Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sepi

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ma délután óta ismét működik a "Kit ismerhetek?" funkció. A fejlesztő csapat keményen dolgozott a hibák és a teljesítménygondok kijavításán, ami egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Még folyamatban vannak további teljesítményjavító…..
iWiW Gépház Foci VB játék 2006.06.07 18:00:37
Sziasztok! Elindult az András által már említett meglepetés fejlesztésünk a Foci VB játék. Nagyon rákattantatok nagy örömünkre, mivel már most 23.000 regisztrált játékos van a rendszerben.:-) Csak így tovább. A játékot úgy fejlesztettük, hogy amennyire csak…..
Sziasztok!2006. május 25-én éjjel 2 és előreláthatólag hajnali 5 óra között, az iWiW - hálózatbővítés miatt - nem lesz elérhető.Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!..
Sziasztok! Mint azt már sokan tudjátok pénteken jelentős erőfeszítéssel sikerült áttérnünk az új üzenet adatbázisra. Pénteken még volt némi konfigurációs probléma, de ezt sikerült leállás nélkül megoldanunk. Utána aludtunk egy kicsit:-) Jelenleg tovább folytatjuk a…..
Szervercsere miatt, 2006. május 19. (péntek) 0 órától, előreláthatólag reggel 7 óráig az üzenetküldés funkció leállására kell számítani.A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!..
Sziasztok! Zsolt üzenetét kiegészítve pár mondatban összefoglalnám az elmúlt napokban elvégzett munkát az Iwiw rendszeren. Üzembe állítottunk több alkalmazásszervert a nagyobb mennyiségű kérés kiszolgálása érdekében. Jelentősen bővítettük a thumbnail (kis kép:-)…..
Sziasztok,A héten sokminden történt, melynek hatására gyorsult a rendszer és sikerült megelőzzük az összeomlást a hardver hibák, hálózati leállások és hoax kísérletek ellenére. Bővítésre került memóriával és tároló kapacitással a központi adatbázis szerver,…..