Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAMA Cosmetics

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Novemberben két szombaton is nyitva tartunk budaörsi üzletünkben!   Ezeken a szombati napokon is szeretettel várunk téged budaörsi üzletünkben (2040 Budaörs, Baross utca 169.) 9-13 óráig!     Heti TOP ajánlataink: A bőr  stresszmentesítőjeArcaya N5 Noni Frangipani krém 100 ml A…..
  A 3D, azaz a szálas szempillák kora   A gyors, soros pillák időszaka kezd megkopni, helyét átveszi a tartósabb, hosszabb ideig viselhető szálas pillák trendje. Miért?Azért, mert praktikus (nem kell egy nap viselet után eltávolítani), kényelmes és nem szembetűnő a természetellenessége (hiszen…..
TAMA Cosmetics Nagy gyűrű kisokos 2016.10.27 19:54:32
A gyűrűk ősidők óta a legértékesebb ékszerek. Jelzi az egyén rangját, személyiségét, kapcsolati állapotát, kezét elegánsnak teszi, kiemelve annak szépségét - ugyanakkor a megfelelő gyűrűt nem egyszerű kiválasztani.   Ez a praktikus útmutató segít a választásban attól függően, hogy milyen formájú a…..
2016 őszi körömdesign ötletekAz interneten nagyon sok inspirációt találhatunk a szezonális körömtrendekről, mi most összegyűjtöttünk neked pár olyan ihletet, amik ennél ősziesebbek már nem is lehetnének! 1. Bordó stílusAz ősz egyik kedvenc színe mint öltözködésben mint kiegészítők terén a marsala,…..
Az ősz a legtökéletesebb időszak a regenerálódásra, megújulásra az arcápolásban, ilyenkor ugyanis megjelenhetnek az UV sugarak káros következményei, apró ráncok és foltok formájában. Ez az az időszak, mikor ruhatárunk mellett érdemes szépségápolási szokásainkon is változtatnunk. Íme, a legfontosabb…..
Bemutatjuk az ANESI forradalmi újdonságát!Az öregedésének lelassítása, a bőr struktúrájának látványos javítása egyszerű, de csak akkor, ha CÉLZOTTAN, az okaira fókuszálunk. Ez nem pusztán kozmetika - ez már sejtbiológia! Az ANESI Cellular 3 működési elve, hogy a gondosan választott biotechnológiai…..
  Gondoskodj róla, hogy hidratált és gyönyörűen napbarnított bőrszínnel térj vissza a nyaralásból, strandolásból!   ANESI LES ÉCRANS CRÉME HAUTE PROTECTION U.V.A. & U.V.B. FUNKCIÓ✔ Védelmet nyújtanak a Nap U.V.A. és U.V.B. sugaraival szemben.✔ Hidratálják a…..
Micsoda gyönyörű dombormű" - gondolják ezt a szakemberek, mikor esztétikai beavatkozás előtt állnak melynek célja az arcbőr feszes kontúrja, de szerencsére 20 kis trükkel te is elérheted ezt az eredményt. Ez a 20 lépés, praktika bőrszakértő specialisták segítségével lett…..
Nem szeretnél egész nyáron hófehér maradni, viszont tudod, hogy a napozás, szoláriumozás milyen bőrkárosító hatással bír? Az önbarnítókban az a jó, hogy nem kell kitenned magad semmilyen káros hatásnak. Pikk-pakk megtanulható a legtökéletesebb felviteli módszere.  És…..
A napsütötte barna bőrszín az egyik legjobb dolog a nyárban. A hőn áhított barna bőrszínt azonban nem mindig sikerül maradéktalanul elérni. Egy ügyes trükkel olyan tengerparti barnaságot szerezhetünk bőrünknek, amilyet csak szeretnénk! Barnulj 100%-os hatásfokkal a strandon…..
Úgy érzed, bőrödnek szüksége van egy alapos hidratálásra, mert veszített rugalmasságából? Az extrém időjárási körülmények, mint a nyári forróság és égető napsütés, vagy a tenger-, uszoda-, tavak vizei könnyen a bőr kiszáradásához vezethetnek, ráadásul 25 éves…..
Elaludtál a napon? A tűző napon sétálva nem vetted észre, hogy mennyire erős a napsugárzás? Vagy nem a megfelelő faktorszámú fényvédőt használtad?    Bárhogy is történt, a leégéstől jogos a félelmünk hiszen nem csak csúnya, fájdalmas és később hámlik is az…..
