Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WorkingGirl

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos megoldást választott fizetős ügyfelei elriasztására a legnagyobb ingatlanhirdetési oldal. Az Ingatlan.com az összes meghirdetett lakás első fotója helyére beszúrt egy animált reklámot, amit Ágnes szerint írásos felszólításra sem hajlandóak eltávolítani:Az…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
WorkingGirl 2010.02.18 10:15:22
A.-nak elrepedt a bokája, utána meg megbüntették, így olvasónk elkerülhetetlenül feltette a Nagy Téli Homárkérdést: miért büntetnek szabálytalan parkolásért a közterületfenntartók olyan helyeken, ahol az autósok éppen azért kénytelenek tilosba állni, mert a szakemberek…..
András levele szerint egy jól kitalált gumis csalás áldozata lett. Miközben szabálytalanul parkolt, leeresztették a kerekét, de hogy bosszúból, vagy a gumis próbált így ügyfelet szerezni, igazából nem tudni. Mindenesetre 40 perc után 4000 Ft-ot kértek el a cserének indult 1 db…..
Először azt hittük, hogy az unásig ismételt feltöltőkártyás balhéról lesz szó, de nem, Kirsztiánnál igazi kemény fiúk próbálkoztak. A sokmilliós álnyereményhez ugyanis a banszámla adatait próbálták elkérni, hozzáférési kódokkal együtt. Majd amikor erre a szerencsés…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..