Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clarencee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fejlövés 2008.10.25 16:09:00
Ennyire jó időben bűn bent rohadni a szobában, délutáni műsorokat nem is ajánlunk, viszont kora este lelkiismeretfurdalás nélkül bekapcsolhatjuk a dobozt. Megnézhetjük például az Isten megbocsát, én nem!-et, a legjobb című BS&TH-mozit, amely ősrégi, 1968-ban rendezte…..
Mégsem számoltunk olyan rosszul az Eb költségeit kalkuláló cikkünkben, legfeljebb kishitűek voltunk. A Magyar Televízió hivatalos közleménye szerint ugyanis az Eb alatt 640 millió forintnyi reklámbevétel csurgott be a kasszába, persze nem mind a foci miatt, hiszen ez az összeg…..
Vacak egy este, a tévé visszfénye ott vibrál a halántékunkon lassan alágördülő izzadságcseppen, a sör langyos, a ventilátor pedig olyan lassan köröz, mint a részeg első éves bölcsész négy feles után és egy kiadós hányás előtt. És még csak semmi érdekes sincs a…..
comment:com Belehúz nyáron az AXN 2008.05.31 11:10:00
A Lost negyedik évadával itthon először jelentkező csatorna ugyan elküldte pihenni az (egyik) húzósorozatának számító szigetes kalandot, de ettől még nem áll meg az élet náluk, sőt: ismétlésekkel és új sorozatokkal is jelentkeznek, nehogy pihenni tudjon az egyszeri…..