Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfy27

48 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Avagy új kedvencet avattam és már értem, mi ez a Rosie effekt és miért dicsérik ennyire ezt a könyvet. Egyszerűen zseniális! Lehet, hogy kezdem is az újraolvasást, amint befejeztem ezt a bejegyzést. „Egész ​​életemben azért kritizáltak, mert állítólag nincsenek érzelmeim – mintha ez valami…..
A múlt hónap nem volt túl erős megjelenések terén, de szerencsére az augusztus kárpótol minket, ha mást nem külföldi megjelenésekkel...
Wolfy olvas Júliusi megjelenések 2016.07.12 09:10:26
A magyar könyvpiac még mindig a Könyvhét hatásait heveri ki, így túl sok hazai megjelenéssel még nem tudunk számolni, a külföldi piac sem hozott túl sok megjelenést. Többek között ezért is jött ilyen későn ez a bejegyzés, mert nem voltam biztos benne, hogy ennyi könyvvel egyáltalán érdemes-e kihozni…..
Wolfy olvas Júniusi zsákmányok 2016.06.29 14:31:59
Ismét itt a hónap vége én pedig rengeteg könyvet szereztem, főleg a Könyvhétnek köszönhetően. Tudom, mostanában kissé össze-vissza jönnek a bejegyzések, ezt is múlthéten szerettem volna lehozni, de ember tervez, ahogy a mondás tartja. Gondolom nem lep meg senkit, hogy a nyár az oka. Az ember azt…..
Wolfy olvas Nem Book - Book tag 2016.06.21 13:17:35
Elég rég volt ilyen jellegű bejegyzés, de Lulma meghívott, úgyhogy meg is ragadom az alkalmat a következő book tag-emhez. Ezúton is köszönöm neki a jelölést...
Wolfy olvas Júniusi megjelenések 2016.06.08 13:22:32
A hónap megint igazi megjelenés esőt tartogat. Itthon a könyvhét miatt, külföldön meg ki tudja miért, de örülünk neki, hogy ennyi izgalmas és szemet gyönyörködtető könyv kerül a könyvesboltok polcaira...
A május hasonlóan visszafogott hónap volt, mint az április. Szerencsére már csak egy vizsgám van, így a hét végétől végre igazán enyém lehet a nyár. A hónapban 3 regényt és 3 novellát olvastam, összesen 1 392 oldalt...
Wolfy olvas Májusi zsákmányok 2016.05.24 12:09:09
Sajnos az elmúlt pár hétben kissé eltűntem, ez a drága BGF-nek január óta BGE köszönhető. De nagyjából túl vagyok a vizsgaidőszakon és enyém a nyár és a könyvespolcom :) Bizony, sok év óta először végre az egész nyaram üres és csak két dologgal kell foglalkoznom, felkészülni az orosz szakmai…..
Úgy döntöttem, hogy kicsit átalakítom a blog szerkezetét. Az értékelések elköltöznek a blog-ról, vissza a moly.hu-ra, ahol eddig is voltak, mert kicsit feleslegesnek érzem 2 helyre ugyanazt leírni. Helyette hónap végén/következő hónap elején lesz egy összefoglaló, ahol felsorolom miket olvastam és…..
Wolfy olvas Májusi megjelenések 2016.05.07 09:55:31
A május kicsit gyér lesz hazai viszonylatban a Könyvfesztivál és a Könyvhét között, de ez mindig így van. Nemzetközi viszonylatban viszont igazi kincsek érkeznek :)..
Wolfy olvas Dzsungel könyve (2016) 2016.05.03 23:17:50
A hétvégén, hosszú várakozás után, végre megnézhettem az új Dzsungel könyve filmet. Nagyon nem azt kaptam, amit vártam és az a helyzet, hogy nem kicsit csalódott vagyok. Én egy adaptációt vártam Kipling klasszikusa alapján, hiszen ez volt beharangozva, hogy visszatért a gyökereihez és a könyvből…..
Kiadó: General PressOldalszám: 360Műfaj: krimiSorozat: Kim Stone 1. "Öt alak áll körbe egy sekély sírhantot. Mindannyian kivették a részüket az ásásból. És egy életre némaságot fogadtak… Csakhogy a végzet és Kim Stone felügyelőnő elől nem lehet elbújni. Egy letehetetlenül izgalmas krimi, sokrétű…..
A blog.hu ma nem kimondottan együttműködő, jelenleg 3-adjára írom a posztot és csak reménykedni tudok, hogy végre sikerült is kirakni és nem az üres ablak fogad mentés után. A mai bejegyzés részben a havi zsákmányokról részben a Könyvfesztiválról fog szólni. Ismét elképesztő összeget sikerült…..
Sziasztok! Ismét egy könyves taggel készültem. Igen, tudom, kissé rákaptam, de olyan jók :D A Book tag-et egyébként Molnár Katica blogján láttam, ezúttal köszönöm neki az ihletet. A téma különösen aktuális a közelgő Könyvfesztivál miatt. Na de lássunk is neki!..
