Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaitzG

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A smaragd románca 1984-ben készült, s ez volt a férfi főszereplő, Michael Douglas első akciófilmje. Magyar szinkron elsőként 1986-ban készült hozzá, ám igen kalandos utat járt be, tekintve, hogy három különböző is készült hozzá. Mielőtt belemerülnénk a részletekbe, lássuk, milyen érdekességeket…..
Napok óta lázban égnek a magyar Star Wars-rajongók. Kijött két előzetes is Han Solo szólófilmjéhez, beindultak a konteók és képkockánkénti elemezgetések, hogy vajon R2, Jabba palotaőre, Maz Kanata vagy Vader látszik-e egy-egy jól vagy rosszul elkapott jelenetfotón. Ráadásul épp most jelentette be a…..
Manapság szinte evidenciának tűnik, hogy digitális tv adást csak a megfelelő set-top boxal lehet nézni. Sajnos annál kevesebben vannak tisztában azzal, hogy valójában egy olyan átmeneti megoldásról van szó, aminek mára teljesen el kellett volna tűnnie. Pedig egyszerűen kiváltható, annyit kell csak…..
A drótos UPC-nél és a Telekomnál nem, basszameg.  A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában...