Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyett

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még…..
Anyett 2010.07.23 13:21:53
A szendrői tűzoltóság udvarán a 44 fős tűzoltóállomány és Szaniszló János polgármester fogadta a magyar jégkorong-társadalom küldöttségét. Szélig Viktor, a válogatott csapatkapitánya nyújtotta át a tűzoltóknak a pénzt szimbolizáló óriáscsekket. A szendrői…..
33 tételből álló árverésünk 32 tétele máris elkelt, az összbevétel 2 518 941 forint. A fennmaradó tétel, a Déli-sarkot megjárt magyar zászló licitje beállítási hiba miatt kedd 20:08-kor jár le. 1 333 833 forintért kelt el Ocskay Gábor ütője, amellyel utolsó mérkőzésén…..
Anyett 2010.06.22 12:38:50
@EisHockey:
Szia,
Az összes szendrői riportot én forgattam, mi igyekszünk mindenről beszámolni, ami történik. Cégneveket soha nem mondunk, mert a segítségnyújtás az önzetlenségről szól szerintem.
Hétvégén kapnak egy hidat, arról is beszámolunk és ha minden jól megy, az árverésről is.
És ezt csupán azért írom, mert Szendrő a szívügyem és szeretnék nekik 100 százalékosan adni mindent, amit lehet.
Barátsággal,
Anett
A jegkorong.blog.hu és a magyar jégkorongszövetség saját lehetőségéhez mérten kíván segíteni katasztrófa sújtotta honfitársainknak. Hokis relikviákat készülünk elárverezni jótékony céllal. Kezdésként megkerestük válogatott játékosainkat, akik örömmel álltak az akció…..
Anyett 2010.06.09 09:55:48
@Ilthis:
Még annyit hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy nekem pl. egy rendőr srác azt mondta, hogy a rettenetesen erős UV sugárzásban, amiben a gátakon és a városokban, falvakban dolgoznak, 10 faktoros naptejet bírtak venni, mert az volt akciós.
Káosz van mindenütt, én Szikszón, Ónodon, Miskolcon és legtöbbet Szendrőn voltam.
Nagyon kemény a helyzet Rakacaszenden, egy kis elzárt faluban és Büdöskútpusztán, a zsákfaluban, ahol mi voltunk talán az első emberek, akik Farkasékhoz becsengettünk.
Moslék víz van a kútban, van, aki azt issza, mert nem jut fel hozzá a segítség. Azt már hiába forralod fel.
Teljesen függetlenül a politikától azt gondolom, hogy a gárdistákat megilleti a dicséret, mert ilyen fegyelmezetten és rengeteget segítőket ritkán látni. Mindenütt ott voltak.
Sok helyen sajnos tényleg a helyiek lustasága a "gát"ja az előrehaladásnak. Nem működnek együtt, ülnek a homok tetején és bámulnak. Így nem nő töltés.
Szerintem azzal is sokat lehet segíteni, ha az ember levisz bármit, amivel picit jobb kedvre deríti az embereket. Gondolok itt olyanra, hogy főzni vagy sütni egy csomó kaját és bejárni a környéket, hátha az embereknek szüksége van rá. Lassan kezdődik a fertőtlenítés, takarítás, az lesz a legnagyobb gond most, abban is lehet segíteni. Uff
Anyett 2010.06.09 14:01:24
@márti123456789: Erre az a válasz szerintem, kedves Márti, hogy ebben a fejetlenségben nagyon hiányzik bázisok kiépítése, olyan emberek, akik tisztában vannak az ottani helyzettel. A zsolcai polgármester tettére például nem nagyon látok mentséget, hogy otthagyta az embereket a legnagyobb bajban. Nekem is van olyan kollégám, akik a sötétben hiába kiabáltak segítségért, nem nagyon akart jönni.