Wolfy27 2016.04.24 21:46:38
@Lulma: Hát közel jártam hozzá :D Sajnos nem, nagyon szemeztem vele, de inkább várok egy nagyobb akciót, mert a 20%-kal annyira azért nem megyek messzire. Bár a költekezéseimmel jelenleg úgy állok, hogy lehet nem engedem ki magam a könyvhétre maximum pénz nélkül.
Mikor kicsi voltam, mindig a hosszú meséket kedveltem. Nem elégedtem a nyúlfarknyi történetekkel. A több oldalas tündérmeséket kerestem és kértem esti mesének, illetve később ezeket olvastam magamnak. Jodi Picoult és lánya, Samantha van Leer könyvét olvasva ismét gyermeknek érezhettem magamat. Egy…..
Kiadó: Delta VisionOldalszám: 380Műfaj: urban fantasySorozat: Borbíró Bori 2. "Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része. Amikor azonban…..
Ugyan senki sem kért fel a booktag kitöltésére, de megtetszett, úgyhogy gondoltam miért ne...
Kiadó: Disney-HyperionOldalszám: 352Műfaj: ifjúsági fantasySorozat: Percy Jackson and the Olympians 3. (Percy Jackson és az Olimposziak 3.) Amikor Percy Jackson megkapja Groover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Percy, Annabeth és Thalia Grover megmentésére sietnek, aki két félistenre…..
Kiadó: Disney-HyperionOldalszám: 230Műfaj: ifjúsági fantasySorozat: Percy Jackson and the Olympians 2. (Percy Jackson és az Olimposziak 2.) Percy Jackson új éve az iskolában meglepően nyugodtan indul. Egyetlen szörny sem próbál Percy életére törni, ám az utolsó tanítási napon elszabadul a pokol,…..
Wolfy olvas Áprilisi megjelenések 2016.04.02 10:46:44
Az április igazi megjelenésesőt hoz magával, részben a külföldi kiadók is kezdenek beindulni, részben pedig áprilisban kerül megrendezésre, immár 23. alkalommal a Könyvfesztivál a Millenárison. Nem tudom, ki hogy van vele, én mindig kimegyek szétnézni, ha mást nem nyálcsorgatás meg dedikálás…..
Wolfy27 2016.04.02 18:23:51
@Lulma: Hátha az olvasás után értelmet nyer a borító. Nekem mondjuk nagyon tetszik.
Ez most kissé rendhagyó bejegyzés lesz, de úgy éreztem, ki kell írnom magamból a gondolataimat. Szerintem minden olvasó ember tisztában van vele, hogy milyen könyveket szeret, legyen ez tágabb (szépirodalom, szakkönyvek, stb.) vagy szűkebb műfajok (fantasy, romantikus, dráma, stb.). Van aki kevés…..
Wolfy27 2016.03.29 14:10:38
@Fancsali Fanta: Hű, hát ez tényleg bűn ronda lett :D
Wolfy27 2016.03.29 14:18:29
@Fancsali Fanta: Szerintem minden kiadónak van ilyen mumus-könyve, aminél nagyon nem sikerült a borító.
Wolfy27 2016.03.29 14:30:46
@Fancsali Fanta: Köszönöm, hogy megfogalmaztad azt, amit én is gondolok Adyról :D Mikor el kellett olvasni az Elbocsátó szép üzenetet, kb. kinyílt a bicska a zsebemben....
Wolfy olvas Márciusi zsákmányok 2016.03.27 15:08:09
Ismét eljött a hónap vége és meg kell mondjam, egy elég jó hónapot sikerült zárni 5 elolvasott könyvvel és 5 új szerzeménnyel. Na, de mi is került a könyvespolcomra.....
Kidadó: Disney-HyperionOldalszám: 416Műfaj: ifjúsági fantasySorozat: Percy Jackson and the Olympians 1. (Percy Jackson és az Olimposziak 1.) A tizenkét éves Percy Jacksont eltanácsolják az iskolából. Megint. És ez a legkisebb problémája. Mostanában mitológiai lények és istenek elevenednek meg Percy…..
Kiadó: Pocket BooksOldalszám: 432Műfaj: urban fantasySorozat: Elemental Assassin 1. A korrupt déli nagyvárosban, Ashlandben, ahol boszorkányok keverednek vámpírokkal, óriásokkal és törpékkel, egy titokzatos ügyfél felbéreli Gin Blancot, a bérgyilkost, ismertebb nevén a Pókot, aki egyébként…..
Wolfy olvas I love spring book tag 2016.03.19 20:34:55
Már egy ideje gondolkodtam azon, hogy kellene csinálnom egy book taget, de annyiféle van, hogy kb. lehetetlen választani. Szerencsére Lulma megoldotta helyettem a problémát, és meghívott, hogy készítsem el én is az "I love spring" book taget. Lássunk is hozzá :)..