Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paprikajancsi007

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hiánypótló írás következik arról, hogy mit hogyan szokás, illik, kell csinálni, ha pizzarendelésről van szó. Kitérünk az átvételre, a borravalóra és még sok más apróságra is! A  gördülékenyebb és problémamentes kiszállításáért te magad is sokat tehetsz! Akár a megrendelő vagy, akár a futár!..
Paprikajancsi007 2019.12.02 08:36:35
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
Paprikajancsi007 2019.11.13 11:21:42
@Felsőmocsoládi: A BMI nagyon helyesen az atlagemberbol indul ki,aki nem sportol,nem mozog, otthon doglik, cserebe sok szart osszezabal. Nekik teljesen jo ertekeket fog mutatni.
Egy gyuros pedig ugyis telibeszarja,hogy "dagadtnak" tekinti amiert 180 centihez 90 kilot irt be.
                       „Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. Vagy még ezek ellenére is kicsit hátrálnom kéne?” - Amikor beköszönt a kommunikációs tompulás, új megoldások felé kéne nyitni. A pasi, bár beszédképes, mégis inkább a haverokkal cseveg szívesebben, semmint a barátnővel. Legyenek akár…..
Paprikajancsi007 2019.10.21 07:59:03
                        Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.        …..
Paprikajancsi007 2019.10.04 08:40:55
Gondolkodtál már azon, mennyi "láthatatlan" munkát végzel el egy nap alatt? Ami csak úgy előkerül a semmiből, nem volt betervezve, pl. amikor észreveszed, hogy tele van a szennyestartó, és indítasz egy mosást, vagy színültig van a mosogató, és bepakolsz a mosogatógépbe. Ezek pár perces feladatok,…..
Paprikajancsi007 2019.09.27 12:07:08
(kép forrása: Pixabay)   Sokan, sokféleképpen keresik a választ a kérdésre. Megint csak sokaknak, sokféle válasza van rá. Lehet-e, kell-e egyetlen mondatba bele sűríteni a „kritériumokat”? Szerintem nincs tuti recept. Vannak viszont olyan összetevők, melyek egészen biztosan kellenek a jól működő…..
Paprikajancsi007 2019.09.08 09:10:22
@gyalogbaka: based and redpilled
Ha gyermeked van, az sok mindenre hat katalizátorként. Ausztriában élünk. Nem régóta, tavaly augusztusban jöttünk. A gyermekünk már túl van ez első tanéven. Már a tény is sokkoló, hogy ilyen gyorsan telik az idő, de ennél mélyebb érzést kelt bennünk a tény, hogy milyen lazán vette az akadályokat. Az…..
Paprikajancsi007 2019.07.19 01:00:02
Nagyot fordult a világ. Az angol világnyelvi változata egészen elképesztő karriert futott be. Mára megkerülhetetlen lett az angol nyelv ismerete, alapvető elvárás mindenkivel szemben, hogy az általános élethelyzetekben boldoguljon angolul. Csodálkozást és értetlenkedést vált ki, ha valaki nem tud…..
Paprikajancsi007 2019.07.08 09:56:59
@Yossarian_M: Ez teny,de ha elteved az ember,akkor az utca emberetol ker segitseget,es naluk is tok eselytelen..marad a kezzel-labbal mutogatas.
Aki olvassa a posztokat, az tudja, hogy sokszor alkalmazom a "süssünk pizzát" módszert, általában sikerrel. Többen kérdezték, hogy kell ezt felvezetni, hogyan zajlik ez az egész. Olvasgattam a naplómat és találtam egy randit, ami ugyan nem lett sikeres, de el volt mentve a beszélgetés, így egy…..
Paprikajancsi007 2019.06.19 08:58:10
@Serial Slut: Kurvara nem egyertelmu az egy szem szmajli. En is szoktam kuldeni,es nem azert mert untat,hanem mert most nincs kedvem valaszolni,majd este irok. De a szmajlival jelzem,hogy ,,igen,olvastam..vicces,de majd kesobb reagalok"
„Esetenként képes vagyok kilépni a szerepemből, de állandóan anyává, vagy nevelőnővé lenni nem akarok felette” - Mert jelenleg most így áll a helyzet. A pasi Xbox-függő és trehány lett, aki a barátnőjét hol bionaptárként, hol cselédnek használja.   Ha esetleg nem…..
Paprikajancsi007 2019.05.30 16:18:27
@borzlány: Kapitany mondja jol. Kurvak vagytok mind.:D
Meglepő módon a bulváron túl a mértékadónak nevezhető sajtóig is elért Angliában az a twitter-bejegyzés, amely szerint a Wizz Air ülészsebekben fellelhető biztonsági tájékoztató kártyája szexista. A tweetet készítő hölgy azon akadt ki, hogy a bemutató kártyán megrajzolt utas túlságosan szexi, hiszen…..
Ismét egy gyakorlati tippel érkezem hűséges olvasóim számára, mégpedig a személyes pénzügyek egyik legfontosabb kérdésében. Hallomásból talán mindenki ismeri az elterjedt tanácsot, miszerint a bevételeink 10%-át érdemes mindig félretennünk, és erről én is írtam már korábban. De vajon ez a tíz…..
