Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emilio

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Augusztus huszadika hajói 2012.08.22 20:12:11
Teljesen érthető, hogy az augusztus huszadikai parádé legfőbb szereplői a repülőgépek, hiszen maximum repülőgép-hordozók, légpárnások - és esetleg szárnyashajók - versenyezhetnek a repülőszerkezetek látványosságával, de idén úgy éreztem, hogy a kelleténél jobban…..
Miskolci JJSE - Vasas HC 18.00 Dab.Docler - FTC-Orangeways 18.00 Újpesti TE - Sapa Fehérvár AV19 18.30 A medve nem játék ? forrás :vasashoki.hu DAB.Docler-FTC -STREAM ..
Szoros első harmad után alaposan elverte a Dab.Docler a Ferencvárost. A 11-3-ból négy góllal vette ki a részét Kurt MacSweyn, aki egy asszisztot is vállalt. A Miskolc eggyel kevesebb találatig jutott, de egyet sem kapott az Újpesttől. Itt Dusán Sijkának jött össze a…..
Jövő héten egy nagyon erős négyes tornával indítja a szezont a magyar válogatott. A Telenor Hoki Kupán péntektől Japán, Franciaország és Ausztria lesz ellenfelünk. A 28-as keret kedd délben találkozik Székesfehérváron, a Franciaországból érkező Szélig Viktor szerdán…..
A Mol Liga pénteki fordulójában két magyarországi csapat vendégeskedik Erdélyben, az FTC Brassóban, az UTE Csíkszeredában lép fel, vasárnap ellenfelet cserélnek. A HSC Csíkszeredának más célja nem lehet, mint a hét közi kudarc feledtetése, illetve a 14 mérkőzésen megszerzett 2…..
Komoly kritikát kaptunk legutóbbi amatőrjégkorong-edzéses cikkünk után, jogosan. Tekintetünket kiterjesztettük egész Budapest területére, és meglepően sok lehetőséget találtunk, fel is soroljuk őket, helyszínek, időpontok, összegek részletezésével. Pesterzsébeti jégcsarnok…..
Két komoly érdeklődést kiváltó mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A szezon első tévés mérkőzésén a Vasas az FTC-t fogadja, a 19 órakor kezdődő találkozót a Sport1 Tv élőben adja. Az EBEL-játékosokkal megerősített Fehérvár otthonába a Miskolc látogat. A…..
Vasas–HSC Csíkszereda és Miskolc–Dab.Docler rangadókat játszanak vasárnap kora este a Mol Ligában. Az első négy helyezett tehát egymás között dönthet arról, hogyan alakul a tabella a továbbiakban. Ha a két hazai csapat nyerni tud, közel kerülhetnek a némileg meglépett…..
Az eddigi 38 Mol Liga-mérkőzés elemzése nyomán kijelenthetjük: megalapozottan érzik úgy a csapatok, hogy a játékvezetők nem egyenlő mércével mérnek. Meglepő, hogy mindez valamennyire normális, de legalábbis szokványos, az NHL-ben is így van ez. De mégsem ennyire. A…..
"A váltásnak köszönhetem, hogy a játékom sokkal ponterősebb lett" – mondta blogunknak Rafaj Attila, aki alaposan kibontakozott Miskolcra igazolása után: hét mérkőzésen hét gólt lőtt és négy gólpasszt adott, 11 pontnál jár. A HSC elleni pénteki,…..
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
Minőségi cserét hajtott végre hétfőn a FTC hátvédposzton. A szakosztály elköszönt a 21 éves szlovák Marko Huckótól, és leigazolta a 31 éves ukrán Dmitrij Tolkunovot. A válogatott védő három évet töltött el kanadai juniorligában, majd az AHL-ben játszott közel 200…..
59 év után ismét van MTK-s férfihoki, legalábbis az ifjúsági korosztályban. A szakosztály 1951-es megszűnése után 2007-ben a női csapat indult ugyan a bajnokságban, de fiúfronton most kezdte újra a háromszoros magyar bajnok. Sok sikert nem hoztak az első lépések, a Vasas elleni…..
Csütörtöktől Újpesten edz és játszik a Ferencvárosi TC felnőttcsapata, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A zöld-fehérek nem tudtak megállapodni a jégcsarnokot üzemeltető kft.-vel és az önkormányzattal a hétköznapi délelőtti edzésekről,…..
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
Szeptember 11-én kezdődik és legkésőbb március 5-én fejeződik be a Slohokej Liga, amelyben idén is négy ország tíz csapata indul. Két csapatban két divízió 2-es nemzeti válogatott gerince erősíti a mezőnyt, a bennfentesek szerint nekik van a legnagyobb esélyük a gyengülni…..
emilio 2010.08.30 17:57:24
@thor80: Remélem én is, hogy egyszer majd lesz olyan bajnokságunk, hogy az esetleges fékek kimehetnek ide fejlődni
emilio 2010.08.30 17:59:47
@thor80: Remélem én is, hogy egyszer lesz olyan bajnokságunk, hogy egyszer az esetleges fékek, majd ide mennek inkább fejlődni
Palla Antal, a szövetség technikai igazgatója arról tájékoztatta az MJSZ hivatalos honlapját, hogy minden élvonalbeli csapat időben leadta a rajtlistát, és ugyanígy tettek a Mol Ligában induló romániai klubok is. Csapatonként legalább 15 fős névsort kellett beküldeni. A most…..
Az Újpest célja egy ütőképes csapat felépítése néhány éven belül, mondta Zsigmond Barna, a szakosztály vezetője szerda este a csapat körül szerveződött támogatói testület megalakulása kapcsán – tudósít a csapat hivatalos honlapja. Miközben a vezetők a szakosztály…..