Azt gondolom, hogy a szendrői tűzoltók minden segítséget megérdemelnek, mert ha picit előre néz az ember, akkor azt mondja, hogy egy 27 éves IFA tűzoltóautóval és azokkal a körülményekkel, amikkel ők életeket mentenek, megérdemlik a támogatást. Mert ha ők nincsenek, nincs Marika néni, Piroska néni, Juci néni és így tovább...
Anyett 2010.06.09 21:42:17
@zerge69:
Kedves Attila és többi kedves tűzoltó barátom!

Van nálunk, hokiszurkolóknál egy mondás, miszerint "Ti vagytok a legnagyobbak, HEY!!!"
Erről az jut eszembe, hogy a csapatmunka mindig a legjobb, legyen az életmentés, segítség vagy sport. Ebben az esetben mind a három találkozik és azt gondolom már most, hogy ez egy nagyon jó találkozás lesz.
Gyűlnek az adományok az ottani falvakban élőknek, akikkel találkoztunk az 5 nap alatt és egy helyi kedves ember körbekérdezte nekem, hol mire van szükség. Szombaton visszük a vizet, a takarókat, fertőtlenítőt, kesztyűt, tartós élelmiszert, ruhát, ki amivel hozzá tud járulni. Zárójelben itt megjegyzem, hogy ha valaki szeretne csatlakozni, hozzám is hozhatjátok, Emese tudja a számomat :-))) Aki egyébként most éppen diótörőt játszik otthon, hogy sütit süthessen szombatra...
Az újpesti focidrukkerek is nagyon sokat segítenek a támogatásban. Megmozdult a csatárlánc, egyre hosszabb és egyre több jó ember mozdul meg.
Ha már a "nagyok" nem képesek koordinálni, mutassuk meg nekik mi, hogy mi az az összefogás.
A szendrői tűzoltók pedig azt jelentik nekem és szerintem most már sok embernek, hogyha megtalálod azokat az embereket, akiken keresztül jó érzést és biztonságot teremthetsz, akkor már tettél valamit a világért, azért a részért, amiért te vagy a felelős. Mert azt gondolom, nem véletlenül oda csöppentünk.
Úgyhogy hajrá fiúk, Nektek is szurkolunk!!!!
Puszi
Anett
Az a legfontosabb, hogy jó kapussá váljak, mondta blogunknak válogatottunk fiatal kapusa, aki vasárnap elrepült Lahtiba, hogy a finn első osztályú Pelicansnál bebizonyítsa, érdemes szerződtetni. Hetényi Zoltán kéthetes próbajátékra ment, néhány nappal az indulás előtt…..
Anyett 2010.05.17 13:59:21
Pályázunk a 2011-es divízió 1-es világbajnokság rendezési jogáért, erősítette meg a hírt a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára. Kovács Zoltán elmondta, a torna helyszíne a Papp László Sportaréna lenne Budapesten, a létesítmény vezetésével már tisztázták, hogy…..
Jók voltunk. Fejben máshogy álltunk a feladathoz, a délelőtti átmozgató edzés kiszedte a macskákat a lábakból. Fontos volt, hogy ezúttal betartottuk az edzői utasításokat. Ladányi Balázs jókedvűbben mondja el meglátásait a Lengyelország elleni győzelem után, mint egy nappal…..
A norvégverés után nemcsak az eredmény, a mutatott játék miatt is jobb hangulatban nyilatkoztak a játékosok szövetségi kapitányostul. A jó produkciók miatt nem ment zökkenőmentesen a keretszűkítés. Videócsokor következik, először a vasárnapi értékeléseket láthatják, ezt…..
Fontos győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 az Erste Bank Eishockey Liga címvédője ellen. Az első harmadban a KAC lőtt többet kapura, a vezetést mégis a Volán szerezte meg a védő Niklas Andersson révén. Ezt még ebben a harmadban egyenlítette ki Brandner. A harmadik harmad…..
