Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énduma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben néhány állami fenntartású iskolaépület lassan életveszélyessé válik, mert nincs pénz a felújításra, a Mindennapos Éneklés Bizottsága két kézzel szórhatja a pénzt ..
énduma 2018.02.13 08:30:41
Most mi az igazi probléma? Ez a kötet is a teljesség igénye nélkül készült - csakúgy, mint sok-sok korábbi. A dalra buzdítás pedig lényegesen hasznosabb a jövő nemzedéke számára, mint megtanítani őket a hőbörgésre-háborgásra, egymás gyalázására és az önzésre. @Womb Raider: Az egyenruha "bevezetése" pedig nem is lenne nagy baklövés, legalább az újgazdag és rongyrázós szülők gyerekei nem cickiznék a szegényebb, de okosabb gyerekeket. Nem véletlenül van egyenruha több nyugati országban!
A Soros-terv épp úgy egy politikai termék, mint korábban a „polgári Magyarország” szlogen. Utólag nyilván épp úgy elszólja magát valamelyik fideszes „kommunikációs guru”, mint a polgári politikai termék esetében G. Fodor Gábor, ami persze nem fogja összetörni a most igazán lelkes kormánypárti tábor…..
énduma 2017.11.13 07:19:16
@Online Távmunkás: Ön melyik kategóriába tartozik, hogy ennyire ismeri a 8 általánost végzettek és a nyugdíjas nénik szavazókészségét?...és mi van a nyugdíjas bácsikkal, meg az "iskolázottabbakkal"???
Sváby András azt nyilatkozta, ön nem akarta, hogy ő vezesse a Naplót a TV2-n. Miért nem? Andrással jó barátságban vagyok, de én általában nem keverem a barátságot az üzlettel. Annak idején, amikor még az RTL-nél voltam, nem sokan támogatták azt az ötletemet, hogy kapjon egy műsort a tévében. Amikor…..