Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Emödi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Titkos Űrprogram Szövetség emberei nemrég váratlan látogatást tettek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum egyik marsi kolóniáján. Corey részletesen beszámol a nem mindennapi fejleményekről. Részletek a tovább után. 2015. Június 20. - Tudtam, hogy ez egy érdekes és…..
Judit Emödi 2015.12.29 16:01:27
l@Flower2: honapok ota ràgodom ezen a marsi làtogatàson, és hasonlo kérdések kerengenek a fejemben, mint Flower2 nek. Igaz Corey Good empata és nem tudomànyos ember, de az elbeszélése meseszerü. Jo volna hallani egy tudomànyos alapu megfigyelést, tényeket. Egyenlöre ez is elég sokkolo, és el lehet gondolkodni rajta, vajon minek ez a nagy titoktartàs, ha az emberiség érdekében történik?Mellesleg a marson dolgozo emberek nem valami jo àllapotban vannak. Most megint visszajutottunk a manipulàcio problémàjàhoz és ahhoz, hogy bizonyos réteg birkacsordaként kezel minket
Helyzetjelentés a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi tárgyalásáról, a drákonida hüllőkkel és az összeesküvéssel való egyezkedés legújabb fejleményeiről. Felbukkan egy jól ismert személyiség és a Titkos Űrprogram Szövetség megdöbbentő felfedezésről…..
Judit Emödi 2015.12.21 22:01:50
@20121221: kedves Anathea, szerintem itt nem hitröl kellene beszélni. Hanem bizonyitott tényekröl, hiszen az emberiség eddig legnagyobb kérdésére keressük a vàlaszt mindannyian(màr akit érdekel belemélyedni, ahogy néhànyan tesszük) Talán el kellene menni dr Greer talàlkozòira és megtanulni, hogyan fejlesszük tudatunkat. Mert sajnos a dns-ünk leblokkolt àllapotù, és igy nagyon alacsony szinten vagyunk tartva. De ez van....keep searching, never give up!
Judit Emödi 2015.12.27 23:13:54
@kacsoli: köszi a gondolataidat. Tudomànyosan nincs jo és rossz, az univerzum neutràlis. Mi éljük àt elöjelekkel. De igaz, a szabadsàg, hogy magad dönts, egy privilégium. A legdràgàbb. Olvasmànyaim szerint nem gyakori az univerzumban.