Anyett 2010.02.16 22:39:19
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Anyett 2009.11.09 11:08:49
@Csúszka a kabala: Ancsin Jancsi? :-)
Anyett 2009.11.09 12:07:51
@exL:1: Vasárnap valamelyik újvárosi volt biztos a pihenőnapján :-)
Örülök a mai eredménynek, de ez a győzelem is nehezen született, értékelte Jari Kurri, a finn válogatott csapatvezetője a 0-6-os miskolci magyar–finnt. Az egykori szuperklasszis péntek este hazánk jégkorongsportjának jelenéről és lehetőségeiről is beszélt."A második…..
Anyett 2009.04.04 08:53:19
Anyett 2009.04.04 09:04:51
www.pepsifoci.hu/node/29222
Minden idők legpofátlanabb büntetője :-))))
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
Anyett 2009.04.03 14:24:43
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
Ladányi Balázst, a Briancon légiósát Franciaországban érte az a hír, amely múlt héten megrengette a magyar jégkorong-társadalmat. A válogatott 11-ese őszintén beszél arról, miként érintették az események, hogyan képzeli a folytatást. Ladányi Balázs soha nem játszott egy…..
Jégkorong Alba Volán 19 2009.03.30 15:19:00
A magyar bajnokcsapat Ocskay Gábor emlékére korrigálja nevét. Az Alba Volán név kiegészül az excsapatkapitány mezszámával, derült ki id. Ocskay Gábor szakosztályvezér hétfői sajtótájékoztatóján. Mint arról törzskommentezőnk már beszámolt: a jégcsarnok új…..
Anyett 2009.03.30 20:02:12
@kovacsistvan: vannak olyan tv-sek is, akik gyerekkoruk óta mellettük álltak és próbáltak mindenféle módon jót mondani róluk és barátként szerették Csicsót. Én vagyok az egyik, dunaújvárosi, vidéki lány, akinek a kedvence volt a 19-es. És nemcsak hiénák vannak, hanem jó barátok is.
Anyett 2009.03.30 20:03:21
@freddyD: vannak olyanok is, akik szerették és mindig igyekeztek jót mondani és beszámolni a csapatról. Én nagyon szerettem a Csicsót. Szalai Anett
Csütörtökön gyászszünettel kezdődött a Klagenfurt–Salzburg EBEL-döntő 3. mérkőzése. Gebei Péternek, aki vezetőbíróként működött közre, valószínűleg élete egyik legnehezebb perce volt ez. Az osztrák oldalak a mérkőzésbeszámolókban megemlítették, hogy Gebei…..
Posztumusz díszpolgári címet adományozott a szívinfarktusban elhunyt jégkorongozónak Székesfehérvár önkormányzata. A testület döntött arról is, hogy a Raktár utcai jércsarnokot ifj. Ocskay Gáborról nevezik el. A 19-es temetése április 1-jén, 15:30-kor lesz a Béla úti…..
Kedden délelőtt dönt a parlament arról, kapjon-e a magyar jégkorong plusz 270 millió forint állami támogatást 2009-ben, vagy sem. Az előjelek arra utalnak, hogy nem jön össze – de sose lehessen tudni. Megpróbáljuk elmondani, miről is van szó. És drukkolunk. Egy héttel…..
A Chicago Blackawks legutóbbi hazai mérkőzésén rosszul lett egy 68 éves hokirajongó hölgy. Marguerite Kuhlman életéért hiába küzdöttek az orvosok, a szíve nem bírta tovább. A chicagóiak bérletese a kórházban hunyt el. Marguerite testvérei – Patricia és Dorothea –…..
Csütörtökön lefotózták az olimpiai selejtezőre készülő magyar jégkorong-válogatott játékosait, a felvételeket megkaptuk. Tovább után csapatképet, 23 játékost – Budai Krisztián is köztük van, hiszen a csapattal maradt, bevethető – és egy szövetségi kapitányt…..