A Bulinegyedre két módon reagálnak az itt lakók. Egy részük FB-posztokkal, tüntetésekkel, tiltakozó akciókkal próbálja kikényszeríteni, hogy valaki oldja meg helyettük a problémát, ami alatt azt értik, hogy a döntéshozók és a hatóságok szigorú rendeletekkel döntsék be a Bulinegyedet. Mások inkább a…..
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..
Paprikajancsi007 2019.04.04 00:28:45
Mármint nekem, meg a kis családomnak, meg a nagy családomnak, meg a barátaimnak, meg még sokaknak, ha már kóstolták. Mitől is tökéletes? Nem száraz, brutál adag fahéjas almatöltelék van benne, nincs elázva, mégis lágy a tésztája, nincs halálra cukrozva és ennek köszönhetően pillanatok alatt tűnik el…..
Az apró betűk is betűk! – És igen….időbe telik elolvasni őket!  Nem arra gondolok, hogy sokunknak már szemüveg kell, hanem, hogy a nemtörődömségnek ára van! A hanyagságból adódó hibákért, bizony súlyos árat is fizethetünk!..
Isten nem nézi az emberek nemét, a bőrük színét stb. csak a Megváltóba vetett hitét, amellyel bűnbocsánatot nyerhetnek és elnyerhetik a helyüket a Mennyországban (Róm. 5,1). Az, hogy nincsenek fekete bőrű angyalábrázolások a keresztény művészet meghatározó századaiból tehát nem éppen a Mennyország…..
Miért kell par@sztnak lenni? Történt ugyanis, hogy ma reggel, szokásomtól és lehetőségeimtől eltérően a reggeli gyermekfuvarozás után haza vettem az irányt. Elgondolkodva azon, hogy miként fogok gyorsan sok mindent beleszuszakolni a rám szakadt másfél órába, éppen…..
Ha megkérdeznék az embereket, hogy melyik a család büdzséjét legjobban megterhelő hónap, a gyerekesek valószínűleg a szeptembert raknák az első helyre az iskolakezdés miatt, a nagy átlag pedig a karácsonyi felkészülés okán a decembert jelölné meg. A nyári hónapok valahogy el tudnak sunnyogni, a…..
Heti képválogatás Szíriából [4.] Figyelem, megrázó képek!      A Török Légierő által lelőtt orosz Szu-24M közvetlenül a találatot követően. A vadászbombázó 17 másodpercig volt a török légtérben mielőtt - több figyelmeztetést követően - a TAF F-16-os gépei lelőtték. A pilóta és a…..
Paprikajancsi007 2018.04.29 18:50:25
@A tudomány sosem téved!: Orosz katonak? Mit keresnek ott? Megint kavarjak a szart mint az amcsik?
Milyen felszereltségűek a legjobb gamer laptopok 2018-ban? Milyen notebookot vegyen egy játékos? A laptopgyártók által kínált géptípusok nagyon széles skálán mozognak teljesítmény tekintetében. A hardver csúcskategóriájának a gamer, azaz játékosok számára készült modelleket tekintjük. Ezek az…..
Paprikajancsi007 2018.04.03 17:14:23
@victor vacendak: 2008 as laptoptol mit varsz? Csoda,hogy 5 evvel ezelott nem ment mar tokre.
Baby Chameleon Szex gyerek után 2018.03.25 11:50:39
Szex gyerek után. Hm… Egy felettébb sarkalatos téma szülői körökben. Noha vannak visszatérő témák blogokon, eddig erről keveset olvastam. Legalábbis úgy, hogy apák maguk vallottak volna erről. Ki-ki a maga módján és stílusában. Így hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Baba-papa Facebook…..
    Ma van a Nemzetközi Nőnap  Ilyenkor szoktak a férfiak hirtelen észbe kapva átadni egy szál virágot közeli hölgyismerőseiknek. Zoltán nevű barátaikat meghívják egy sörre. Aztán megnyugodnak, hogy ők minden tőlük telhetőt megtettek, és a dolgok épp úgy mennek tovább mint addig.   Ritkán jut…..
Paprikajancsi007 2018.03.09 04:26:39
Paprikajancsi007 2018.03.09 04:38:27
@Béres András: Aruloooooo! Az emberiseg szegyene vagy. A sajat fajtadat hozod hatranyos helyzetbe az ehhez hasonlo bejegyzesekkel.Azt hiszed ilyenert pinat adnak? Hat kurvara nem. Max egy femcsi pinat baszhatsz ilyen dumaval,de azokat ugysem akarod mert kurvarondak.
Eléggé szörnyű belegondolni, hogy miközben a világ minél inkább arra megy, hogy takarékoskodjon az energiával, eközben csak arra, hogy a Bitcoin tranzakciók lebonyolódjanak (vagyis gyakorlatilag bányásszunk) elmegy kb. egy 4 blokkos atomerőmű termelése. Ahogy a Bitcoin ára emelkedik (emelkedett…),…..
Paprikajancsi007 2018.03.05 10:48:37