  Ha már rengeteg tippet olvastál a nyári bőrápolásról, de már magad sem tudod mit fogadj meg belőlük, akkor az a legegyszerűbb ha erre az 5 pontra odafigyelsz, mert ezeken tényleg sok múlhat. Itt a nyár, a bőrödnek pedig szüksége van egy kis extra…..
  Neked is gondot okoz szőrtelenítés után a kipattogzott, érzékeny bőr? Így kerüld el! Sokan tapasztalják gyantázás után azt a kellemetlen jelenséget, hogy a szőrszálak benőnek, kipattogzik a bőr, piros pöttyök jelennek meg rajta. Ez nem csak esztétikai problémát jelent, hanem nagyon zavaró és…..
  A forradalmi újításokban a Depiléve márka mindig is az élen járt a gyantázás világában. Ezúttal egy olyan új tulajdonságot sikerült elérniük, mellyel még könnyebb és egyszerűbb lesz a gyantázás MINDENKI számára! ÚJ Depiléve gyanták érkeztek hozzánk!  A Depiléve két forradalmi újítással…..
Az idei körömdivat nagyon sokoldalú és izgalmas! Olyan formák, stílusok jöttek divatba, melyek innovatívak és mindegyik tartalmaz egy-egy különlegességet. Sőt. A klasszikusok újragondolása is szerepet kapott…Egy színtelen lakkot mindenképp gyakran fogunk használni, mert nagyon jól kombinálható a…..
    A kevés napsütéses órák száma és a rohanó életmód megnehezíti, hogy egész évben fenntartsuk az egészséges, napbarnított bőrszínünket. Ha pedig van lehetőségünk végre napozni, akkor a káros UV sugarakkal is meg kell birkóznunk.    De végre Magyarországra is megérkezett a MARC INBANE barnító…..
Forgasd vissza az idő kerekét!A fiatalság múlandó, de jelentősen lelassítható!  A bőr veszít nedvességtartalmából és feszességéből a kor előrehaladtával. Vékonyabb, szárazabb lesz, ráncok keletkeznek rajta.   ★ ANESI Infini Jeunesse - az érett bőr specialistája ★ Bemutatjuk a bőr…..
MATRACOK ✦ PÁRNÁK ✦ GYAPJÚ TERMÉKEK ✦ KOMÓDOK ✦ ÚJDONSÁGOK Biztos ismerős az érzés ha szülő vagy nagyszülő vagy, hogy legszívesebben mindent megadnánk gyermekeinknek és unokáinknak, amit csak tudunk. Így vagyunk ezzel mi is. Ha gyapjúból készült takarót vásárolsz a baba vagy kisgyermek részére,…..
PATRONOS GYANTÁK ✦ KONZERV GYANTÁK ✦ INTIM GYANTÁK ✦ HAGYOMÁNYOS GYANTÁK..
Már csak 4 napod van regisztrálni az ingyenes oktatásunkra! A tudásból sosem elég, nyiss a lehetőségekre!   Már csak 4 napod van regisztrálni az INGYENES tanfolyamunkra ahol szuper arcápolási tippekkel és trükkökkel lehetsz gazdagabb! Siess, ha gyors vagy, még lesz helyed! Tanfolyam…..
  Van fél órád arra, hogy felfrissülj, megszépülj?   Térj be hozzánk a budapesti szalonunkba egy frissítő arcmasszázsra, és egy térdig tartó lábgyantázást kapsz ajándékba! A legjobb benne, hogy lehet bármilyen érzékeny a bőröd, minden bőrtípusra meg van megfelelő Depileve gyantánk, amely…..
KÖRÖMLAKKOK ✦ UV ZSELÉK ✦ ECSETEK ✦ RESZELŐK ✦ UV LÁMPÁK ✦ KIEGÉSZÍTŐK  ..
7+1 érv a pihentető alvás mellett   ✔ Életünk egyharmadát alvással töltjük, így nagyon fontos, hogy milyen minőségben tesszük azt. ✔ A gerincoszlop egészségéért és a tartásunk javításáért fontos fejünk pozíciója alvás közben.  A bal képen azt láthatod, hogy egy hagyományos párna mennyire…..
A téli, fagyos hónapokban különösen fontos a bőrápolás, a kéz védelme. Ilyenkor könnyebben repedezhet, kiszáradhat a bőr, amihez az állandó hideg, a szél, hideg víz, száraz/szmogos levegő mind-mind nagyban hozzájárul. Most egy olyan lehetőséget szeretnék bemutatni, aminek létezéséről lehet, hogy…..