utálom, ha gyalogosként lesz*rnak a zebrán, de azt is rühellem ha megállok a zebránál autóval, és a gyalogosok meg nem mennek át, mert... ...a fr*nc se tudja miért ácsorognak még ott...
Be kell tartani a szabályokat, a lehető legteljesebb mértékben, a "rossz"/betarthatatlan szabályokat meg ki kell gyomlálni!
Pác: Mostanában egy számomra új páccal kísérletezek. Talán az egyszerű összetevők miatt, de az eredmény egész ízletes. Ugye az igazi ínyencek nem pácolnak, hanem a friss húst (végig tarjáról beszélek, én leginkább ezt szeretem sütögetni) szinte a vágás napján teszik a…..
A minap olvastam egy cikket a ratkósokról, azaz rólunk, mert hát közéjük tartozom: http://nol.hu/belfold/20120324-a_ratko-nemzedek_ujabb_terhe   Utána sok minden eszembe jutott. Itt az idő arra, hogy meséljek egy picinyt.   Hanyas vagy? Én ötvennégyes.   1954-ben sok…..
Az utóbbi években egyre többet kellett küzdenünk azért, hogy az internet megmaradjon olyannak, aminek ki lett találva, ami miatt alapvető hatással volt nem csak a kommunikációra, a médiafogyasztásra, de szinten minden területen a munkavégzésre, a munkafolyamatokra és ezen keresztül…..
S***ci 2012.03.04 19:21:15
@KGyST: ????
Jelenleg is a Symbian a "legelterjedtebb" élő op.rendszer, csak már pár éve nem piacvezető az új eladások terén. (igazazUSÁ-ban sose volt piacvezető, de pl. a közel-keleten még mindig a Symbian az első) A biztonsági rendszere pedig igencsak fejlett, egyszerűen "lehetetlen" rá vírust írni. (gyakorlatilag a felhasználó aktív közreműködése nélkül nem lehet rá vírust telepíteni...)
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
S***ci 2012.01.21 17:57:01
@egyiptomi ugróegér: Megerősítem! Az aktív RSG-s lányoknak kemény a feneke és mellesleg igen hajlékonyak!
Problem? Hogy mi járhatott a divattervező fejében, amikor az NSDAP tízéves születésnapi partijának dress code-ja szerint állította össze a magyar olimpiai csapat formaruháit, arra tippelni sem merek. De azt el tudom képzelni, hogy ha ebben a kollekcióban vonulunk fel Londonban, akkor a…..
S***ci 2011.12.20 19:16:28
@chronometere: Ez itt nem érvényes, a feljelentéshez, meg a vegzáláshoz meg már az is elég, hogy "annak látszik"...
Egyik ismerősömet bevitték az utcáról, mert horogkeresztet a kukába hajító emberkés póló volt rajta...
Mellesleg vannak olyanok is akik fejjel lefelé teszik fel a nagy-Magyarország matricát nagy hazafiságukban...
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
S***ci 2011.11.24 21:37:54
@D4D: Az nem lesz jó, mert túl sok lesz a visszaverődés a két lencse között...
Sajnos rá kell szánni a pénzt, ha szemüveges vagy, egy külön autós szemüvegre, vagy vegyél polarizált fényre sötétedő lencsés szemüveget sárga, bronz alapszínnel...
Nálam a kontaktlencse miatt ez nem gond, és az 1000 forintos polycarbonát lencsés munkavédelmi szemüveg is sokat segíthet ködben, de persze az a szórt fényt nem szűri ki...
S***ci 2011.11.24 22:49:19
@Tibi88: Konkrétan éjjellátóval vezetni sz*r, infra reflektorral és éjjellátó kamera-monitor kombóval (mint az új S merci) már jobb, de szerintem nem sok embernek van erre lehetősége... ;)