Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden lében talál

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Minden lében talál 2019.10.04 08:45:09
@Russel Coutts: Miért adom el magam azzal, hogy veszek olcsón jegyet, betartom a szabályokat és minden probléma nélkül felszállok a repülőre?
Minden lében talál 2019.10.04 13:58:01
@Exploiter: Azért a helyedben elgondolkodnék, hogy a te munkádban nincs-e olyan ügyfeled, aki nem verne meg téged naponta háromszor a "sunyi szaros" bandáddal együtt. :DDDD
Két fontos változást tapasztaltunk az elmúlt időszakban a budapesti reptéren: az elmúlt időszakban sokszor nehezen birkózott a tömeggel már nem csak a biztonsági, hanem az útlevélellenőrzés is, de legalább a Wizz a GH-botrány végén egyértelműsítette: igenis elfogadják a kapunál a telefonon pdf-ben…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
Minden lében talál 2015.12.20 20:33:07
@broáf: Miből olvasod ki, hogy "rinyálok" és hogy be vagyok "savanyodva"?
Idézem magamat: "Nem azzal van a baj, hogy betartják/betartatják a szabályokat", ha esetleg elsőre átfutottad volna olvasás nélkül.
Minden lében talál 2015.12.21 22:11:58
@féregírtó: Kíváncsi lennék, hogy az utasok hány százaléka magyar, akikre akár igaz is lehet az általánosítás. A maradék nem jelentéktelen számú külföldi állampolgár megfogadva a "Rómában mint a rómaiak" mondást szintén okoskodó méretcsalóvá válik?