Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheetaRabbit5

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
CheetaRabbit5 2015.12.18 19:03:03
@napocskin9: Ne aggódj a helyesírásom miatt, sok mindenbe bele tudnál kötni, de abba biztos nem.
@momori: Nem, nem trollkodok. A fajtád ezt homofóbiának hívja.
@NYJetsTD: Mit nevezel feudalizmusnak? A toleranciából mindenesetre a Telekom épp most vizsgázott egyesre.
CheetaRabbit5 2015.12.18 21:31:02
@NYJetsTD: szerintem az országot te baszod el a stílusoddal és a viselkedéseddel. Már ha hagyjuk, mert azért mi még többen vagyunk:-) Te nyugodtan elköltözhetsz (sőt, valószínűleg már el is költöztél a sokkal befogadóbb Nagy-Britanniába, vagy máshova) és onnan gyalázhatod a kormányt kedvedre. Ami, nagy fájdalmadra, 2018-ban ismét győzni fog, mert mint mondtam, többen vagyunk:-)
@Ylim: Ákos nem ezt mondta. Ha meghallgattad volna az interjút, tudnád. Ezt mondta: "Férfinak és nőnek teremtette az Úristen... egyformán fontosak vagyunk: a nő és a férfi. De hol következik ebből, hogy férfinak és nőnek versenyeznie kéne, teszem azt, a munkaerőpiacon?" Alma és körte. Tiltakozhatnék, hogy miért kell a férfiaknak gürcölnie, hogy a nő otthon lébecolhasson a gyerekekkel. Pedig nehezebb a nőknek, ha a hivatásuknak élnek!!!
CheetaRabbit5 2015.12.18 22:49:35
@Gekko: Dehogy függ! Pont azért nem veszek fel buzis színű pólót.