Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hableány

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre-végre-végre, itt vannak a képek Lady Gaga Vogue címlapjáról! Úgy látszik, valahol én is kis szörnyeteg vagyok, hogy ennyire lelkesen vártam a képeket a márciusi címlapról, aztán meglátva azokat mélységesen csalódtam. Persze nyilván az elvárásaimmal volt a probléma,…..
Már rég kérdeztük a véleményeteket. Most, hogy kezd sütni a nap és jön végre-végre a tavasz, előtérbe kerül a kedvenc kiegészítőnk a napszemüveg. De vajon behódoltok a legújabb és "legvadabb" trendeknek? Egyszóval vesztek idén cicaszemű napszemüveget? És ha igen,…..
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
Mintha a pattintott kőkorszak egyesülne a hipermodern cipődivattal Aoi Kotsuhiori lent látható (mű)alkotásában. Az Exotic Regrets nevű kollekció lent látható darabjának a pántjai bőrszíjból készültek, míg a platformtalp kőnek, a sarok pedig kardfogútigris-agyarnak tűnik - de…..
Ahogyan azt a Maximint felvezető posztban írtam, ebben a kisvárosban áll az a székesegyház, melynek altemplomában található a Mária Magdolna (a továbbiakban: MM) földi maradványait befogadó szarkofág. Nem akarom most a sokak által vitatott (és majdnem ilyen sokak által vallott)…..
Az Eau Sauvage a Christian Dior egyik klasszikus férfi illata.A cég úgy döntött, hogy új reklámukhoz, a francia színész, Alain Delon 1966-ban készült képét használják fel.Nekem tetszik a reklám, szerintetek jó választás volt Alain Delon 43 évvel ezelötti fényképét…..
Hableány 2010.04.24 11:23:00
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
Futurisztikus üvegforma materializálódott a Kálvin téri aluljáró felett, ami olyan hatással volt rám, mint Neóra a piros kapszula. Körbenéztem, és szürreális térben találtam magam. Nem arról volt szó, hogy a fejemre esett az egyik szerelés alatt álló üvegpanel, nem is az…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..